Šī diena kopumā solās būt visai pasīva, līdz ar to piemērota dažādām patīkamām un laiskām nodarbēm, piemēram, piknikam, zvilnēšanai pludmalē. Visas pārējās lietas (jo īpaši, ja saistītas ar darbu) šodien negūs daudz uzmanības. Necenties pārvarēt savu pasīvo attieksmi, tā vietā labāk izbaudi dienu un pavadi laiku ar mīļajiem.

 

Auns

Šodien tu būsi visai skeptiski noskaņots uz visu, kas notiks apkārt, ko dzirdēsi. Ticams, ka tev pat nepatiks sirsnīgs kompliments, ko tev sniegs kāds ļoti jauks cilvēks. Tu teju apsūdzēsi viņu par nepatiesas informācijas sniegšanu un savtīgiem nolūkiem. Lieki piebilst, ka šī persona jutīsies aizskarta un nevēlēsies vairāk ar tevi sazināties. Šādā veidā tu pats riskē izjaukt draudzību, kas varētu būt ļoti laba. Uzmanies!

 

 

Vērsis

Šodienu tev ieteicams veltīt atpūtai un izbaudīt laiku, ko vari pavadīt kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem. Lieliski piemērota aktivitāte šodien būs braukšana ar velosipēdu. Ja iespējams, vakarā vari doties uz kādu izklaides pasākumu. Tas atstās patīkamu iespaidu tavā dvēselē, taču uzmanies, lai tu nepamestu novārtā un neliktu justies neveikli cilvēkam, ar kuru kopā dosies uz pasākumu.

 

 

Dvīņi

Šodien tev rūpīgi jāizvērtē sava pašsajūta un ķermeņa stāvoklis. Ja jūti, ka tavs enerģijas potenciāls nav pārāk augsts, izvairies no jebkādām aktīvām darbībām. Vispiemērotākā lieta, ko vari darīt, lai tavs ķermenis šādā situācijā būtu apmierināts, velti laiku atpūtai un relaksācijai, piemēram, dodies nesteidzīgā pastaigā svaigā gaisā.

 

 

Vēzis

Iespējams, šodien tu sazināsies ar potenciālo investoru. Viņš uzaicinās tevi uz kafejnīcu vai citu mājīgu vietu, kas lieliski piemērota sarunām. Jūs tiksieties, bet nesāksiet uzreiz runāt par darbu, kas tev šķitīs ļoti pieņemami. Tu uzzināsi, ka tavs potenciālais investors ir ļoti erudīts cilvēks, no kura vari un varēsi mācīties daudz jauna.

 

 

Lauva

Šodien tev nav ieteicams pārlieku ilgi uzkavēties saulē. Tas nav tāpēc, ka tu varētu pārsauļoties vai dabūt saules dūrienu, šodien šis ieteikums ir tāpēc, ka nozīmīgākās lietas solās norisināties tieši iekštelpās. Ticams, ka tevi apciemot ieradīsies cilvēks, kuru jau sen esi vēlējies satikt. Šī tikšanās varētu uzlabot tavu garastāvokli un pat palīdzēt rasta atbildes uz sev nozīmīgiem jautājumiem.

 

 

Jaunava

Šodien tu gremdēsies dažādās atmiņās, no kurām dažās būs arī ne visai patīkamas. Lai kliedētu domas, ieteicams doties izbraucienā ar ģimeni. Kamēr būsi ar viņiem un pilnvērtīgi pievērsīsies šiem cilvēkiem, problēmas pārstās eksistēt. Kad atgriezīsies mājās tu būsi daudz ko sapratis. Jo īpaši svarīga tev būs stiprinātā atklāsme, ka patiesā laime nav izmērāma naudā. 

 

 

Svari

Šodien tev vajadzētu objektīvi novērtēt savu attēlu spogulī. Ja pats saproti, ka esi noguris no tā, ko redzi spogulī, jāsaprot, ka ir pienācis laiks aktīvi rīkoties, lai kaut ko mainītu, lai palīdzētu savam ķermenim. Pirmā lieta, ko vari darīt – smaidīt! Mirdzums, kas tādējādi parādīsies tavās acīs, darīs tevi pievilcīgāku ne tikai sev pašam, bet arī citu acīs. Visos citos aspektos tev palīdzēs profesionāls stilists, dietologs, kosmetologs, frizieris u.c. speciālisti.

 

 

Skorpions

Ja šodien tu kļūsi par vienu no tiem veiksminiekiem, kurš laimē loterijā, ieteicams šos līdzekļus novirzīt labdarībai. Tu noteikti zini kādu, kam tas viss ir ārkārtīgi nepieciešams. Un, nē, ne tikai loterija var vairot labo. Ticams, ka uzzināsi, ka palīdzība nepieciešama tavam radiniekam. Sniedzot viņam nesavtīgu palīdzību, tu jutīsi, cik labu darbu esi izdarījis.

 

Strēlnieks

Šī tev solās būs diena, kas piepildīta ar patīkamiem pārsteigumiem. Pirmkārt, pēkšņi sapratīsi, ka kāda ierīce, ko jau pirms laba laika esi norakstījis kā nederīgu, tomēr ir darba kārtībā. Pēcpusdienā var gadīties, ka nonāksi lieliskā izpārdošanā un ieraudzīsi ko tādu, ko sen jau esi vēlējies. Šajā reizē pat tavs partneris piekritīs, ka vajadzētu izmantot šo brīnišķīgo piedāvājumu.

 

 

Mežāzis

Šodien tev nevajadzētu pārsteigties ar padomu došanu par to, kā citiem dzīvot, uzlabot attiecības vai attīstīt mīlas dzīvi. Tavi ieteikumi attieksies uz tevi, bet ne uz konkrēto personu, kurai vēlēsies tos dot. Ja patiešām vēlies palīdzēt, iesaki šim cilvēkam pašam pārdomāt savus darbus un, iespējams, “nedarbus”. Tieši šādi tu novirzīsi viņu no nepatikšanu ceļa.

 

 

Ūdensvīrs

Šo dienu tev ieteicams pavadīt projām no civilizācijas. Uzrīko sev “savvaļas” dienu – bez modernajām ierīcēm, bez lieka pūļa. Tu būsi patīkami pārsteigts par to, cik daudz šāds laiks spēj sniegt. Ticams, ka sākotnēji tev ne visai patiks šī ideja, taču ātri vien sapratīsi, ka beidzot esi uzzinājis, kas patiesībā ir atpūta. Tu sāksi apzināties, ka brīžos, kad tavā dzīvē nevalda tehnoloģijas, pat saule teju sāk spīdēt spožāk. Izbaudi mirkli!

 

 

Zivis

Ticams, ka šodien tu pieņemsi kādu svarīgu lēmumu, kas saistīts ar tavu un ģimenes nākotni. Visticamāk, tas būs saistīts ar mājokli un to, ka tu vēlēsies beidzot iegūt to savā īpašumā. Ja tu dzīvo kopā ar vecākiem vai citiem radiniekiem, iespējams, tev vajadzēs viņus pieradināt pie domas, ka vēlies dzīvot atsevišķi, taču tas solās risināties viegli. Viņi pat palīdzēs tev atrast tavu jauno dzīves telpu.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsIzskan pilnīgi jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ
Nākamais rakstsTraģēdija uz bēdīgi slavenās Tīnūžu-Kokneses šosejas, vairāki bojāgājušie