Šodien svarīgi izteikt savas domas un nebaidīties paust neērtus viedokļus. Protams, tam būs nepieciešama papildus enerģija, tomēr jums bieži izdodas citus pārliecināt par savu domu pareizību. Tas attiecas kā uz privāto dzīvi, tā darba lietām.

 

 

Auns

Izvairieties no haosa, nervozitātes, netērējiet laiku. Dariet spēcīgas, nozīmīgas lietas, pieturoties pie citiem iepriekš solītā.

 

 

Vērsis

Neesiet slinks un mazaktīvs – pasivitāte var izraisīt veselības problēmas. Saglabājiet mieru un visu notiekošo uztveriet filozofiski, pat ar ironiju.

 

 

Dvīņi

Jāmēģina dzīvot mierā un harmonijā ar citiem, pat ja domājat citādi. Demonstrējiet elastību un taktiskumu. Nesteidzieties svarīgu lēmumu pieņemšanā.

 

 

Vēzis

Šodien būsiet pilni spēka un enerģijas – novirziet to sakrājušos problēmu risināšanai. Rīkojieties, atstājot visas šaubas aiz muguras. Pārdomājiet, ko labu varētu pasākt vakarā.

 

 

Lauva

Veiksmīgākā diena augustā! Ideāls laiks, lai īstenotu jaunas idejas. Esiet uzstājīgi un veiksme būs jūsu pusē, nebaidieties uzņemties iniciatīvu!

 

 

Jaunava

Neturiet savas intereses augstāk par citu vajadzībām. Gaidāma patīkama tikšanās vai ziņa. Tērējiet enerģiju kā jauna radīšanai.

 

 

Svari

Šodien varētu būt grūti rast kontaktu ar citiem, tāpēc nebūt nenāks par ļaunu kontaktus ar citiem ierobežot. Noderīgi, lai atbrīvotos no nevajadzīgā un paretinātu kontaktu rindas. Šodien nemēģiniet izskaidroties savās attiecībās.

 

 

Skorpions

Šodien nevajadzētu kārtot naudas lietas, veikt svarīgus pirkumus – tas novedīs tikai pie zaudējumiem. Neizrādiet augstprātību un savtīgumu, vai arī zaudēsiet cieņu citu acīs.

 

 

Strēlnieks

Jums nav jādara tas, ko nevēlaties. Izmantojiet dienu darbam, draugu apciemojumam vai vienkārši savam priekam. Lielisks laiks finanšu darījumiem un pirkumiem.

 

 

Mežāzis

Ja iespējams, baudiet mieru un atpūtu. Tas nepieciešams, lai atgūtu spēkus – kā fiziskos, tā garīgos. Nesteidzieties lēmumu pieņemšanā. Diena, lai nostabilizētu attiecības.

 

 

Ūdensvīrs

Saglabājiet mieru un garīgo līdzsvaru, nekonfliktējiet, iemācieties savaldīties un piedot. Esiet izvēlīgs savos kontaktos – pārlieku liela uzticība kādam var izspēlēt nelāgu joku.

 

 

Zivis

Šodien parādījušās problēmas jārisina uzreiz, nevis jāatliek. Pavadiet dienu aktīvi! Uzņemieties jaunus projektus, iesaistieties dažādos piedāvājumos.

 

 

Lai tev izdevusies un jauku mirkļu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsRīdzinieks šokā: Jau otro reizi dažu gadu laikā laimē jaunu auto
Nākamais rakstsPašnāvību izdarījusi lielas Rīgas slimnīcas ārste, mazu bērnu mamma. Kas notika? – VIDEO