Šodien iespējams pašapziņas trūkums un nav izslēgts, ka radīsies dažādi iekšējie konflikti. Varētu būt grūti definēt savas vēlmes un vajadzības, arī mērķi var būt diezgan izkliedēti un grūti nosakāmi. Vēlāka pēcpusdiena solās būt labvēlīgāka, jo īpaši, ja izmantosi savu radošo enerģiju.

 

 

auns-mil-horAuns

Dažādi notikumi norisināsies tavās mājās, tāpēc, cik vien iespējams, pievērsies tiem. Iespējami dažādi konflikti starp tevi un taviem vecākiem, bērniem vai citiem tuviem radiniekiem. Uzmanies, lai emociju iespaidā nepasaki ko pilnīgi lieku. Vēlāk to nebūs tik viegli labot.

 

 

versis-mil-horVērsis

Mēģini padomāt par to, kas tev ir labāks un piemērotāks, tikai tad labāk spēsi tikt galā ar dažādiem izaicinājumiem un pat nesaskaņām. Šīs dienas laikā iespējamas dažādas problēmas, konflikti, kas saistās ar ģimeni. Taču vissaspringtākās situācijas solās būt rīta pusē, tāpēc vakarā varēsi justies brīvāk.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Neesi pārsteigts par savām finansiālajām problēmām – vispirms saproti, ko un kā vari darīt, lai to risinātu un ej uz to, nevis ceri uz brīnumiem. Šobrīd vissvarīgākais tev ir ģimene, tuvākie draugi un viņu atbalsts. Viņi ir tavs uzticamais atbalsta fonds.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Esi uzmanīgs, ja tev pieder savs uzņēmums – neatklāj nevienam savus noslēpumus, neizšķērdē rūpīgi krāto pieredzi. Pretējā gadījumā radīsi draudus kā sev. Tā arī saviem tuviniekiem. Tev ir jāspēj saprast ka ir lietas, kurās nevar dalīties teju ne ar vienu. Pārliecinies, lai tavām personīgajām finansēm neviens cits netiktu klāt – tas būs pietiekami, lai tu nodrošinātu aizsardzību un drošību sev.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena dažās lietās varētu būt jums gana svarīga un izšķiroša. Saņemsi pat to, kas tev kādu laiku trūkst, iespējams, tajā palīdzēs tavs partneris, vecāki vai draugi. Būsi ieguvējs, ja šodien liksi lietā tādas spējas kā diplomātija, pieklājība un miers.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, tava ģimene nevēlēsies visai piekrist tam, ko dari un taviem nākotnes plāniem. Ja šodien tev nākas apmeklēt kādu neformālu pasākumu, iespējams, tev nāksies saskarties ar ko līdzīgu, var gadīties, ka saņemsi krietnu devu kritikas.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien, iespējams, tev nāksies pieņemt kādu lielu lēmumu, kas būs saistīts ar taviem nākotnes sasniegumiem, mērķiem, personīgo izaugsmi vai ģimenisko attiecību uzlabošanu. Partnerattiecībās, tajā skaitā laulībā, iespējams, nāksies cīnīties ar pārlieku lielām ambīcijām, ego un pretrunīgām iniciatīvām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tavi slepenie mērķi un neoficiālas partnerības var kļūt par galveno nepatikšanu avotu. Klusībā kaltas idejas un plāni var radīt tev daudz galvassāpju, ja vien tām nav skaidra, juridiska un uzticama pamata. Uzmanies!

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lieliskās perspektīvas, kas radušās pateicoties labai komunikācijai ar draugiem, var tikt apdraudētas. Var tikt traucēti tavi plāni, lai dotos uz ārzemēm. Lai pārvarētu šķēršļus un gūtu unikālu iespēju savai izaugsmei un attīstībai, tev nāksies rast lietām un to risināšanai unikālu pieeju.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Iespējams, radīsies nesaskaņas starp tavu personīgo un profesionālo dzīvi. Tu nedrīksti nostādīt nedz sevi, nedz citus pārlieku krasu izmaiņu priekšā, taču spēsi nedaudz ietekmēt notikumu gaitu savā labā. Iespējams, nāksies cītīgi argumentēt savas domas un izvēles.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, iespējams, zaudēsi savas iespējas paplašināt redzesloku, doties ceļojumā vai uzsākt jaunu sadarbību. Tas var būt saistīts ar kādiem profesionāliem apstākļiem, parādiem vai veselību. Taču – necel paniku, vienkārši pievērs vairāk uzmanības tam, ko un kā tu dari, un tad vakarpusē redzēsi, ka viss patiesībā ir diezgan labi atrisinājies.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien notikumi, kas saistīti ar tavu mīlas dzīvi, bērniem, darbu vai kādu radošu projektu, sasniegs savu kulmināciju. Var izvērsties arī konflikti ģimenē, radot bažas par bērniem. Taču galvenais šajā gadījumā – neļauties emocijām, bet censties pašam saprast, ka lietas jāizrunā mierīgā ceļā, liekot to saprast arī otrai strīdā iesaistītajai pusei.

 

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais rakstsParādās jaunas ziņas par skatuves leģendu Raimondu Paulu
Nākamais rakstsCovid-19 saslimšana Latvijā: Diemžēl pirmdien saņemta ārkārtīgi nepatīkama vēsts