Šodien ir ļoti svarīgi izvairīties no apgalvojumiem. Kāda domstarpību dzirkstele ātri radīs strīdu, tāpēc nebūs iespējams apturēt nevēlami cīņu. Mēģini izvairīties no piedalīšanās konfliktos,  jo tie diez vai palīdzēs rast patiesību. Turklāt nebūsi spējīgs sadzirdēt citu izteikumus un argumentus.

 

auns-mil-horAuns

Šodien ir labāk ierobežot savas darbības, īstenojot ierastos plānus un ļaujoties labi zināmajiem saziņas veidiem. Tev būs ļoti svarīgs komunikācijas biedru viedoklis. Iespējami īsi izbraucieni. Dienas laikā vari būt pakļauts intensīvai prātošanai par kādiem jauniem un neparastiem plāniem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu ievērot mērenību pārtikas uzņemšanā, kā arī vēlams nomaksāt nelielus parādus un rūpīgi izskatīt savus finansu un citu jomu dokumentus.  Šī ir laba diena, lai pārskatītu arī savas rīcības metodes un iezīmētu jaunu ceļu uz tavu personīgo labklājību.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja bezmiegs pārņem tevi, pavadi rītu pamatīgās pārdomās par iespējamajām darbībām, ko ir nepieciešams veikt steidzami, lai mainītu savu pašreizējo situāciju. Tomēr šī nav labākā diena aktīvām darbībām, pat, ja tās ir saistītas ar kādām ģimenes norisēm.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka šīs dienas laikā tavs noskaņojums joprojām būs nestabils un mainīgs. Šī nav diena, lai mēģinātu īstenot nozīmīgus darījumus. Ir prātīgi veltīt šo dienu, lai analizētu pēdējo nedēļu rezultātus vai meklētu vajadzīgu informāciju.

 

 

lauva-mil-horLauva

Mijiedarbība ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem šodien tev būs ļoti svarīga. Tas būs noderīgi, lai dalītos ar viedokļiem un  pamācībām. Zvaigznes mudina analizēt neseno eksperimentu rezultātus un pārdomāt savu nākotni.

 

 


jaunava-mil-horJaunava

Šodien ir ieteicams atturēties no prātīgiem paziņojumiem un pārsteidzīgas rīcības, īpaši dienas sākumā. Slikti pārdomāti lēmumi sagādās vienīgi galvassāpes, it īpaši, ja esi dzimis augustā. Tev vajadzētu pareizi pārvaldīt savu enerģiju un laiku. Sāc to darīt jau no agra rīta.

 

 

svari-mil-horSvari 

Visas dienas garumā būsi komunikabls, enerģisks un attapīgs. Tomēr tev vajadzētu rūpēties, lai nepārslogo sevi ar personīgo vai profesionālo informāciju un mijiedarbību. Neatklāj saviem ienaidniekiem un konkurentiem noslēpumus un  neradi noliedzējiem iemeslu kļūt aktīvākiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Rīts var būt pilns ar nesaskaņām un argumentiem. Ir iespējami arī bezjēdzīgi strīdi un nevajadzīgas sarunas. Ja tu gulēsi mazliet ilgāk nekā parasti, daudzas no tavām nepatikšanām izpaliks. Zvaigznes norāda, ka informācijai, ko šodien saņemsi, būs nepieciešama papildus pārbaude.

 

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu mēģināt daļēji mainīt savu komunikācijas stilu ar partneriem, sarunu biedriem un konkurentiem. Šodienas sarunās mēģini salikt visus punktus uz , jo drīz tev radīsies iespēja sadarbībai ar jauniem cilvēkiem.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien sakārto savu darba vietu, jo īpaši tas attiecas uz dokumentiem un dažādiem datiem. Ja tev šajā dienā ir sadarbība ar kādu vīrieti, paredzēts darbs ar transporta līdzekļiem, informācijas avotiem, skaitļiem un faktiem, pieliec maksimālas pūles, lai visu paveiktu godam. Vari sākt interesēties par principiāli jauniem un nepazīstamiem projektiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Tavi bērni var būt neuzmanīgi un neapdomīgi, īpaši dienas sākumā. Zvaigznes norāda, ka šodien izteiktajiem vārdiem var nebūt nekādas ietekmes, tāpēc nemēģini disciplinēt vai pārmācīt kādu. Šodien tu dabiski tieksies pēc socializēšanās vai meklēsi kādu interesantu informāciju.

 

 

zivis-mil-horZivis

Planētas iezīmē, ka šajā dienā vari būt izklaidīgs, neloģisks un nekonsekvents. Tas var būt par iemeslu daudzu problēmu attīstībai tavās mājās. Tava ģimenes dzīve var kļūt nestabila un samazināt uzticību nākotnei.

 

Iepriekšējais rakstsAr paziņojumu pēc karalienes nāves klajā nācis princis Viljams
Nākamais rakstsPagājis jau 21 gads! 11 fakti par 11. septembra teroraktiem ASV