Ko zvaigznes sola otrdienai, 16. martam?

 

Auns auns
Auni jau paši par sevi ir kaislīgi un aizrautīgi cilvēki, kas nozīmē, ka pašreizējā zvaigžņu stāvoklī tie vēl jo vairāk uzņems apgriezienus. Esi piesardzīgs, lai papildus enerģijas lādiņa rezultātā nekļūsti pārgalvīgs un nepieņem spontānus, neapdomātus lēmumus.

 

 

versisVērsis
Vērši ir zināmi kā lojāli un strādīgi cilvēki, taču tiem ir arī maigāka puse, kura nezināmu iemeslu dēļ palikusi par maz novērtēta. Dažiem tā ir māksla, dažiem mūzika, konkrētāk – dziedāšana. Velti laiku sava talanta attīstībai.

 

 

dviniDvīņi
Dvīņa zīmē dzimušiem ļoti rūp tuvāko cilvēku labsajūta un šodien zvaigžņu stāvoklis ir sevišķi labvēlīgs, lai pavadītu laiku kopā ar mīļajiem. Atgādini, cik nozīmīgi viņi tev ir un cik daudz tev nozīmē jūsu draudzība un savstarpējā komunikācija.

 

 

vezisVēzis
Vēži zināmi kā uz ģimeni orientēti cilvēki, taču der atcerēties, ka vārds „ģimene” var nozīmēt ko vairāk kā tikai vecākus un bērnus tāpat, kā vārds „kaislība” pielietojams dažādās lietās un kontekstos. Ļaujies kaislīgiem brīžiem kopā ar savu otro pusīti.

 

 

lauvaLauva
Lauvas zīmē dzimušajiem bieži vien nav viena konkrēta aizraušanās, tomēr papildus deva kaislības šodien liks tev justies nedaudz citādāk, kā ikdienā. Lai gan no zvaigžņu stāvokļa šodien nav gaidāmas negatīvas vibrācijas, atceries rūpīgi izvēlēties vārdus sarunās ar citiem, lai izvairītos no pārpratumiem.

 

 

jaunavaJaunava
Jaunavas, lai gan primāri zināmas ar savu darba tikumu, ir arī lieliski pavāri. Lai gan šodien, iespējams, vēlēsies vairāk pievērsties darba pienākumu izpildei, atrodi brītiņu laika, kurā uzburt kādu gardu pavārmākslas šedevru.

 

 

svariSvari
Svaru lielākā vēlme ir nest mieru sev apkārt un pasaulē. Vari justies mierīgs – šodiena nesolās būt agresīva noskaņojuma piepildīta. Pārliecinies, lai kāds Lauvas vai Ūdensvīra zīmē dzimušais nesaceļ vētru ūdens glāzē, taču atlikušo dienu velti kādai sev tīkamai nodarbei.

 

 

skorpionsSkorpions
Šī diena būs par un ap tev raksturīgo aizrautīgo dabu un šodien pret daudzām lietām izjutīsi milzu kaislību. Lai arī kam tu izvēlētos pievērsties un veltīt savu laiku, uzmanies, lai emociju virpulī neatklātu savu personības tumšo pusi.

 

 

strelnieksStrēlnieks
Strēlniekus aizrauj aktivitātes ārpus mājas un iespējas gūt jaunas zināšanas. Par laimi, tu spēj strādāt ātri un produktīvi, līdz ar to šodien varēsi pievērsties gan kvalitatīvai darba uzdevumu izpildei, gan atlicināt laiku, kurā pievērsties savām interesēm un hobijiem. 

 

 

mezazisMežāzis
Mežāža zīmē dzimušos nevarētu nosaukt par ļoti aizrautīgiem cilvēkiem un, iespējams, ka apkārt valdošās kaislības nekādā veidā nespēs ietekmēt ierasto darbu gaitu. Galu galā, darbs tev nozīmē teju visu. Neskatoties uz to, centies parādīt citiem arī savu radošo pusi un ļauj savai personībai kreatīvi izpausties.

 

 

udensvirsŪdensvīrs
Ūdensvīra zīmē dzimušie ir ļoti ieinteresēti sociālajā taisnīgumā un tas izpaužas gan vārdos, gan darbos. Lai gan šodien vari atrast pāris sev līdzīgi domājošus cilvēkus, neesi pārāk skaļš, uzstājīgs un centies sarunu laikā saglabāt mierīgu gaisotni.

 

 

zivis-2Zivis
Zivju zīmē dzimušajiem šī diena solās būt īpaši labvēlīga. Tu burtiski uzsūc apkārt valdošās emocijas un enerģiju. Ņemot vērā, ka šodien visur valdīs pacilāts noskaņojums, arī tu būsi labā omā. Smelies no zvaigznēm visu sev nepieciešamo pozitīvismu un kaislību.

 

Lielisku dienu!

 

 

Iepriekšējais rakstsCovid-19 situācija Latvijā – joprojām nestabila; ceļošana ir risks
Nākamais rakstsLiepājā apmulsis “Opel” vadītājs izraisa smagu sadursmi ar netrafarēto policijas “škodu” – VIDEO