Šodien tavs zinātkāres līmenis krietni pieaugs – tu būsi izslāpis pēc jaunām zināšanām. Taču tu nebūsi ieinteresēts kaut ko mācīties padziļināti, tava interese būs virspusēja. Diena būs veiksmīga neformālai komunikācijai.

 

 

auns-mil-horAuns

Diena solās būt labvēlīga, lai mācītos, komunicētu un dalītos informācijā ar cilvēkiem profesionālajā jomā. Īss ceļojums vai pastaiga solās radīt patīkamas emocijas. Tev būs iespēja parādīt savu māksliniecisko, radošo talantu visā tā krāšņumā.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tavas romantiskās jūtas var krietni pieaugt. Tu varētu kļūt virspusējāks un vairāk domāt par savām vēlmēm, vairāk pievērsties savām personīgajām interesēm. Piemērots laiks dāvanu, rotaslietu un mākslas darbu pirkšanai. Pievērs uzmanību tam, ko patiesi vēlies un, kas tev ir vajadzīgs.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavs personīgais šarms augs augumā, kas vairos arī komplimentu saņemšanu. Pievērs uzmanību savām vēlmēm un vajadzībām, parūpējies par savu vizuālo tēlu. Šodien vairāk vajadzētu nodoties aktīvai dzīvei, komunicēt ar cilvēkiem un uzlabot attiecības ar apkārtējiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien labākas var šķist visādas piemirstas lietas. Vajadzētu pievērsties visiem darbiem ar lielu rūpību, citādi var gadīties dažādi misēkļi, kas var pāraugt pat nepatikšanās. Ja tādas pieļausi, vēlāk nāksies samierināties ar diezgan nepatīkamām sekām.

 

 

lauva-mil-horLauva

Ļoti labvēlīgs laiks dažādām sanāksmēm un sadarbībai ar cilvēkiem. Šajā periodā tev solās būt pietiekami liels apkārtējo atbalsts. Jebkura uzdevuma veikšanā veiksmīgi spēsi atrast lielisku kompanjonu vai pat vairākus. Izdevīgs mirklis, lai attīstītu savu personīgo biznesu vai reklamētu esošo.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien jo īpaši pacenties saglabāt vieglas, pozitīvas attiecības ar savu priekšniecību, kolēģiem un sabiedrotajiem. Centies lielāku uzmanību pievērst dažāda rakstura informācijai, komunikācijai un svarīgākajām lietām savā darbā vai mājsaimniecībā. Koncentrējies uz svarīgāko.

 

 

svari-mil-horSvari

Brīnišķīga diena, kas piemērota sadarbībai ar apkārtējiem cilvēkiem. Vairumā gadījumu komunikācija notiks ērtā un piemērotā vidē, brīnišķīgā, tev pieņemamā režīmā. Tu spēsi sarunu bedru pārliecināt ar savu šarmu un laipnību, kā arī ar vispārējo zināšanu bagātību.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī būs labvēlīga diena, lai izveidotu vispārēju materiāla vai informatīva rakstura pamatu noteiktās partnerībās un ieviestu skaidrību dažādos jautājumos, kas saistīti ar parādiem un/vai kredītiem. Ierobežo sevi, lai pārlieku nekoncentrētos uz sīkām nebūšanām, pretējā gadījumā pats tās pārvērtīsi lielās problēmās.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev būs grūti pretoties sava laulātā šarmam, tāpēc ļaujies tam. Iespējams, ka jūsu attiecības tikai virspusēji šķiet ļoti veiksmīgas, patiesībā varbūt abi esat nonākuši dažādās pretrunās, ko vajadzētu pārrunāt. Ja esi pārliecināts par sevi un savu taisnību, tu spēsi šodien veiksmīgi rīkoties kā pārstāvis, starpnieks, konsultants vai vienkārši atbalsts kādam, kam tas nepieciešams.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien būs daudz vieglāk strādāt, ja atradīsies patīkamā vidē un kopā ar sev tīkamiem cilvēkiem. Svarīgi personīgajai labsajūtai šodien būs izskatīties pievilcīgam vizuāli – tā, lai pats būtu ar sevi ļoti apmierināts. Esi draudzīgs un diplomātisks attiecībās ar cilvēkiem.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Lieliska diena, lai dotos kādu apciemot. Piemērots laiks arī romantikai un mīlas dzīves baudīšanai, ja vien neesi pārāk uzstājīgs šajā jomā. Dalies pieredzē ar cilvēkiem, neizvairies no komunikācijas un padoma sniegšanas. Esi atvērts dažādām iespējām.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien lieliska diena, lai to pavadītu ģimenes lokā. Pat tad, ja taviem ģimenes locekļiem ir atšķirīga dzīves filozofija un tālejošas ieceres, komunikācija ar viņiem var izrādīties ļoti patīkama un aizraujoša. Baudi šo dienu un neieslīgsti lielā darba apjomā.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsŠis karstuma vilnis var kļūt par garāko šovasar, atklāj sinoptiķis Bricis – VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl svētdien notikušas vairākas smagas avārijas – VIDEO