Šis ir piemērots brīdis, lai izteiktu visas savas domas radošā veidā. Pat, ja tu neesi visai muzikāls vai ar kādu citu māksliniecisko izpausmi saistīts, nezaudē šo lielisko iespēju. Rīkojies un nebaidies parādīt savu meistardarbu draugiem vai radiniekiem.

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tu vari aizdomāties par savu uzturu. Vilties var likt kāds incidents, kas saistīts ar kādu no taviem paziņām. Tas var mudināt aizdomāties par patieso dzīves jēgu. Vari savu materiālo bagātību uzlūkot visai vēsi un pat ciniski, visticamāk, pieņemot lēmumu, ka veselība, mājas dzīve, mīļo labklājība un miers pasaulē ir daudz svarīgāks.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu vari pavadīt daudzas stundas kādā birokrātiskā iestādē. Kamēr atrisināsi savu problēmu un cieši sadarbosies ar kādām amatpersonām, var sākt domāt, ka esi vien smilšu graudiņš šajā pasaulē, kuram nav pa spēkam panākt vēlamo. Lai gan tu, iespējams, tomēr to realizēsi un saņemsi visu, kas bija nepieciešams, tas padarīs tavu dienu stresa pilnu līdz pat vēlam vakaram.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šajā dienā tu, visticamāk, daudz komunicēsi ar pārstāvjiem no vecākās paaudzes. Kāds no pieredzes bagātākajiem kolēģiem var tevi paņemt savā paspārnē, kas palīdzēs uzzināt daudzas jaunas lietas un nianses par savu profesiju. Vakarā kāds no vecākajiem radinieks var apciemot tevi. Zvaigznes mudina ieklausīties ļoti uzmanīgi tajā, ko šī persona tev sacīs.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien vari izjust dažādus veselības traucējumus. Iespējams, tās būs nepatīkamas sajūtas kaklā vai spēcīgas galvassāpes. Zvaigznes norāda, ka ļoti ticams, ka pēc pusdienlaika var paaugstināties tava ķermeņa temperatūra. Ja nejūties labi, ieteicams palikt mājās un konsultēties ar ārstu, kurš, visticamāk, mudinās dažas dienas pavadīt gultā.

 

lauva-mil-horLauva

Šo dienu vari pavadīt vēloties mieru un harmoniju. Tu vienkārši izstarosi pozitīvismu! Tomēr, visticamāk, kāda tava paziņa vēlēsies gūt personisku labumu no šādas rāmas domāšanas. Šī persona var lūgt palīdzību. Kamēr tu risināt svešas problēmas, vari pamazām pazaudēt savu optimismu.

 


jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tavos spēkos būs iegūt spēcīgu labdari. Tas var būt tāls radinieks vai kāds no taviem draugiem, iespējams, arī kāda persona no valsts iestādes. Šim cilvēkam patiks fakts, ka tu esi gatavs pietuvoties savam sapnim un panākumiem ar smagu darbu. Tavs labdaris solīs palīdzēt ar karjeras progresu.

 

svari-mil-horSvari 
Šajā dienā vari iesaistīties kādas svarīgas informācijas meklējumos. Iespējams, ieraksies rokasgrāmatu kalnos vai pētīsi kādu citu noderīgu lasāmvielu. Tomēr beigās tu, visticamāk, saņemsi atbildi – izmantojot laimīgu sagadīšanos, piemēram, sūdzēsies senam kolēģim par savu neveiksmi, un viņš palīdzēs tev rast nepieciešamo informāciju.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien vari saņemt ziņu no tāla radinieka. Iespējams, viņš informēs, ka vēlas apciemot un uzkavēties pie tevis pāris nedēļas. Ļoti ticams, ka tas tevi satrauks! Tev var nepatikt sajūta, ka drīz sava māja būs jādala ar šo sarežģīto personu. Ļoti ticams, ka par šo vizīti nebūs priecīgi arī pārējie tavas ģimenes locekļi.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tu šodien vari sasniegt patiesi labus rezultātus, kad strādāsi pie sev iepriekš nezināma projekta. Priekšnieks var būt ļoti pateicīgs par tavu profesionalitāti. Iespējams, tieši tavs vārds tiks minēts kā piemērs jaunajiem darbiniekiem. Spēsi panākt lielisku saskaņu ar kolēģiem, un ikviens tavs ieteikums var tikt uzklausīts.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šodien tu vari izvēlēties apkārtceļu, kas nedaudz attālinās no izvirzītajiem mērķiem. Tomēr vari gūt uzvaru pār kādu konkurentu, visticamāk, netieši izmantojot savu draugu labvēlību. Gala rezultāts var nebūt tāds, kādu gaidīji, jo kādas personas simpātijas pret tevi var noplakt.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien apgūsi jaunu darba metodi. Iespējams, pavirzīsies soli atpakaļ no visa cita un mērķtiecīgi un diezgan ātri pabeigsi mācību procesu. Zvaigznes mudina vēlāk šīs iegūtās zināšanas nodot arī saviem kolēģiem. Ļoti iespējams, ka  tev vakarā nāksies palīdzēt atrisināt kādu sarežģītu bērna problēmu.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā nav ieteicams paļauties tikai uz veiksmi. Tavas problēmas nepazudīs pašas no sevis, tāpēc nevari atļauties sēdēt dīkā un gaidīt uz brīnumiem. Ja netiec galā ar savām likstām paša spēkiem, meklē kompetenta kolēģa palīdzību.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsUģis Kuģis autoplacī piedzīvo visai neveiklu brīdi
Nākamais rakstsPopulāro “Ādažu čipsu” ražotājs nāk klajā ar būtisku paziņojumu