Šodien ievērojami pieaugs tava iztēle un intuīcija, kas tomēr īpaši nepalīdzēs dienas pirmajā pusē, kamēr strādāsi. Tomēr vakarā vari ļauties patiesam radošumam! Uzliec visas savas domas uz papīra jebkādā mākslinieciskās izpausmes formā.

 

auns-mil-horAuns

Šajā dienā tev jākomunicē visai tiešā veidā burtiski ar visiem. Tavs priekšnieks patiešām novērtēs to, ka ne visi viņa padotie paļaujas vien uz glaimiem. Visticamāk, līdz vakaram starp tevi un šo augsta ranga personu būs izveidojusies cieša draudzība.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tu nonāksi pavisam tuvu tam, ko esi vēlējies sasniegt, ko kvēli esi alcis jau sen. Iespējama izaugsme karjerā. Tāpat kāda persona, kuru esi slepeni mīlējis ilgu laiku, var uzaicināt tevi uz vakariņām.

 

 

dvini-mil-horDvīņi
Šodien tu vari piedalīties kādā visai oriģinālā projektā. Kāds no taviem kolēģiem var to aizsākt, savukārt, tu ar patiesu prieku piekritīsi iesaistīties šajā idejā. Vari strādāt pie tā līdz pat vēlam vakaram, un vienkārši izstarot optimismu, kas tālāk pāries uz taviem ģimenes locekļiem.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā tu visai dabiski paļausies pats uz saviem spēkiem. Vari iesaistīties kādā noteiktā, svarīgā projektā, taču nevarēsi prezentēt paveikto tā, kā biji sākotnēji iedomājies. Tava nedrošā balss un daiļrunības trūkums teju iznīcinās cilvēku pirmo iespaidu par šo ideju, kas tevī raisīs lielu vilšanos. Nāksies pielikt pamatīgas pūles, lai atrisinātu visas raizes un uzveiktu kompleksus.

 

lauva-mil-horLauva
Šodien tu vari atklāti izteikt savas pretenzijas par kādu konkrētu personu. Iespējams, tev būs apnicis tas, ka šī persona pastāvīgi izplata šķebinošas baumas tev aiz muguras. Tu piespiedīsi pie sienas šo apmelotāju, uzdodot viņam diezgan stingrus jautājumus, lai nezaudētu apņēmību. Ļoti ticams, ka šis cilvēks tikai izliksies, ka ieklausās tavās vēlmēm, taču jau pavisam drīz izplatīs kārtējās runas, ka tu draudi viņam.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tev nav ieteicams uzņemties pārāk lielu atbildības slogu. Darīsi visu, ko uzskati par savām galvenajām prioritātēm un speciāli noraidīsi visus pieprasījumus pēc palīdzības. Zvaigznes norāda, ka vakarā tev nevajadzētu būt pārāk atklātam, arī pret personu, kuru uzskatīji par tuvu draugu.

 

 


svari-mil-horSvari
 

Šajā dienā tu vari būt visai domīgs un rezervēts. Ļoti ticams, ka tavā personīgajā dzīvē šobrīd ir radušās vairākas problēmas, un tu nespēsi atraut sevi no tām, pat esot darbā. Līdz vakaram tikai viens lēmums var šķist labs – uzaicināt savu otro pusīti uz tikšanos un atklāti izrunāt visas savas sūdzības. Diskusijai, visticamāk, būs pozitīvs iznākums, un tavs partneris solīs laboties nākotnē.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šajā dienā tev nevajadzētu piedalīties riskantos finansu projektos. Esi uzmanīgs ar savu kapitālu, jo viens mazs negadījums var izraisīt milzīgus zaudējumus. Labākais scenārijs šodien būtu – pasīvi vērot visu, kas notiek.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī diena, visticamāk, paies ar atšķirīgām sekmēm. No rīta vari nonākt cīņā  ar mīļoto cilvēku, kas mudinās aizmirst svarīgākos darba darījumus. Vēlāk vari piedzīvot domstarpības ar kādu  no saviem kolēģiem.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šajā dienā tu vari ļauties spontānam pirkumam. Vari iegādāties kādu lietu no draugiem vai kolēģiem, un būsi apmierināts ar šī darījuma rezultātu. Vakarā, iespējams, piedzīvosi nelielu vilšanos personiskajā sfērā – tavs partneris nespēs ierasties uz iepriekš plānotu tikšanos.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Tu pavadīsi šo dienu bez īpaši skaidras vīzijas. Darbā veiksi monotonus uzdevumus, un vakarā vēlēsies palutināt sevi par šādu uzcītību. Diemžēl tev var neatrasties piemērots sabiedrotais, ar kuru doties uz kinoteātrī, pastaigu vai kādu citu tev tīkamu nodarbi.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā tu darbosies visai relaksētā manierē. Iespējams, nolemsi, ka tavs pašreizējais stāvoklis nedod iespēju kā profesionālim attīstīties tev vēlamajā virzienā. Tas var attiekties arī uz vēlmi atteikties no neiepriecinoša darba.

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsBrīdina par laiku tuvākajās stundās
Nākamais rakstsPēc siltām brīvdienām laiks pilnībā mainījies – sinoptiķis Bricis stāsta par turpmāko!