Lielākā iezīme, kas no pašreizējā zvaigžņu stāvokļa šajā dienā būs jūtama un redzama, būs vēl vairāk pieaugusi kaislība un aizrautība. Izmanto savu laiku un resursus lietderīgi – produktīvi strādājot.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem viena no lielākajām aizrautībām ir darbs, kurā viņi bieži vien visu vēlas darīt paši un uzstājīgi pieprasa pārējiem nejaukties pa vidu. Centies vairāk uzticēties saviem kolēģiem un, ja ne pieņemt palīdzību no tiem, tad doties talkā viņiem ar kādu noderīgu padomu. 

 

 

 

versisVērsis

Vēršiem, kā jau uzticamiem darbiniekiem, allaž tiek piespēlēti īpaši sarežģīti uzdevumi, kuru veikšanai krietni nākas palauzīt galvu. Tava veiksmes atslēga šajā dienā būs spēja fokusēties, nezaudēt pacietību un ar aizrautību pildīt savus darba pienākumus.  

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņiem vajadzētu būt uzmanīgiem, lai viņu aizraušanās negatīvi neietekmētu citu cilvēku produktivitāti. Tu mīli komunicēt ar citiem un nereti, iesaistoties sarunās ar kolēģiem, tu viņiem izdari pakalpojumu, palīdzot kaut mirkli atslēgties no darba, tomēr šodien daļa var būt pārāk iegrimuši darbā, lai pievērstos tev, ko arī ieteicams respektēt.

 

 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams nodoties darbam, taču laikā to arī beigt un doties mājās. Tava lielākā kaislība ir tava ģimene, līdz ar to ir tikai loģiski saprotams, ka šī diena būs sevišķi piemērota, lai pavadītu laiku ģimenes kompānijā.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem nav viena konkrēta, kopēja joma, kurā tie mīl izpausties, taču nenoliedzami, tie visi ir kaislīgi un aizrautīgi cilvēki. Vienīgā nelaime ir tā, ka daudzi savos hobijos iegrimst tik ļoti, ka gluži vai pazūd no apkārtējās pasaules un cilvēkiem. Iesaisti un iepazīstini ar sev interesantām lietām arī līdzcilvēkus.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām bieži vien lielākā aizraušanās ir dažādu problēmu risināšana. Lai pavadītu dienu produktīvi, mēģini skatīties uz darbu kā uz vairāku problēmu kopumu. Tas palīdzēs tev nezaudēt fokusu uz pienākumiem, kā arī nodrošinās to, ka darba diena aizritēs visai ātri.

 

 

 

svariSvari

Svari šodien būs salīdzinoši labā noskaņojumā un risks uz konfliktiem šajā dienā ir pavisam niecīgs. Iespējams, apkārt valdīs neliela, draudzīga konkurence, bet maza iespēja, ka tā pāraugs lielās nesaskaņās, tomēr paturi redzes lokā Lauvas zīmē dzimušos.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams savu kaislīgo dabu izpaust attiecībās ar sev tuvajiem, mīļajiem cilvēkiem. Lai gan tavs dedzīgums pārsvarā redzams darbā, tev ir plaša sirds un tu spēj patiesi gan dāvāt, gan saņemt mīlestību no citiem.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki ir klusie un dziļie ūdeņi un viņu personība citiem viegli nolasāma. Labvēlīgs laiks, lai remdētu savas slāpes pēc jaunām zināšanām, it īpaši, ja tavā interešu lokā ir psiholoģija, reliģija un dažādas ar šīm tēmām saistītas mistērijas.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu  ļauties vēlmei veltīt laiku savām interesēm. Tu bieži vien sevi pārāk cieši sasaisti ar darbu, daudz uztraucies, esi emocionāls. Izvēdini nedaudz galvu un parūpējies par savu veselību un labsajūtu, darot lietas, kas tevi aizrauj.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri šodien savu laiku enerģiju vēlēsies ieguldīt kādu globālu, vērā ņemamu pārmaiņu ieviešanai. Tas var būt brīvprātīgais darbs, petīcijas ierosināšana, vēstule kādas valsts iestādes vai institūcijas pārstāvim, iesaistīšanās protestos utml.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šodien vajadzētu vairāk koncentrēties uz darbu. Lai gan saglabāt fokusu uz konkrētām lietām ilgāku laiku tev ir diezgan sarežģīti, centies smelties iedvesmu un degsmi no saviem kolēģiem un apkārt valdošās atmosfēras.  

 

Lai veicas! 

Iepriekšējais rakstsPrincis Harijs ieradies Anglijā, bet bērēs nepildīs karalisko tradīciju
Nākamais rakstsDivi kungi tikuši pie ekskluzīviem apvidus auto