auns-mil-horAuns

Pirmā dienas puse solās būt visstresainākā, taču tajā pašā laikā arī visproduktīvākā. Zvaigznes norāda, ka Auns ir perfektā kaujas gatavībā, kas ļaus sasniegt panākumus un pārvarēt teju ikvienu šķērsli, īpaši pētot pakalpojumus un biznesa jomas novitātes. Šis ir arī labs laiks fiziskam darbam, kā arī pastāv augstas izredzes uzvarēt kādā ar sportu saistītā pasākumā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Vērsi, šobrīd ir ideālas izredzes gūt panākumus tavās norisēs, īpaši tajās, kas ietver daļu noslēpumainības vai ir vien eksperimentālā stadijā. Šī diena mudina uz aktivitātēm un tev būs iespēja veikt ievērojamu progresu, tomēr tikai tad, ja neļausies kūtrai dīkstāvei.

 

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien ar tavu personīgo iniciatīvu būs vien par maz, tāpēc labāk nedod solījumus, ko zini, ka tomēr, visticamāk, nespēsi pildīt. Tev jāapzinās, ka teju neko nav iespējams sasniegt ātri, kā arī nepārdomājot sasteidzot dažādas norises. Pieņem to un labāk pievērsies kam citam, piemēram, zvaigznes mudina baudīt un pozitīvi novērtēt partnera panākumus. Vai arī izmanto laiku, lai izpētītu un izanalizētu savu konkurentu vājās puses.

 

 

 

vezis-mil-horVēzis
Vēža ikdienas darbos šodien iespējami vienlīdz spēcīgi sasniegumi un – nomācošas pārskatīšanās un pat neveiksmes. Pirmajā dienas pusē gaidāma vislielākā, augstākā spriedze. Nepadodies! Zvaigznes norāda, ja nepakļausies kāda kārtībai vai norādījumiem un tas sagādās problēmas, tev būs iespēja novērst bojājumus ar aktīvu darbu.

 

 

lauva-mil-horLauva
Lauvas finansiālo situāciju diez vai šodien varēs raksturot kā stabilu. Zvaigznes norāda, lai nemeklē kādu vainīgo šajā situācijā, pat, ja tādu patiešām vari saskatīt, tu nespēsi neko īsti mainīt, nepanāksi savas taisnības triumfu, neradīsi to uzreiz. Tavi spriedumi par materiālām lietām šobrīd ir tikai daļēji patiesi, ir nepieciešams laiks, lai tu spētu pats saskatīt, kur tieši kļūdies.
 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šīs dienas pirmajā pusē Jaunavai ir visas iespējas veiksmīgi tikt galā ar briesmām, atbrīvoties no parādiem vai izpildīt kādu sen dotu solījumu. Jebkurā riskantā pasākumā tev teju tiek garantēts tuvinieku atbalsts, ja ne materiāls, tad morāls gan! Mēģini nebojāt dienu ar savu vēso attieksmi pret tuviniekiem.

 

 

svari-mil-horSvari
Sadarbība ar partneri solās būt aktīva un efektīva. Tomēr tavā mijiedarbības stilā ir jābūt arī dažām koķetām vājībām. Pirms tu rīkojies, lai īstenotu jebkuru no saviem plāniem, pārliecinies vai ievēro visus drošības profilakses pasākumus, un vai pārzini norises likumus un normas.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes iezīmē, ka šodien ir ļoti iespējams, ka tu vari gan pazaudēt naudu vai gluži pretēji – nopelnīt pamatīgu summiņu. Ielāgo, ka dažādi juridiskie un finansu darījumi neparedz, ka tie tiks atrisināti ātri un neapdomīgi. Centies šodien konstruktīvi atrast savu ceļu cauri apstākļiem un izdomāt, kas tev ir tieši, konkrēti jādara. Lai gūtu panākumus, rīkojies ātri un mērķtiecīgi, bet neaizmirsti par savu darbību rūpīgu analīzi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieka personīgais piemērs būs tik lipīgs, ka daudzi no taviem draugiem sekos tavās pēdās bez svārstīšanās un šaubām. Zvaigznes iezīmē, ka tu vari kļūt teju neaizvietojams sava partnera, atvašu vai draugu acīs.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes sola labvēlīgus apstākļus tavās ģimenes lietās, bet tās negarantē Mežāzim pilnīgu brīvību un neatkarību. Šodien tavas darba vietas uzkopšana var aizņemt daudz vairāk laika, nekā biji domājis.

 

 

 
udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Zvaigznes iezīmē, ka šodien nebūs viegli formēt, veidot nepārprotamu viedokli par tavu nākotni, draugiem un domubiedriem. Kopā ar acīmredzamām vērtībām un uzvarām, tev būs jāatzīst nenoliedzami savi trūkumi un ierobežojumi, īpaši kopīgajos projektos.

 

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivs karjera šodien tiks attīstīta un tajā pašā laikā kavēta. Viens solis uz priekšu un divi atpakaļ: tas, visticamāk, būs 11. maija algoritms un tev ar to vienkārši ir jāsamierinās. Ļoti ticams, ka tavas intereses nesakritīs ar partnera vēlmēm, kas var izraisīt, sekmēt vientulības un neizpratnes sajūtu.

 

Iepriekšējais rakstsGados jauna rīdziniece ilgi veras telefonā un nespēj noticēt tam, kas viņu piemeklējis!
Nākamais rakstsJauns pavērsiens Magones un Žaņa šķiršanās sāgā: Magones mamma vairs nespēj klusēt