Nebaidies pastāvēt par sevi un par lietām, kuras tev rūp, taču dari to adekvātā manierē. Ko vēl zvaigznes norāda šai dienai, 11. maijam?

 

aunsAuns

Zvaigznes paspilgtinās gan tavas pozitīvās, gan negatīvās rakstura īpašības. Nezaudē galvu, klausoties tavam darbam veltītu kritiku, sevišķi tad, ja tā ir pamatota.

 

versisVērsis

Vērši uz pārmaiņām un ieteikumiem šodien reaģēs īpaši negatīvi. Tu esi labs un uzticams darbinieks, taču esi tendēts izmantot tikai un vienīgi savas metodes nepieciešamo darbu pildīšanai, kas var neatmaksāties, ja jātiek galā ar visai sarežģītu uzdevumu. 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņiem jāuzņemas atbildība par apkārt notiekošo sarunu kontroli. Centies uzmanīgi un piesardzīgi sarunas ieviest citās sliedēs, kad tas nepieciešams. Ņem vērā, ka daži cilvēki, piemēram, Skorpioni, šo var uztvert kā aizvainojumu un kļūt visai emocionāli.  

 

 

vezisVēzis

Vēžiem jāizmanto zvaigžņu stāvoklis un jāparāda, ka arī viņiem ir mugurkauls. Bieži vien tu ātri padodies, tiklīdz tiec konfrontēts, it īpaši gadījumos, kad tavs pretinieks ir kādas spēcīgākas zīmes pārstāvis. Šodien būsi spējīgs braši turēties un cīnīties pretī.  

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem jārēķinās ar iespējamiem apvainojumiem savā virzienā. Tu esi ļoti pašpārliecināts, līdz ar to viegli pamanīsi pat mazākās pazīmes nodevībai un necieņai pret sevi. Lai gan maz ticams, ka reāli tiešām ar ko tādu saskarsies, bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem meties virsū savam pretiniekam, ja tas nepieciešams.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas šodien reaģēs negatīvi uz jebkāda veida traucēkļiem. Tu laikam piešķir ļoti lielu vērtību, līdz ar to esi visai neapmierināts, ja kāds to tev “nozog”. Esi atsaucīgs un nenoraidi mēģinājumus ar tevi komunicēt. Atceries, ka iemesls var būt arī kas patiešām svarīgs.

 

 

svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem gaidāma vesela konfliktu jūra, ko atrisināt. Lielākā daļa apkārtējo šodien aizsvilsies par katru sīkumu. Centies saglabāt mieru un vēsu prātu, kā arī izvairies no citu izliktajām lamatām. Īpaši piesardzīgs esi komunikācijā ar Skorpioniem.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmes pārstāvjiem jāuzmanās, lai nesagādātu problēmas paši sev. Nereti konflikti izceļas no absolūti nekaitīgas piezīmes, kuru tu uztver kā apvainojumu. Septiņreiz nomēri pirms nogriez, jeb vairākkārt pārdomā, ko vēlies teikt, pirms spļauj sakāmo pār lūpām.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki neizjutīs ievērojamu ietekmi no zvaigznēm, taču vienlaikus saglabās gana lielu aizrautību savu mērķu sasniegšanā. Pievērsies tām lietām un cilvēkiem, kuriem šobrīd visvairāk nepieciešamas tavas rūpes un uzmanība.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams būt piesardzīgiem komunikācijā ar citiem. Tu ar lielu rūpību esi izveidojis savu tēlu un reputāciju, taču šodien visai viegli būs iekrist lamatās, ko izlikušas zvaigznes, savukārt neglīts konflikts var krietni mainīt apkārtējo domas par tevi.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri ir tendēti sarunām un konfliktiem, tādēļ ieteicams par sarunu biedriem šajā dienā izvēlēties tos, ar kuriem vari interesanti parunāt, nevis tos, ar kuriem var nākties pacīnīties par savu taisnību. Labs sabiedrotais šajā dienā būs Strēlnieka vai Dvīņu zīmes pārstāvis.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušie šodien, neraugoties uz zvaigžņu stāvokli, spēs saglabāt reālistisku skatu uz apkārt notiekošo, tādēļ ieteicams sadarboties ar Svariem, lai kopīgiem spēkiem parūpētos par saskaņu apkārtējo vidū. Tava spēja izprast citus cilvēkus un ātri rast risinājumu dažādām situācijām būs ļoti noderīga.

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsPirmo reizi ciemos pie Ūdrīša un Ilonas Rīgas dzīvoklī – kā viņiem klājas tagad? – VIDEO
Nākamais rakstsHoroskops: Katras horoskopa zīmes SIEVIETES PATIESĀ seja