Planētu pozīcija šodien var izraisīt neparedzamus notikumus un negaidītas situācijas, kas tevi var pārsteigt nesagatavotu. Oma šīs dienas laikā, visticamāk, bieži mainīsies, tāpēc būs diezgan grūti panākt ātrus rezultātus.

 

auns-mil-horAuns

Diena ir labvēlīga ne tikai Auna personīgās dzīves notikumiem, bet arī kolektīvajām, sociālajām un politiskajām aktivitātēm. Romantiskā tavas personības puse izpaudīsies viegli un brīvi, īpaši pirmajā dienas pusē. Vakarā visa tava uzmanība tiks novirzīta uz dažādām citām vajadzībām.

 

 

versis-mil-horVērsis

Ja tu vēlies uzņemties risku, pārliecinies, ka piecelies pietiekami agri un sāc aktīvi ķerties pie saviem plāniem. Zvaigznes norāda, ka izredzes gūt panākumus ir diezgan augstas! Tu spēsi rast izeju no sarežģītas situācijas ar cieņu vai vismaz bez ievērojamiem zaudējumiem. Planētu stāvoklis iezīmē, ka riskanti un steidzīgi soļi ir pilnībā jāatliek!

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņi var paļauties uz sava partnera cieņu un demokrātisku attieksmi. Zvaigznes iezīmē, ka tava otra pusīte labprāt dalīsies ar tevi savās zināšanas vai kļūs par padomdevēju vai mecenātu kādā jautājumā. Ja jūsu kontakti ir balstīti uz kopīgām interesēm, izredzes uz veiksmīgu sadarbību ar ietekmīgiem cilvēkiem kļūs vēl izteiktākas.

 

 

vezis-mil-horVēzis

No rīta ir ļoti iespējams kāds negaidīts un labvēlīgs notikumu pavērsiens. Kādām nesenām bažām būs pozitīvs iznākums, kas galu galā var pat attīstīties vēl daudzsološākā perspektīvā. Ja tie ir kādi ar tavu veselību saistīti jautājumi, zvaigznes iezīmē, ka pavisam drīz viss kļūs daudz labāk vai tev ir acīmredzamas izredzes uz ātru atveseļošanos.

 

 

lauva-mil-horLauva

Dienas laiks ir īpaši piemērots atpūtai, radošajām aktivitātēm un mīlas piedzīvojumiem. Visas tavas ierosmes, iesākumi solās gūt panākumus; jo vairāk cilvēku tu iesaistīsi savā rīcībā, jo labvēlīgākas solās būt tavas prognozes. Neregulāras grūtības tomēr neļaus pilnībā atslābt, taču ne pazudinās tavas perspektīvas.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes iezīmē, ka līdz pat vakaram Jaunavai ir labas izredzes izbaudīt ģimenes atmosfēru un patīkamu saziņu ar saviem vistuvākajiem. Šodien tu vari izvēlēties – vai nu koncentrēties uz mājsaimniecības darbiem vai apspriest filozofiskus jautājumus.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī diena, 12. maijs īpaši labvēlīgi ietekmēs Svaru personīgo dzīvi. Taviem vilinošiem sapņiem un projektiem ir iespēja kļūt par realitāti. Ja tu vēlēsies redzēt kādu personu, kura tev patīk, pret kuru tev ir īpašas jūtas, nav jāgaida līdz vakaram, jo zvaigznes iezīmē, ka šajā dienas periodā tavs garastāvoklis tomēr kļūs mazāk romantisks…

 

 

skorpions-mil-horSkorpions
Zvaigznes mudina nevilcināties ar finanšu projektu realizēšanu un citiem pasākumiem, kas saistīti ar studijām, ceļošanu, zināšanu vai kādas jaunas informācijas iegūšanu. Tev vajadzētu piestrādāt pie niansēm, kas saistītas ar tavu mājas un ģimenes dzīvi.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Atvērts prāts un vispārējs iedvesmojošs domāšanas veids noteiks Strēlnieka nedaudz nomaļo novērotāja pozīciju visas dienas garumā. Ja esi dzimis decembra vidū, tavas izredzes uz panākumiem šodien ir īpaši augstas audzinošajā, izglītības jomā, reliģiskajā un sociālajā darbībā. Cilvēki 12. maijā sekos tavam piemēram, tev kā līderim!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas laiks ir labvēlīgs garīgajiem vai izglītības sfēras pasākumiem, kā arī projektiem, kas saistīti ar labdarību, slepenību vai romantiku. Tu vari pavadīt laiku internetā mijiedarbojoties ar tiem, kuri tev ir garīgi tuvi vai kādu, ar kuru tu neesi sazinājies jau gadiem.

 

 
udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Zvaigznes norāda, ka Ūdensvīriem vajadzētu izvēlēties pirmo dienas pusi izmantot, lai sazinātos, sakontaktētos ar draugiem, domubiedriem un uzticamajiem atbalstītājiem. Jebkura neformāla rakstura darbība vai jebkas, kas prasa informācijas, domu un zināšanu apmaiņu, šodien solās nest panākumus.

 

 

zivis-mil-horZivis
Gandrīz visas dienas garumā Zivīm radīsies ekstravagantas idejas vai unikāli sadarbības projekti. Zvaigznes iezīmē, ka tev šodien īpaši labi padosies ar izglītības sfēru saistīti jautājumi. Šodien tu vari atjaunot pagātnes ietekmīgos sakarus, tai skaitā ārvalstu kontaktus, kā arī izrādīt interesi par reliģijas un garīgās apgaismības jautājumiem.

 

Iepriekšējais rakstsSinoptiķiem pavisam jaunas ziņas par laiku brīvdienās un nākamnedēļ: prognoze 7 dienām!
Nākamais rakstsPiektdienas rīts sācies ar skumju ziņu