Auns

Šodien nāksies risināt kādas domstarpības attiecībās. Tavs partneris varētu iebilst pret tevis piedāvāto atvaļinājuma plānu. Neuzstāj, ka atvaļinājums jāpavada tieši šādi un ne citādāk, neesi savtīgs. Uzklausi otras pusītes ieteikumus un plānus. Kopā noteikti izdosies atrast kompromisu.

 

 

Vērsis

Diena, kad tev atkal nāksies savai otrajai pusītei pierādīt, ka mīli viņu. Partneris bez iemesla var kļūt greizsirdīgs un tev nāksies pierādīt, ka tam nav pamata. Tu ļoti centīsies, bet ne vārdi, ne darbi īsti neietekmēs tavu partneri. Visticamāk, viņam vienkārši vajadzīgs laiks.

 

 

Dvīņi

Diena būs pilna ikdienas rūpju. Neesi pesimists un lēnām pa vienam novērs visas nebūšanas. Tas ir nepatīkami, bet nekādā veidā neietekmē tavu stabilo ikdienas pamatu – ģimeni, draugus un darbu. Pasmaidi un visas rūpes liksies nebūtiskas.

 

 

Vēzis

Esi laipns pret saviem mazajiem radiniekiem. Cieni savus bērnus un atceries, ka arī viņiem ir savas vēlmes un intereses, kas jāciena. Atceries sevi viņu vecumā. Tev ir iespēja labot kļūdas, kuras, iespējams, pieļāva tavi vecāki.

 

 

Lauva

Runājot par tavām interesēm un hobijiem, šodien uzmeklēsi vēl kādu personu, kas ļoti aizraujas ar to pašu. Pavadīsiet garas stundas, runājot par to, kas jūs tik ļoti saista. Kādi citi īpaši notikumi šodien, visticamāk, izpaliks, bet šoreiz tas pat ir pluss. Labi atpūties un atbrīvojies no noguruma. Kārtīgs miegs un jauka pastaiga būs tieši laikā.

 

 

Jaunava

Šodien atteiksies klausīt vecāku un pieredzes bagātāku tuviniek padomiem. Tomēr, apdomājot nupat notikušu situāciju, tu sapratīsi, ka viņiem bijusi taisnība un tava uzvedība nudien nav bijusi pārāk pareiza. Tomēr skaļi tu teiksi pavisam ko citu, norādot, ka tuvinieki tikai māca tev dzīvot un viņiem vajadzētu paskatīties pašiem uz sevi.

 

 

Svari

Šodien nav vēlams friziera apmeklējums. Pastāv risks, ka netiks pareizi izprastas tavas vēlmes un matu griezums nebūt neizdosies tāds, kā sapņoji. Ja vēlies mainīt savu tēlu un stilu, nedaudz nogaidi. Tiesa, ir lietas, ko vari paveikt jau tagad – iegādājies kādu stilīgi aksesuāru (saulesbrilles, pulksteni, jostu vai somiņu).

 

 

Skorpions

Ne tā labākā diena, šodien ar sevi nebūsi apmierināts. Sapratīsi, ka tevis lolotās idejas netiks atbalstītas un apkārtējie būs skeptiski. Tiesa, nemet plinti krūmos, bet meklē sev līdzīgi domājošos dažādās interneta platformās. Sāc jau tūlīt!

 

Strēlnieks

Diena Strēlniekam nesīs nogurumu. Paradoksāli, ka tev šķita, ka esi labi atpūties. Diena var būt visai apgrūtinoša, bet pēc tās gan lūko kārtīgi atpūsties. Šoreiz vislabākā būs pasīvā atpūta ar kādu jauku lasāmvielu vai TV.

 

 

Mežāzis

Neesi impulsīvs, neļaujies mirkļa iespaidiem vai vājumam. Tas ļaus saglabāt kontroli un nenonākt kāda nevēlama cilvēka ietekmes lokā. Apkārtējie šodien tevi un tavas izpausmes var īpaši nesaprast. Neļaujies attiecībām, kurās nevari būt tu pats, nezaudē individualitāti.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien gaidāma tikšanās, kas izrādīsies visai neauglīga. Gaidāma viedokļu sadursme un nepatīkama saruna. Tu iegūsi, ja pametīsi konfliktu pirmais. Ātrāk nomierināsi nervus un nenāksies sarkt par visu, ko, iespējams, dusmās sarunāji. No šādām situācijām iespējams daudz mācīties.

 

 

Zivis

Tev šodien vajadzētu nopietni paskatīties uz sevi. Ja ir depresīva sajūta un garastāvoklis zem nulles, veic steidzamus pretpasākumus. Maini atmosfēru, pamet savas četras sienas, izklaidējies, runājies, flirtē un baudi dzīvi. Dari visu lai pēc iespējas ātrāk aizdzītu drūmo noskaņojumu.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsMagone niecīgā bikini draiskojas pludmalē – VIDEO
Nākamais rakstsŠausmīgi notikumi risinājušies kādā dzīvoklī Jelgavā