Zvaigznes iesaka pavadīt pirmo dienas daļu pēc iespējas aktīvāk. Ieteicamas darbības, kas ļaus labāk kontrolēt tavas emocijas, lai gan pēkšņs to uzliesmojums ir diezgan ticams. Otrajā dienas pusē vari saņemt komplimentus no sev apkārt esošajiem cilvēkiem.

 

auns-mil-horAuns
Dienas laikā spēsi brīvi un dabiski izteikt savu individualitāti,  bez rūpēm par to, ko citi var padomāt. Šodien diezgan dabiski izdosies koncentrēties uz savu personību. Drosmīgi risini pašreizējos uzdevumus, visticamāk, neviens nespēs tev iebilst.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tev šodien jākoncentrējas uz steidzamiem jautājumiem un pašreizējiem projektiem. Pārliecinies, ka aiz tevis paliek vien paveiktais un nolīdzinātais. Šī ir diena, kad tu vari patiešām izbaudīt mājsaimniecības darbus, piemēram, mājas tīrīšanu vai pagalma sakopšanu. Neapgrūtini savus vistuvākos ar sarežģītiem uzdevumiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Ja nevari sagaidīt, lai veiktu kādu drosmīgu soli pretī nākotnei, tev noteikti vajadzētu mēģināt ierobežot sevi darot to. Neraugoties uz milzīgo entuziasmu, kas šajā dienā strāvos no tevis, vari palaist vējā kādu nozīmīgu notikuma attīstības niansi.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien daudzu lietu norise būs atkarīga tieši no tevis: tava darbība, enerģijas līmenis, veselības stāvoklis un mērķtiecība būs ļoti būtiski faktori panākumu sasniegšanā. Tikpat svarīgi būs arī tas, kā pielietosi savus dabiskos talantus un prasmes. Būtisks jautājums šajā dienā būs arī naudas  pelnīšanas veids un materiālās labklājības palielināšanas iespējas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev, visticamāk, būs daudz enerģijas. Tomēr tās nebūs pietiekami, lai gūtu uzvaru ikvienā kaujā. Neskatoties uz dažādajām iespējām un enerģiskumu, vari sajust noguruma pieskārienu. Tāpat, iespējams, kļūsi neieinteresēts sociālajā mijiedarbībā vai iesāktajā darbībā, ko pašlaik aktīvi centies īstenot.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šis ir ideāls periods, lai censtos atbrīvoties no neizlēmības, tieksmes pēc atkarības, gļēvulības, noslēpumainības un netaisnīguma. Ja tevī ir kāda no šīm īpašībām, kā arī, ja apzinies, ka tā ir ļoti nopietns tavas personības trūkums, ir pēdējais laiks atmest stratēģiju kā strausam slēpt galvu smiltīs. Kaujinieciski stājies pretī nevēlamajam!

 

 

svari-mil-horSvari

Partneru mērķi šajā periodā var izrādīties daudz svarīgāki par tavējiem. Vari kļūt par liecinieku tam, ka tavās attiecībās ar mīļoto iesākas jauns periods. Ir arī iespējams, ka jūsu tandēms nolems krasi mainīt kaut ko jūsu partnerībā. Visticamāk, var būt nepieciešams analizēt pašreizējos sasniegumus profesionālajā sfērā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pastāv iespēja, ka šodien nolemsi aiziet no darba, ja apjautīsi, ka esi noguris no visa notiekošā tajā, taču, visticamāk, ātri atradīsi vietā jaunu. Nesteidzies, jo tev ir gandrīz visa diena priekšā, lai pabeigtu to, ko esi nesen  uzsācis vai neesi spējis novest līdz galam. Pārliecinies, ka tavi pēcteči nesaņem mantojumā arī tavus nepabeigtos projektus.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Zvaigznes norāda, ka šodien nav nekādas jēgas sākt jaunu darba ciklu. Aktīva atpūta uzlabos tavu veselību, pacels garastāvokli un palīdzēs saglabāt labu fizisko formu visas dienas garumā. Enerģisks un radošs domāšanas veids šodien būs visai dabisks.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Diena ir labvēlīga enerģiskām un mērķtiecīgām aktivitātēm. Tomēr entuziasms var ātri noplakt un iedvesma nesaglabāsies ilgi. Tavu vistuvāko darbības var izrādīties tikpat nestabilas. Ja tu vēlies kaut ko panākt no viņiem, mēģini noķert vislabvēlīgāko brīdī un ātri izsaki savu vēlmi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Taviem dialogiem ar cilvēkiem šodien ir jābūt īsiem un skaidriem. Tev vajadzētu uzreiz atmest jebkuru ideju, kas šķiet mulsinoša. Šis nav labs laiks ilgām diskusijām par savstarpējām attiecībām. Ja vēlies uzlabot kontaktu ar kādu, tev jābūt atvērtam un tiešam par to, ko vēlies pavēstīt. Savukārt, ja vēlies pārtraukt sadarbību ar kādu, neesi kautrīgs, bet skaļi un drosmīgi paziņo savu lēmumu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Ja vēlies uzlabot savu ēdienkarti vai dzīves stilu kopumā, atmet kādu nevēlamu produktu lietošanu vai centies atbrīvoties no dažiem kaitīgiem ieradumiem. Neizvirzi šodien mērķus, kas var izrādīties grūti sasniedzami, jo tas var pārāk ātri izsmelt tavu entuziasmu.

 

 

Iepriekšējais rakstsAiz neapdzīvota dzīvokļa durvīm Daugavpilī policiju sagaida pamatīgs pārsteigums
Nākamais rakstsLiels pavērsiens “Bez Tabu” vadītāja Reitera dzīvē