Šī solās būt patīkama un veiksmīga diena. Dienas pirmajā pusē vajadzētu vairāk nodoties relaksējošām lietām, atpūtai, piemēram, dodoties nesteidzīgā pastaigā. Vari arī ieplānot nelielu ceļojumu šodien. Pēcpusdiena būs lieliski piemērots laiks jebkāda veida sociālai mijiedarbībai.

 

 

auns-mil-horAuns

Piemērots mirklis, lai iesaistītos kāda pārsteiguma rīkošanā vai labdarības projektā. Ja vien pats būsi pārliecināts par to, ko dari, tevi atbalstīs arī tavi tuvinieki, un labprāt iesaistīsies arī citi cilvēki, lai tev palīdzētu. Lai nu kā – rūpīgi pārdomā visu, ko dari!

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu tieksies izjust un izrādīt cieņu, pieķeršanos, līdzjūtību un apbrīnu saviem domubiedriem. Emocionālā tuvība var stiprināt tavu draudzību. Piemērots laiks, lai piedalītos kādā neformālā pasākumā vai pacenstos iemācīties ko jaunu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena var kļūt par zvaigžņu stundu tavā karjerā vai būt vienkārši kā lielisks pozitīvo emociju avots. Tikšanās ar priekšniecību sniegs tev jaunas cerības. Jo vairāk sadarbosies ar uzticamiem cilvēkiem, jo labāk tev veiksies. Neatmet ar roku tiem, kuri no sirds vēlas tev ko pamācīt.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien solās būt veiksmīga diena, veiksme dosies viegli tev rokās. Ja esi reliģiozs cilvēks, tava ticība sniegs tev lielu svētību. Brīnišķīgs laiks, lai izveidotu ko jaunu vai arī iesaistītos lietās, kas jākārto tiesu, juridiskās vai labdarības organizācijās.

 

 

lauva-mil-horLauva

Piemērots brīdis, lai savās ikdienas lietās pārraudzītu finansiālos aspektus. Šodien vari uzdrošināties riskēt saskaņā ar savām izjūtām un reliģisko pārliecību. Nepaļaujies uz to, ka kāds cits tev palīdzēs, bet labāk īsteno savus mērķus neatkarīgi no citiem. Tici sev!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Kāds ietekmīgs partneris varētu šobrīd spēlēt lielu lomu tavā dzīvē. Lai nepaliktu daudz neatbildētu jautājumu, neizrunātu lietu, jums abiem vajadzētu pārrunāt to, ko viens no otra sagaidāt. Veidojiet loģisku dialogu. Nebaidies kļūt emocionāls un atzīt lietas no dziļākajiem sirds apcirkņiem.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī ir ļoti piemērota diena darbam ar ārzemju partneriem un darbiniekiem, labvēlīga, lai uzsāktu jaunu sadarbību un paplašinātu savas zināšanas, iespējas un redzesloku. It visās attiecībās, ko šodien veidosi – neatkarīgi no tā vai tās būtu personīgajā vai biznesa/darba jomā, vajadzētu “ielikt” arī savas emocijas, kas palīdzēs izvairīties no viltus sadarbības izveidošanās.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu varēsi justies ļoti laimīgs, ja vien spēsi veltīt pietiekami daudz laika savai privātajai dzīvei. Ja iespējams, vari organizēt kopīgu izklaidi vai ceļojumu, kas būtu visiem tīkams. Izbaudi šo dienu! Ja nav iespējas pievērsties dažādām izklaidēm, pacenties izbrīvēt vakaru, lai pavadītu to kopā ar ģimeni.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī ir ļoti piemērota diena ģimenes svinībām, mājas ballītēm vai jubileju atzīmēšanai. Jo īpaši jauki, ja vari ļauties izbaudīt dienu ģimenes lokā. Tas piepildīs tevi ar optimismu un vairos pozitīvo tavos sapņos un ikdienā. Tava emocionalitāte pieaugs, taču patīkamā nozīmē! Baudi!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tavi radinieki un citi cilvēki, ar kuriem satiecies ikdienā, varētu piedāvāt savu atbalstu. Iespējama arī kāda veiksmīga tikšanās, kas varētu daudz ko mainīt tavā dzīvē. Ja iespējams, veido emocionālu partnerību, balstoties uz kopīgām atmiņām un līdzīgu dzīves filozofiju.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tavi ienākumi varētu pieaugt. Kāds varētu tev atdot parādu vai arī tu saņemsi dāvanu, prēmiju, vai laimestu. Drīzāk šo naudu gūsi no avota, par ko iepriekš nedomāji. Tiesa, tas varētu tevī radīt vēlmi lielākiem tēriņiem, tāpēc uzmanies un neizšķērdē līdzekļus lietām, kas patiesībā tev nav vajadzīgas.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šķiet, ka dzīve ir gatava tevi apbērt ar dāvanām, jo īpaši, ja esi marta Zivs. Tavas emocijas, visticamāk, plūdīs pārpārēm. Ideāli piemērots laiks, lai izrādītu tādas savas īpašības kā muzikalitāte, augstsirdība un līdzjūtība. Iespējams, tu vēlēsies uzņemties mentora lomu.

 

 

Lai tev lieliska un skaistu notikumu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl sinoptiķiem ir nepatīkamas ziņas par laiku šonedēļ
Nākamais rakstsDiemžēl jaunā darba nedēļa sākusies ar ļoti skumjām ziņām