Dienas pirmā puse būs brīnišķīgs periods komunikācijai. Kontakti ar cilvēkiem izrādīsies efektīvi un produktīvi. Būs vieglāk izteikt savas jūtas un emocijas ar vārdiem un žestiem. Šodien palielināsies starppersonu izpratne.

 

 

auns-mil-horAuns

Lai gūtu panākumus savā profesionālajā vidē, tev vispirms vajadzētu izmantot savas radošās spējas. Ja tev ir iespēja atrisināt kādu problēmu gudrā, nepiespiestā veidā, centies aizmirst savu iedzimto tiešumu un pārāk aso pieeju jautājumu noskaidrošanai. Planētas iesaka dot priekšroku noslēpumainiem manevriem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev nav jānāk klajā ar jauniem veidiem, kā atrisināt problēmas. Nav ieteicams arī ķerties pie savu slepeno rezervju tērēšanas. Daudzi notiekošo lietu apstākļi šodien būs tavās rokās. Šis ir labs laiks profesionālām darbībām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Visas dienas garumā tev būs jātiek galā ar citu personu interesēm vai jāiesaistās viņu projektos. Būs grūti šobrīd atrisināt personiskās problēmas, kas mērķtiecīgi tiek izolētas no citu acīm. Šis ir izdevīgs brīdis komandējumiem, profesionālām tikšanām un diskusijām par darījumiem un biznesa stratēģijām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

No rīta cilvēki būs atvērti kontaktiem. Izmanto to, ja vēlies apspriest svarīgus tematus vai uzdot mērķtiecīgus jautājumus. Paturi prātā, ka vieglprātīga, virspusēja uzvedība šajā dienā nav vēlama.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ja tu smagi strādā, tad šodien atradīsi izeju no jebkuras, pat vissarežģītākās un nepatīkamākās situācijas. Šajā dienā būtisku, svarīgu sīkumu izzināšanu ir daudz nozīmīgāka nekā savu pārmērīgo ambīciju un prasību izpaušana. Centies būt daudz savaldīgāks un pragmatiskāks. Parādi savai priekšniecībai apņēmību; demonstrē kā veiksmīgi spēj palielināt panākumus, izmantojot savu milzīgo, vēl līdz galam neizmantoto, radošo potenciālu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šī nav slikta diena atpūtai vai jaunradei. Būtu labāk, ja tu šajā laikā neesi viens pats. Dali savu laiku ar kādu citu. Komunikācija un saikne ar ārpasauli noteikti darīs tev tikai labu.
 

 

 

svari-mil-horSvari 

Zvaigznes norāda, ka šodien nozīmīgāks nekā agrāk ir atturēšanās princips tavā dzīvē. Citas svarīgas nianses, kas tev vienkārši ir jāievēro, ir praktiskums, konsekvence un apņēmība.  Reālistisks, labi pārdomāts un ļoti profesionāls plāns glābs no daudzām nepatikšanām šodien un arī tuvākajā nākotnē.

 

 

 
skorpions-mil-horSkorpions
Biznesa sarunas šodien var norisināties nepiespiestā gaisotnē. Tomēr šis nav īstais laiks pilnīgai relaksācijai. Pat tad, kad sarunājies ar savu mīļoto, diskusijas par konkrētām, praktiskām pusēm jūsu attiecībās var ņemt virsroku pār sirsnīgu atzīšanos vai mīlestības pilnu čalošanu.
 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dzīves materiālā puse joprojām būs tev svarīga. Jo atbildīgāka būs tava pieeja kādā nozīmīgākā jautājumā, jo labāk. Rīts ir pats produktīvākais laiks kādai konkrētai rīcībai, ļoti noteiktā virzienā. Jo īpaši tas attiecas uz darījumiem, kas tev var sagādāt finansiālas sekas.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tavas ierastās vajadzības un paradumi var kļūt acīmredzami. Tomēr, iespējams, izrādīsi arī dažas neparastas vēlmes, it īpaši, ja esi dzimis janvārī. Planētas norāda, ka šajā dienā vari būt jutīgs pret netradicionālu informāciju un mijiedarbību ar īpašiem cilvēkiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tev šodien vajadzētu labāk attīstīt savus plānus mierā un vientulībā. Izolēšanās būs īpaši ērta, ja vēlēsies risināt konkrētus ikdienas – profesionālos vai ģimenes pienākumus. Tomēr šodien nav tā piemērotākā diena, lai sevi pilnībā atturētu no pārējās pasaules un ieslēgtos četrās sienās.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šis ir piemērots laiks, lai plānot savu nākotni. Tomēr tev nav pilnībā jāatsakās no saviem uzskatiem, ieradumiem vai radošās iztēles, lai to realizētu. Viena vai vairākas no tavām unikālajām idejām būs viegli īstenot un pielietot, ja kļūsi daudz praktiskāks, fokusētāks un atbildīgāks.

 

Iepriekšējais rakstsSiguldas – Rīgas vilciena priekšā izlec sieviete; izskan skumja versija par notikušo
Nākamais rakstsTurpmāk valsts apmaksātas Covid-19 analīzes pienāksies pilnīgi visiem