Auns

Šodien nāksies sadarboties ar kādu ne visai tuvu kolēģi. Atceries, cik daudz konflikti bijuši jūsu starpā un centies prasmīgi pārkāpt katram saspringtajam momentam. Tas ir svarīgi ne tikai priekš tava mentālā līdzsvara, bet arī priekš pozitīviem rezultātiem jūsu komandas darbam. Būs sevišķi kaitinoši, ja strādāsiet kopā vairākas stundas, taču nepabeigsiet uzdevumu dēļ kārtējā strīda.

 

 

Vērsis

Šodien tevi patīkami pārsteigs kāds attālāks radinieks. Viņš apciemos tevi, lai uzaicinātu uz īpašām ģimenes svinībām, kuras plānotas nākamajā nedēļas nogalē. Protams, tu apstiprināsi savu ierašanos un sāksi gatavoties šim pasākumam. Vienīgi izjutīsi nelielu nožēlu, jo rezultātā nepagūsi pabeigt kādu projektu priekš sava labākā drauga.

 

 

Dvīņi

Šī būs sevišķi patīkama diena. Nejauši satiksi kādu, ar kuru agrāk pabiji vairākos visai karstos randiņus. Abi nolemsiet doties papļāpāt tuvākajā kafejnīcā vai bārā. Šī komunikācija pavisam noteikti nenoslēgsies ar kaislības atgriešanos jūsu starpā, taču tā atgādinās par pagātnes notikumiem un ļaus jums gremdēties nostaļģijā. Sarunas noslēgumā tavs kompanjons atzīs, ka tas bija viens  no laimīgākajiem posmiem viņa dzīvē.

 

 

Vēzis

Šodien tev būs nepieciešams pilnīgs miers un klusums. Strādājot pie kāda ļoti sarežģīta uzdevuma, atteiksies komunicēt ar saviem kolēģiem, kā arī izslēgsi telefonu, lai neviens nevarētu tevi iztraucēt zvanot vai rakstot īsziņas. Vienīgais, kuram ļausi sevi uz mirkli atraut no darba, būs kāds jaunais darbinieks. Tu vēlēsies būt pirmais, kurš viņu iepazīstina ar darba vidi un pienākumiem.

 

 

Lauva

Šodien plānosi savu nākamo ceļojumu. Ienirsi interneta dzīlēs, lai atrastu ekscentrisku, pārsteidzošu un saistošu ceļazīmi. Kad būsi to atradis, nāksies izdomāt, kā pārliecināt par šo ideju savu laulāto draugu. Ja esi attiecībās ar mūžīgi skeptisku un konservatīvu cilvēku, izklāsti viņam savu plānu sīki un detalizēti. Tūlītēja nostādīšana fakta priekšā var viņu pamatīgi nobiedēt.

 

 

Jaunava

Šodien ieteicams īpaši piedomāt pie ģimenei plānotajām vakariņām. Pastāv iespēja, ka vakarā pie tevis ieradīsies negaidīts viesis, piemēram, tava mīļotā cilvēka tuvinieki. Lai neapkaunotu sevi ciemiņu priekšā, dari visu, lai parādītu sevi kā inteliģentu un saimniecisku personu. Sarunās ar viesiem izvairies no tematiem, kuri draud noslēgties ar saspringtām debatēm un dod priekšroku laikapstākļu vai dabas apspriešanai.

 

 

Svari

Šodien atradīsi atbildi uz kādu ļoti sarežģītu jautājumu, kurš saistīts ar personīgajām finansēm. Tev steidzami būs nepieciešama naudas summa, kuru aizdevi kādam tuvam draugam. Zinot, ka viņš vēl aizvien cīnās ar naudas grūtībām, tev būs kauns griezties pie viņa, lai lūgtu parāda atdošanu. Vienīgais, ko vari darīt, ir aizņemties nepieciešamo naudas summu no tuviniekiem. Lai nu kā, sazināties ar draugu noteikti nenāks par ļaunu – viņam jāsaprot, ka brīdī, kad sniedzi viņam savu palīdzību, pats nonāci finanšu problēmās.  

 

 

Skorpions

Šodien nekādā veidā neizdosies pārliecināt kādu tuvinieku atbalstīt tavu ideju. Lielās vecuma starpības dēļ, runāsiet katrs savā, viens otram nesaprotamā, valodā. Saruna ritēs veiksmīgāk, ja tajā piedalīsies vēl trešā persona, piemēram, kāds ģimenes loceklis, kurš var sniegt savu neatkarīgo un neitrālo viedokli konkrētajā situācijā.  

 

 

Strēlnieks

Šodien tevi ieintriģēs internetā izlasīta informācija. Uzzināsi, ka kāda liela organizācija sākusi pieņemt darbiniekus uz vairākām ļoti prestižām vakancēm. Vakarā nosūtīsi viņiem savu pieteikumu un uzreiz saņemsi arī atbildi. Diemžēl, tā tevi apbēdinās. Lai arī nesaņemsi tūlītēju atteikumu, lūgums katram amata kandidātam iemaksāt konkrētu naudas summu liks tev noprast, ka konkrētais darba piedāvājums ir krāpniecība.

 

 

Mežāzis

Šodien aizrausies ar kādu jaunu datorspēli. Tu būsi tik ļoti aizrāvies, ka aizmirsīsi par citām lietām, tai skaitā palīdzēšanu saviem gados jaunākajiem tuviniekiem. Kad bērni sāks par tevi smieties, rādot uz tevi ar pirkstu, sakot, ka uzvedies kā mazs bērns, nokaunēsies. Pievērsīsies visbeidzot saviem pienākumiem, savukārt pēc tam atgriezīsies pie savas mīļākās spēles. Tiesa gan, tagad to darīsi paslepus no līdzcilvēkiem.  

 

 

Ūdensvīrs

Šajā dienā grūtības sagādās progresa gūšana darbā. Veicot savus pienākumus, nāksies saskarties ar kādu ļoti stūrgalvīgu un sarežģītu cilvēku. Tikai un vienīgi pateicoties ieguldītajiem pūliņiem tev izdosies paveikt to, ko neviens līdz šim nav izdarījis. Tu pārliecināsi konkrēto personu uzsākt sadarbību ar organizāciju, kuras intereses tu pārstāvi. Lieki piebilst, ka to augstu novērtēs gan tava priekšniecība, gan kolēģi.

 

 

Zivis

Tev priekšā ir monotona diena. Tu pats sāksi uztraukties, ka šis pavasaris ir pavisam citādāks, nekā parasti. Jūtot, ka tev apkārt nemutuļo pavasarim raksturīgais dzīvīgums un romantika, centies pats vairāk piestrādāt pie tā, lai tavā dzīvē ienāktu pavasara vēsmas. Noorganizē romantisku randiņu kādā elegantā vietā vai piešauj dzirksteli savai laulības dzīvei.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsVID pirms Lieldienām izplata informāciju iedzīvotājiem
Nākamais rakstsPēc smagām veselības problēmām pavērsiens leģendārā aktiera Jarāna dzīvē