Visai lielu iespaidu šī brīža zvaigžņu stāvoklis atstās uz tiem, kuri paši par sevi jau ikdienā ir ļoti ambiciozas personības. Liec lietā savus trumpjus, taču izvairies no pārāk lielas pašpārliecinātības.

 

aunsAuns
Auna zīmē dzimušajiem jāatrod veids, kā paust savas ambīcijas vārdos, ne rīcībā. Pat strādājot pie cēlu mērķu sasniegšanas, tu pamanies iekulties nepatikšanās, jo koncentrējies uz sava labuma gūšanu. Apsver iespēju uzsākt sarunu ar priekšniecību par iespējamu paaugstinājumu vai algas pielikumu.

 

 

 

versisVērsis
Vērša zīmē dzimušajiem nav jābaidās meklēt atzinību un novērtējumu šajā dienā. Tu bieži vien strādā pārāk daudz un, neraugoties uz to, tiec nepelnīti zemu novērtēts. Ja jūti, ka tavs ieguldījums neatmaksājas, riskē un dodies jaunas darba vietas meklējumos.

 

 

 

dviniDvīņi
Dvīņu zīmē dzimušajiem ieteicams būt ambicioziem savā rīcībā, ne vārdos. Tu mēdz velti izšķiest laiku, kā rezultātā kavē plānoto darbu izpildi. Smelies ambiciozitāti un motivāciju, lai uzlabotu sava darba tempu un produktivitāti.

 

 

 

 

vezisVēzis
Vēžiem vajadzētu atrast sev piemērotāko veidu, kā paust ambīcijas darba vietā. Nereti tu esi pārāk piesardzīgs, kas var būt šķērslis riskantāku darba pienākumu pildīšanā, savukārt tava sīkumainība var būt trumpis profesijās, kurās liela uzmanība jāpievērš dažādām sīkākām detaļām.

 

 

 

lauvaLauva
Lauvas zīmē dzimušajiem jācenšas izrādīt savas ambīcijas spēcīgi un tieši. Bieži vien tu tās liek tev uzņemties papildus pienākumus, kuru paveikšana nozog lielu daļu laika, kurš būtu jāvelta tava algotā darba pienākumu pildīšanai.

 

 

 

jaunavaJaunava
Jaunavas zīmes pārstāvjiem jālūkojas pēc atzinības par padarīto, savukārt no paaugstinājuma kārošanas ieteicams izvairīties. Tu ik dienas kvalitatīvi tiec galā ar ievērojami lielu darba apjomu, taču, diemžēl, apkārtējie to uztver kā pašsaprotamu lietu. Būs neiespējami kāpt augšup pa karjeras kāpnēm, kamēr tavs darbs būs nepamanīts un nenovērtēts.

 

 

 

svariSvari
Svariem ieteicams fokusēties uz savu darbu un izvēlēties pildīt šajā dienā tos pienākumus, uz kuriem visvieglāk saglabāt koncentrēšanos. Tu mēdz pievērst pārāk daudz uzmanības ar darbu nesaistītu problēmu risināšanai. Lai to mainītu, izvēlies darbu un pienākumus, kas tevi patiesi interesē un aizrauj.

 

 

 

skorpionsSkorpions
Skorpiona zīmē dzimušie ir kaislīgi cilvēki, kuri reti kad lūkojas pēc attīstības un paaugstinājuma savā profesijā. Daži vienkārši jūtas laimīgi tur, kur ir, darot to, ko dara, savukārt citi ar darbu ir tik neapmierināti, ka nevēlas uzņemties nekādus papildus pienākumus un atbildību. Atrodi veidu, kā savu profesiju sasaistīt ar sev tuvām lietām.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks
Strēlnieki vairāk kā jebkurš cits nepilnīgi izmanto savas spējas un prasmes, pavadot ikdienu maksimāli bezrūpīgi. Centies kļūt atbildīgāks un uzņemties papildus pienākumus. Ja ne priekš sevis, tad citiem, kuriem tavas zināšanas lieti noderētu.

 

 

mezazisMežāzis
Mežāža zīmē dzimušajiem šodien savus lēmumus ieteicams pieņemt ētiski un tālredzīgi. Lai sasniegtu savus mērķus, tu bieži vien esi gatavs darīt jebko un izmantot jebkādus līdzekļus. Šodien tas var izrādīties visai bīstami.

 

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs
Vairums Ūdensvīra zīmes pārstāvju savu laiku un enerģiju sadala divos darbos. Viens ir algotais darbs peļņas gūšanai, otrs – emocionāla vēlme parūpēties par sabiedrībai nozīmīgu jautājumu risināšanu. Tavā ziņā ir izvēlēties, vai ļaut dominēt savām ambīcijām, vai ļauties iespējamai veiksmei.

 

 

 

 

zivisZivis
Zivju zīmē dzimušie spēs padarīt nedaudz vairāk kā ierasts. Parasti tev grūtības sagādā ilgstoša nepieciešamība koncentrēties uz vienu konkrētu uzdevumu. Šodien šajā jomā būsi veiksmīgāks un jutīsi lielāku sparu.

 

 

 

Veiksmīgu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsKomforts katrā guļamistabas stūrītī
Nākamais rakstsVai nevakcinēts restorāna apmeklētājs varēs aiziet uz tualeti? Ēdinātājiem daudz neskaidrību par jauno kārtību – VIDEO