Dienas pirmajā pusē nevajadzētu paļauties uz savi intuīciju. Iespējams, šodien uzmāksies dīvaini sapņi – tādi, kas diez vai jebkad piepildīsies. Izvairies no ceļošanas šodien. Dienas otrā puse solās būt labvēlīgāka.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien varēsi justies brīnišķīgi un harmoniski, neraugoties uz to, ka iespējams gadīsies kādas atsevišķas problēmas. No rīta būs laiks pārdomām, taču centies neizdarīt pārāk ātrus secinājumus. Mēģini uzklausīt dažādus viedokļus pat tad, ja tie ir pretrunā viens ar otru.

 

 

versis-mil-horVērsis

Dažādi ar biznesu saistīti pasākumi šodien izvērtīsies veiksmīgi, ja vien tie nebūs atkarīgi no dažādām spraigām diskusijām un rakstiskām vienošanām. Dažādas formalitātes mēģini šodien nokārtot ar smaidu un izrādot, ka tev ir patiesi svarīgs tas, ko dari.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dienas pirmā puse varētu paiet diezgan stresainā gaisotnē. Tev būs jāpieliek pūles, lai mēģinātu noskaidrot kādu faktu vai viedokli un, iespējams, ar dažādiem argumentiem nāksies pārliecināt kādu savu sarunu biedru. Par laimi, trakais rīta cēliens nespēlēs lielu lomu pārējā dienas gaitā.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Neslinko un izmanto jebkuru iespēju, lai uzlabotu savu dzīvi. Iespējams, nebūs visai vienkārši, taču, ja nedarīsi neko – nekas arī nenotiks, to tev beidzot vajadzētu saprast. Tev ir jāsāk domāt plašāk un raudzīties uz savu dzīvi ne vien tagadnes un pagātnes, bet arī nākotnes formā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šīs dienas notikumi ritēs tev ērtā veidā. Pateicoties šiem apstākļiem, tev būs iespēja izrādīt savu talantu un sasniegumus, nepieliekot daudz pūļu. Labvēlīga diena aktīvai atpūtai. Tu vari būt veiksmīgs sportā un dažādos konkursos.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien varēsi parādīt savu entuziasmu, kas tev parasti nav visai tipiski. Iespējami panākumi nekustamā īpašuma, finanšu, biznesa jomās un radošajās darbībās. Tev jāmēģina saprast, ka arī tavs potenciāls ir jāizmanto, nevis tikai jāpaļaujas uz to, ko saka un dara citi.

 

 

svari-mil-horSvari

Vispārējā situācija šodien tev solās būt visai ērta. Tas ļaus tev izdarīt vairākas svarīgas lietas. Taču nebrīnies, ja kaut kas iepriekš sarunāts tiek pārcelts vai atcelts vai, piemēram, tu negaidīti uzskrien kādam sen neredzētam cilvēkam. Iespējams, kopā atcerēsieties dažādus interesantus notikumus.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien, iespējams, varēsi veikt kādu veiksmīgu pirkumu vai saplānot savus ienākumus un izdevumus tā, lai bilance kļūtu pozitīva. Rīts solās būt diezgan neprognozējams it visā, kas saistīts ar finanšu lietām, ceļošanu un dokumentiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Rīkojies tā, kā uzskati par vajadzīgu un pareizu. Šodien piepildīsies daudzas no tavām vēlmēm. Gan tu pats darīsi daudz lietas labā, gan arī apkārtējie, tavi mīļie cilvēki būs gatavi palīdzēt, lai tu iegūtu to, ko vēlies.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien pievērsies ģimenei un centies uzlabot attiecības ar viņiem. Patiesa vēlme palīdzēt un rīkošanās pēc vislabākās sirdsapziņas, būs vērtīgāk nekā jebkurš vārds, ko šodien varēsi pateikt. Mēģini atpūsties kopā ar saviem mīļajiem un nedomāt ne par ko citu šajā laikā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien varēsi izbaudīt komunikāciju ar citiem cilvēkiem. Mēģini uz dažādām situācijām paraudzīties no dažādiem skata punktiem, apdomā iespējamās variācijas. Šodien diezgan vienkārši spēsi vienoties ar kādu par kopīgu darbu vai pasākumu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien beidzot būs iespējams iegādāties to, ko tu jau sen kāro un/vai iegūt to, pēc kā ilgojies. Nevilcinies un dari to, ko uzskati par nepieciešamu. Vienīgais padoms, ko zvaigznes tev šodien sniedz – nepārsteidzies ne ar kāda veida dokumentu parakstīšanu!

 

 

Lai tev brīnišķīga diena un izdodas viss iecerētais!

Iepriekšējais rakstsBrīdina par īsziņām un e-pastiem it kā no VID – iestāde nekad nesūta SMS
Nākamais rakstsParādījušās jaunas prognozes par laiku nedēļas izskaņā