Dienas pirmā puse nesīs daudz prieka un optimisma. Būsi emocionāls un labprāt citiem atklāsi savas jūtas. Viss, kas ar tevi notiks, sagādās emocijas – labas vai sliktas, tas jau ir atkarīgs no konkrētajiem notikumiem. Vienaldzīgo nebūs!

 

auns-mil-horAuns

Gudrākie pārstās izturēties agresīvi un labprāt pavadīs laiku vientulībā. Nesenie notikumi raisīs emocijas, kuras ne vienmēr būs viegli kontrolēt. Pēkšņi vari izdarīt negaidītus un visai pārsteidzošus secinājumus, kurus labāk paturēt pie sevis.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Analizē katru savu soli – kāds no tiem aizvedīs līdz lieliem panākumiem. Tavam pašreizējam noskaņojumam un emocionālajam stāvoklim ir milzu ietekme uz domāšanas veidu. Arī citu teiktais var atstāt lielu iespaidu uz tevi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes iesaka tev nedaudz iepauzēt ar aktīvo nodošanos tikai vienam mērķim. Pārtraukums palīdzēs sakopot domas un spēkus, it īpaši, ja līdz šim ceļā uz mērķi nav īpaši veicies.

 

vezis-mil-horVēzis

Intuīcija, loģika un gribasspēks kļūs par vienu veselumu, īpaši, ja esi dzimis jūlijā. Protams, tev ir savs viedoklis par pēdējo pāris nedēļu laikā notikušo, tomēr kopumā esi apmierināts. Labs laiks, lai komunicētu ar cilvēkiem tālumā un pētītu neparastu, bet noderīgu informāciju.

 

lauva-mil-horLauva

Pat, ja atrodies sarežģītā un potenciāli bīstamā situācijā, nepadosies panikai un uztraukumam. Sakopo domas un spēkus, lai risinātu problēmas. Nebaidies no sava neparastā viedokļa vai idejas, tā var būt pat priekšrocība. Šodien no tevis negaidīs aktīvu rīcību, bet noteiktu un skaidru viedokli gan.

 

jaunava-mil-horJaunava

Tava sabiedrotā vai partnera rīcība un vārdi var nonākt krasā pretrunā ar visu iepriekš teikto un darīto. Tev priekšā var būt smaga izvēle – lauzt nesen doto solījumu vai noslēgto darījumu, jeb tomēr mēģināt pielāgoties tev ne īpaši ērtajiem spēles noteikumiem.

 

svari-mil-horSvari 
Negaidītas ziņas, kas var novest pie pašreizējo plānu maiņas. Rezultāts darbam, kuru tu ar lielu entuziasmu dari jau vairākas dienas, var būtiski atšķirties no cerētā. Tas tiešām var uz mirkli izsist no līdzsvara, bet tu esi stiprāks par to, kas notiek

  skorpions-mil-horSkorpions

Pavadi laiku ar brīnišķīgiem cilvēkiem, sarunājies, relaksējies, uzkrāj enerģiju. Izvairies no lieliem pūļiem vai skaļiem pasākumiem. Romantiska divvientulība var būt īstais šīs dienas formāts tev.

 

mezazis-mil-horStrēlnieks

Sagaidīsi kādu negaidītu, aizraujošo notikumu mājās. Tavai sarunai ar kādu tuvu cilvēku var būt pārsteidzošs efekts. Decembra vidū dzimušie var sajusties nedaudz nervozi par savu pašreizējo situāciju dzīvē un to, uz kurieni viņi virzās. Bet viss ir kārtībā, vai ne?

 

mezazis-mil-hor
Mežāzis

Iespējamas negaidītas, bet patīkamas ziņas no kāda sev ļoti tuva cilvēka. Visai interesantus un noderīgus jaunumus tev piedāvās arī kāds iemīļots interneta avots.
 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Izvērtē, izanalizē savu rīcību naudas lietās. Tavs skatījums uz ienākumiem, to tērēšanu un labklājību ir visai unikāls, bet efektīvs. Nekas neatturēs tevi no savu spēcīgāko ieroču izmantošanas.

 

zivis-mil-horZivis 

Nepieciešamība komunicēt šodien būs īpaši augsta, tomēr apkārtējie ne visai labprāt atsauksies tavai vēlmei. Lai gan tu sevi izliec kā uz paplātes, citi labprātāk paliks savās čaulās.

 

Lai izdevusies diena!

 

Iepriekšējais rakstsŠausmīgi notikumi risinājušies autobusa pieturā Liepājā: aizstāvot invalīdu, saņem nāvējošu dūrienu no cietumnieka
Nākamais rakstsPiedzēries un kurlmēms BMW šoferis Rīgā piedzīvo pamatīgu misēkli un aizmieg – VIDEO