Šī diena kopumā paies visai labvēlīgā atmosfērā. Šodien komunikācija vedīsies pat ar cilvēkiem, kurus agrāk uzskatīji par nesaistošiem. Ticams, ka šodien būs iespējams izbeigt kādu senu konfliktu, labvēlīga atmosfēra solās būt arī mīlas jomā. Iespējamas dažādas jaunas aizraušanās.

 

Auns

Ticams, ka šodien vajadzēs sarunāties ar kādu autoritatīvu personu. Viņš neatteiks tev savu palīdzību. tādā veidā tiks atrisināts jautājums, kas sen jau tev nedeva mieru un pat, iespējams, kavēja tavas karjeras attīstību. Citu nozīmīgu panākumu šodien būt nesolās. Ja iespējams, vairāk pievērsies mājsaimniecības lietām.

 

 

Vērsis

Šodien tev nevajadzētu iesaistīties nekādos divdomīgos dialogos vai pasākumos. Ja neklausīsi šim padomam, visticamāk attālināsies no savu mērķu sasniegšanas. Raugi, lai tava uzvedība būtu maksimāli skaidra un vienkārša. Šis padoms attiecināms gan uz lietām personīgajā, gan karjeras jomā. Ticams, ka šodien nebūs diez ko daudz laika atpūtai.

 

 

Dvīņi

Šodien nav ieteicams uzsākt nekāda veida jaunas attiecības. Ticams, ka arī pats jau būsi pamanījis, ka tevi nesaista īstais cilvēks, kuram patiesībā ir pilnīgi “tukša” iekšējā pasaule. Lai sevi nesāpinātu un atkārtoti neliktu sev vilties, rūpīgi apdomā, ko un kā dari, ar ko uzsāc un/vai turpini attiecības.

 

 

Vēzis

Šodien, visticamāk, tev nāksies aizmirst pašam par savām interesēm. Tev vajadzēs pakārtot visu ģimenes locekļu vēlmēm. Pat  ticams, ka tev nāksies likt lietā savus personīgos ietaupījumus, lai palīdzētu kaut kādas konkrētas lietas iegādei. Līdz ar to tu palīdzēsi šim cilvēkam, un tas būs daudz svarīgāk par naudu.

 

 

Lauva

Šodien tev nevajadzētu noslēgties pašam sevī, jo tas tikai pasliktinās tavas pašreizējās problēmas. Vienīgie cilvēki, kuri varēs tev pašlaik palīdzēt tavās grūtībās, būs tavi vecāki (vai citi tuvākie radinieki). Nebaidies saņemt kritiku, uzklausi to, jo šādā veidā saņemsi ļoti vērtīgus padomus, kas mainīs tavu dzīvi uz labo pusi. Neaizmirsti pēc tam no sirds pateikties.

 

 

Jaunava

Šodien tev nevajadzētu baidīties no sabiedrības ironijas vai pat izsmiekla. Ar to nākas saskarties ikvienam ģēnijam. Esi radošs, izsaki savas idejas, bet nejaukas un skeptiskas piezīmes centies vienkārši ignorēt. Protams, tev būs arī atbalstītāji, turklāt – viņu būs krietni vairāk kā to, kuri nosoda, apskauž.

 

 

Svari

Šodien tev nāksies iesaistīties kāda ļoti svarīga jautājuma risināšanā. Ticams, ka tas būs saistīts ar tavu mīlas dzīvi. Iespējams, tas būs tāpēc, ka tev nāksies izvēlēties starp diviem romantiskiem piedāvājumiem, bet tev būs grūti saprast, kuru no šiem cilvēkiem vēlies. Lai nu kā – nedomā rīkoties negodīgi un izmantot abus. Ja sāksi šādi krāpties, agri vai vēlu paliksi, kā saka, pie sasistas siles, turklāt būsi sabojājis savu reputāciju. Paļaujies uz to, ko saka tava sirds.

 

 

Skorpions

Šodien, iespējams, tevi nomocīs ārkārtīgi zems pašvērtējums. Ticams, ka kāds pateiks vai izdarīs kaut ko kopumā diezgan nenozīmīgu, taču tava reakcija uz to būs diezgan neadekvāta. Tev nav vajadzīgas publiskas drāmas un histērijas, tāpēc pacenties nomierināties, cik drīz vien iespējams. Vissaprātīgākā lieta, ko vari darīt, ir mēģināt pārvērst notiekošo jokā.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu ieteicams pavadīt pavisam mierīgā, relaksējošā veidā. Ja iespējams, pavadi dienu pludmalē vai citos apstākļos, kur vari nedomāt par darbu un patiešām atpūsties. Ticams, ka tev līdzās būs vai nu tavs partneris, vai cilvēks, kuru vēlies sev līdzās. Ja jūs vēl neesat sākuši attiecības, šī būs īstā diena, lai saliktu punktus uz i.

 

 

Mežāzis

Šodien tu nedrīksti tērēt lieki laiku dažādiem sadzīviskiem ķīviņiem. Kamēr tu domāsi un centīsies noskaidrot to, kurš pie kā ir vainīgs, vari tādā veidā palaist garām visu nedēļas nogali. Tā vietā labāk pievērsies saviem plāniem un velti laiku atpūtai, nepievēršot uzmanību dažādiem sīkumiem.

 

 

Ūdensvīrs

Ticams, ka šodien kārtosi māju, jo būs ieplānots kas īpašs. Lielākā daļa ģimenes locekļu ar entuziasmu atbalstīs šīs idejas. Tomēr starp taviem radiniekiem atradīsies arī lieli skeptiķi, kuri ticēs, ka tavas ieceres vēl nav pienācis laiks īstenot. Dari visu iespējamo, lai šos cilvēkus pārliecinātu, dari to ar atbilstošiem argumentiem.

 

 

Zivis

Ticams, ka šodien veiksi patiesi lieliskus uzlabojumus savu attiecību jomā, jo īpaši, ja esi precējies. Ticams, ka nolemsiet, ka pienācis laiks pāriet jaunā posmā, kas nozīmēs – jāpieņem vairāki svarīgi lēmumi. Tie ietekmēs jūsu dzīvi kopumā, ticams, nolemsiet to padarīt kaut kādā veidā daudz ērtāku. Pastāv liela iespēja, ka apsvērsiet arī bērna ieņemšanu.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsBrīdina par apstākļiem tuvākajās diennaktīs
Nākamais rakstsBeidzot parādās jaunas ziņas par skatuves leģendu Olgu Dreģi