Šī diena, visticamāk, paies bez īpašiem sarežģījumiem. Neplāno neko svarīgu, jo ļoti ticams, ka tu tāpat to neīstenosi. Viss, ko vēlēsies, ir ļauties atpūtai un pasivitātei. Ļauj dienai ritēt lēnām un bez pārāk daudz darbībām tajā!

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tu varēsi  rasts daudz jaunu paziņu, tomēr šīs tikšanās, visticamāk, nevainagosies ar romantiskām attiecībām. Ar vienu no šiem cilvēkiem tu vari uzreiz sākt runāt kā seni draugi. Tomēr ļoti ticams, ka tavi ģimenes locekļi vai otra pusīte nebūs īpaši sajūsmā par tavu jauno draugu. Patiesībā viņi sāks izrādīt greizsirdību. Tikai mieru, tu ātri atradīsi veidu kā izvairīties no šīm grūtībām.

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes norāda, ka tu šajā dienā nespēsi atrisināt nopietnu konfliktu mierīgā ceļā. Kādas domstarpības var izcelties starp  dažiem no taviem draugiem un tu, visticamāk, uzņemsies samierinātāja lomu. Lai gan šķietami tev izdosies nomierināt pretiniekus, tad, kad atstāsi viņus vienus, konflikts var uzplaukt no gala. 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu, visticamāk, pavadīsi šo dienu jaukā noskaņojumā. Vari uzaicināt kaut kur doties ģimenes locekļus, kuri būs laimīgi par šādu notikumu pavērsienu. Vienīgā lieta, kas traucēs pilnībā izbaudīt sestdienu, būs laika apstākļi. Var nākties drīz vien atgriezties mājās, lai turpinātu organizēt ballīti tur.

 

vezis-mil-horVēzis

Tev nāksies pavadīt savu laiku tradicionālā, ģimeniskā vidē. Radinieki var atteikties no tava  ieteikumu apciemot draugus, doties uz publisko peldbaseinu vai sarīkot pēkšņu tikšanos. Tā vietā, lai ļautos jautrībai, pavadīsiet visu dienu tīrot māju vai darot kādus citus pienākumus.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu būsi uzmanības centrā. Visticamāk, dosies uz kādu no izklaides pasākumiem, iepriekš rūpīgi plānojot savu tērpu un neparastu frizūru. Tiklīdz ieradīsies šajā vietā, tev būs pievērsta visu vērība, kas savukārt nepavisam nepatiks taviem potenciālajiem konkurentiem.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tu vari burtiski žāvāties no milzīgās garlaicības un bezdarbības. Var nākties apmeklēt svarīgu ģimenes pasākumu, viesojoties pie kāda no vecākā gada gājuma radinieka. Izjutīsi spriedzi no tā, ka pieklājīgi jāklausās nogurdinošos cilvēku stāstos. Iespējams, tev galvā būs tikai viena doma un vēlme – ātrāk tikt no turienes projām!

 

svari-mil-horSvari 

Šajā dienā tu vari nopirkt daudz noderīgu lietu. Kāds no taviem radiniekiem vai draugiem var padalīties ar interneta veikala adresi, kas piedāvā labas lietas par saprātīgām cenām. Iespējams, jau no agra rīta sāksi dažādu preču medības, aizverot datoru vien vēlā vakarā, kas neliks tavam mīļotajam cilvēkam justies īpaši priecīgam.

 

skorpions-mil-horSkorpions  

Šodien tu, visticamāk, vēlēsies iepazīties ar citu valstu pilsoņiem. Sazināsieties vispasaules tīmeklī, un tu viegli spēsi pārvarēt valodas barjeru, ja izmantosi tiešsaistes tulkošanas pakalpojumus. Jūsu sarunas ilgs līdz vēlam vakaram un var beigties ar aicinājumu apmeklēt šo zemi, lai tiktos klātienē.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā vari atklāt jaunu pieķeršanās un simpātijas objektu. Iespējams, tas izrādīsies kāds cilvēks, ar kuru tikies pie draugiem. Viņi būs priecīgi un apmainīti, labprāt iedodot nepieciešamo kontaktinformāciju. Tomēr vakarā, kad vēlēsies piezvanīt šim cilvēkam,  visticamāk, neviens neatbildēs, un tu būsi pamatīgi vīlies.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šodien tu vari uzņemties aktīvu lomu savu tuvāko draugu likteņa veidošanā. Tev šis cilvēks var atzīties, ka ir ieinteresēts kādā personā, taču vilcinās paust savas jūtas. Iespējams, izlemsi ņemt šo jautājumu savās rokās, kas var vainagoties ar to, ka tavs kautrīgais draugs jau vakarā būs jaunās attiecībās.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šajā dienā tavā dzīvē nav sagaidāmi vitāli nozīmīgi notikumi.  Iespējams, ka pēc pagājušās nakts burziņa tu nejūties īpaši labi, tāpēc diena tev pilnasinīgi sāksies vien vēlā pēcpusdienā. Galu galā viss, ko plānoji izdarīt šajā sestdienā, izrādīsies nepiepildāmi.

 

zivis-mil-horZivis
Šodien tu vari darīt ko tādu, kas tev nepadosies visai dabiski. Tāpat zvaigznes norāda, ka tu šajā dienā vari kādai konkrētai personai aci pret aci atklāt visu, ko domā par viņu. Planētas iezīmē, ka tas var beigties ar publisku skandālu. Vienā vai otrā veidā – pēc šodienas notikumiem tu tomēr jutīsieties kā īsts varonis.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsSākts kriminālprocess: policija aicina atsaukties ikvienu, kurš atpazīst attēlā redzamo vīrieti!
Nākamais rakstsŠī nedēļa “Dejo ar zvaigzni” dalībniekiem būs grūti pārvarams pārbaudījums