Šodien vairāk uzmanības vajadzētu pievērst attiecībām ar cilvēkiem. Šodien gaisā virmos un būs jūtama romantikas elpa, šo mirkli vajadzētu izmantot. Pievērs uzmanību lietām, ko pēdējā laikā nācies pabīdīt maliņā.

 

Auns

Šī diena nesolās radīt tavā dzīvē nekādas būtiskas pārmaiņas. Pievērsies darbam, jo īpaši, ja tev ir savs bizness. Lielisku iedvesmu šodien varēsi gūt no apkārtējās vides. Ja tu nestrādā savā uzņēmumā, ticams, ka uzzināsi par priekšniecības plāniem nedēļas beigās apbalvot labāko darbinieku. Tev būs visas iespējas šo prēmiju iegūt, ja rūpīgi koncentrēsies uz savu darāmo darbu. Vakarā gan neaizmirsti atpūsties.

 

 

Vērsis

Šo dienu pavadīsi, cenšoties uzlabot savu budžetu. Ticams, ka atklāsi jaunu ienākumu avotu. Turklāt šis avots neliks tev pamest pašreizējo darbu, tāpēc būs lieliska papildus peļņa, kas turklāt būs arī ļoti patīkama nodarbošanās. Svarīgi būs saplānot savu laiku tā, lai neizpaliktu arī atpūta. Padomā arī par to, kas visvairāk tev sniedz pozitīvo enerģiju.

 

 

Dvīņi

Ticams, ka šodien saņemsi lielu atzinību no priekšniecības. Varēsi paspīdēt gan ar savām zināšanām, gan spējām tās pielietot praksē. Var gadīties arī, ka, pateicoties šiem sasniegumiem, tevi gaidīs paaugstinājums. Uzmanīgi apdomā šo perspektīvu, jo īpaši padomā par to, vai tiešām esi gatavs uzņemties tik lielu atbildību.

 

 

Vēzis

Var gadīties, ka šodien lielu pārsteigumu tevī izraisīs kāds incidents, kas notiks darba vietā. Iespējams, ka tas būs saistīts ar vadības maiņu, kas notiks diezgan neskaidros apstākļos. Tu būsi ļoti noraizējies par šo situāciju. Jaunais priekšnieks solās būt ļoti jauks un patīkams, taču tu tik un tā vēlēsies uzzināt, kāpēc no darba bija jāaiziet iepriekšējam.

 

 

Lauva

Lauvām šī solās būt visai nogurdinoša diena. Ticams, ka darbā būs liela ārkārtas situācija, ko nāksies risināt līdz pat vēlam vakaram. Pēc tam pārguris atgriezīsies mājās, taču, visticamāk, ar to nekas nebeigsies. Kādam no taviem ģimenes locekļiem būs nepieciešama tava palīdzība. Tu palīdzēsi, taču jutīsi, ka spēku tev vairs nav nemaz. 

 

 

Jaunava

Šodien vairāk izjutīsi uzmanības apliecinājumus no dažādiem cilvēkiem. Tu centīsies noskaidrot, kas ir izraisījis tik lielu interesi par tevi. Vēlreiz aplūkosi savu spoguļattēlu un secināsi, ka nekas diži nav mainījies. Arī matu sakārtojums nebūs mainījies. Izrādīsies, ka lielāko interesi būs izraisījusi tieši tava harisma.

 

 

Svari

Tev šī diena šķitīs neaprakstāmi gara. Tu vislielāko uzmanību pievērsīsi profesionālas dabas jautājumiem, tāpēc, visticamāk, paliksi darbā līdz pat vēlam vakaram. Ticams, ka vakarā, kad beidzot jutīsies laimīgs, nokļuvis uz sava dīvāna, tev sāks izteikt pārmetumus tava otrā pusīte. Arī tas šķitīs velkamies mūžīgi, taču nepaliec nelaipns, ja ir kas skaidrojams – paskaidro.

 

 

Skorpions

Šodien tev nevajadzētu meklēt dažādas sazvērestības teorijas tajā, ko saka citi cilvēki. Arī gadījumā, ja tevi kāds paslavē, tā vietā, lai sāktu domāt, kādi ir šī cilvēka slēptie nolūki, labāk vienkārši pasakies par novērtējumu. Ticams, ka tieši tev šodien tiks uzticēts kāds ļoti svarīgs projekts. Esi atbildīgs.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev vajadzētu atturēties no augstprātīgas uzvedības. Šis ieteikums tev būs īpaši svarīgs, kamēr atradīsies darbā. Šodien labāk, ja vari savu darbu veikt vienatnē, neiesaistoties garās diskusijās ar apkārtējiem. Taču, ja kāds nesaprot, kāpēc tā dari, paskaidro savas sajūtas, nevis izturies augstprātīgi. Esi uzmanīgs, ja komunicē ar cilvēku, kuram ir slikts garastāvoklis, nepadodies provokācijām.

 

 

Mežāzis

Šodien ieteicams visu darīt mērenā tempā, nekur nesteidzoties. Piedalies tikai tajā, kas tev ir vissvarīgākais, un noliec visu citu uz mazliet vēlāku laiku. Centies pareizi novērtēt savus spēkus un enerģiju. Ja iespējams, vakaru velti tikai sev – dodies uz masāžu, kādu ūdens procedūru, apmeklē kosmetologu vai tamlīdzīgi.

 

 

Ūdensvīrs

Ticams, ka šodien tu nepavisam nebūsi apmierināts ar savu izskatu. Taču tie trūkumi, ko ieraudzīsi spogulī, nebūs iemesls pesimismam. Jebkuras nepilnības būs pārvaramas, ja uzsāksi cīņu ar tām tieši tagad. Pirmkārt, padomā par savu ēdienkarti un bagātini to ar veselīgiem produktiem. Otrkārt – aizmirsti par naksnīgām izklaidēm un dodies pie miera laicīgāk. Tev ir nepieciešams labs miegs un atpūta.

 

 

Zivis

Šodien varēsi strādāt nesteidzīgā tempā un nesatraucies, ka tas varētu kaitēt tava darba ražīgumu. Ja pēdējā laikā nejūties savā ādā, darot savus tiešos darba pienākumus, padomā par to vai nav pienācis laiks kaut ko mainīt. Apdomā visu rūpīgi un nevaino sevi, ja jūti, ka viss nav tā, kā bija agrāk. Cilvēki mainās.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan pilnīgi jaunas ziņas par laiku šonedēļ
Nākamais rakstsAndrim Kivičam viņa 45. dzimšanas diena laikam paliks atmiņā uz mūžu