Šo dienu vajadzētu veltīt tam, lai vairāk pavadītu laiku kopā un painteresētos par to, kā klājas taviem tuvākajiem cilvēkiem. Šodien nevajag vērst visu uzmanību tikai uz sevi. Palīdzi saviem mīļajiem, lai vēlāk varat pavadīt lielisku laiku kopā. Problēmas taču vienmēr ir iespējams ātrāk atrisināt, ja kāds nāk talkā.

 

Auns

Šodien tev būs grūtības koncentrēties un problēmas radīs viss, kas saistīts ar loģiku. Ticams, ka šodien šajā jomā neizdosies pat tās lietas, kas citu dienu nesagādā ne mazākās problēmas. Šo “loģikas deficītu” tu varēsi pārvarēt tad, ja nolaidīsies uz zemes un nestaigāsi, kā saka, ar galvu mākoņos. Sapņot varēsi vēlāk, vispirms jāpabeidz visi darbi.

 

 

Vērsis

Šo dienu tev vajadzētu pavadīt pēc iespējas pasīvāk. Lai pasargātu sevi no milzu noguruma šodien centies izmatot savu enerģijas potenciālu tikai uz lietām, ko nav iespējams atlikt. Necenties pabeigt visus iesāktos darbus uzreiz. Neaizmirsti arī par to, ka vakaru vari pavadīt mierīgi un laicīgi doties pie miera, jo tieši tas būs labākais enerģijas atgūšanas veids.

 

 

Dvīņi

Šodien tev būs grūtības ar citu cilvēku uzklausīšanu, īpaši, ja viņi vēlēsies tev sniegt kādus konkrētus padomus vai ieteikumus. Ticams, ka tas attieksies arī uz tavu priekšnieku, taču, neņemot vērā viņa ieteikumus, tu riskē izdarīt lietas pat absolūti pretēji šefa vēlmēm, kas var novest pat pie tā, ka tevi apsūdz neprofesionalitātē.

 

 

Vēzis

Šī diena nesola tev nest milzīgu prieku, taču arī nepatikšanas ne. Tev vajadzētu pievērsties tam, lai tu pabeigtu iesāktās lietas. Periodiski nāksies risināt dažādas problēmas, traucējumus darbā, kas nozīmē – vakarā būsi ļoti noguris. Tev uz vakaru nevajadzētu ieplānot neko aktīvu, bet gan relaksējošu un mierīgu. Ja tomēr vēlies satikt draugus – labāk aicini viņus pie sevis, lai pašam nebūtu nekur jādodas.

 

 

Lauva

Šodien būsi aizņemts ar dažādām lietām, iespējams, ar sarežģītām elektroierīcēm. Ticams, ka problēmas radīsies tāpēc, ka tu nebūsi izpētījis tehnikai pievienotās instrukcijas. Patiesībā, šo ierīci var vadīt (vai uzstādīt) pat bērns, ja vien izpilda ieteiktos norādījumus. Necenties būt gudrāks par visiem, bet vienkārši velti laiku tam, lai iepazītos ar šo svarīgo informāciju – tādā veidā ietaupīsi gan laiku, gan spēku.

 

 

Jaunava

Šodien tev nav ieteicams pievērsties darbībām, kam nav konkrēta praktiska labuma. Tas nozīmē, ka nevajadzētu tērēt laiku nelietderīgi sociālajos tīklos, bezmērķīgi pļāpāt pa telefonu, spēlēt spēlītes un tamlīdzīgi. Visas šīs lietas, kas it kā ir sīkumi, kopā patērēs ļoti lielu daļu tava dārgā laika, ko tu varētu veltīt svarīgākām nodarbēm. Velti laiku mājas uzkopšanai, vakariņu pagatavošanai, sarunām ar ģimenes locekļiem utt.

 

 

Svari

Šodien dzirdēsi daudz iedvesmojošu ziņu par kādu sev tuvu cilvēku. Iespējams, ka kādu brīdi tu pat izjutīsi greizsirdību par to, ka šis cilvēks tik ātri guvis šādus panākumus, taču tu nē. Tu sevi vari motivēt, aplūkojot šī cilvēka paveikto un uzklausot viņa veiksmes stāstu, neizrādot ne savu skaudību, ne greizsirdību. Kad paliksi vienatnē, varēsi sākt apdomāt, kā sasniegt pašam savus mērķus.

 

 

Skorpions

Šodien varēsi gūt pilnīgu emocionālo relaksāciju. Tu spēsi ātri pārvarēt visas problēmas darbā, kas stāsies tavā ceļā un vakarā izbaudīt ilgi gaidītās nedēļas nogales sākšanos. Ja iespējams, dodies uz kafejnīcu kopā ar savu labāko draugu, lai varētu no sirds izrunāties – izstāstīt savas lietas un uzklausīt drauga dzīves notikumus. Nav izslēgts, ka vēlāk uzsāksi dialogu ar kādu simpātisku cilvēku, kurš sēž pie blakus galdiņa.

 

 

Strēlnieks

Var gadīties, ka šodien tev nāksies pavadīt labu laiku kādas neciešamas personas kompānijā. Nepieciešamība strādāt pie kopīga projekta liks izdzīvot dažādas emocijas. Un necenties, arī priekšniecības atbalstu šajā situācijā, visticamāk, negūsi, jo šis cilvēks kaut kādu iemeslu dēļ saņem īpašu atbalstu no vadības. Ticams, ka šis cilvēks ir tava bosa radinieks vai tuvs draugs.

 

 

Mežāzis

Šodien iespējamas dažādas problēmas, jo īpaši, ja esi plānojis iegādāties ko dārgu. Tev nāksies izdomāt dažādas alternatīvas, lai iegūtu vēlamo. Viena no tām varētu būt preces cenas salīdzināšana dažādos veikalos. Cenas var atšķirties pat diezgan ievērojami. Tiesa, tik un tā ticams, ka tev nāksies aizņemties naudu no radinieka vai kolēģa, taču tu pats nebūsi apmierināts ar šo situāciju.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tev vajadzēs īpaši ievērot pieklājības normas, jo īpaši, ja nāksies sazināties ar sava partnera vecākiem. Tādējādi tu nodrošināsi drošu morālo atbalstu daudzos ļoti svarīgos jautājumos. Šis plāns attaisnos sevi visās jomās, taču pārliecinies, lai tādā veidā vēlāk neiegūsti partnera pārmetumus, jo viņš sapratīs, ka paša vecāki nostājas tavā pusē. Tāpēc – nepārcenties!

 

 

Zivis

Šī diena tevī radīs lielu prieku. Ticams, ka tas būs tāpēc, ka varēsi labi paveikt kādu iesāktu darbu. Pēc darba varēsi pavadīt brīvo laiku, veltot to tikai sev, piemēram, doties iepirkties. Var gadīties, ka pēc iepirkšanās, iegriezīsies kādā kafejnīcā mierīgi iemalkot kafiju, taču sastapsi tur kādu ļoti jauku personu. Ja pašlaik tev jau ir attiecības, esi uzmanīgs, bet, ja ne – iespējams, šādi sāksies jūsu romantiskās attiecības.

 

 

Lai jauka tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsMaestro Pauls beidzot pastāsta, kādēļ slimnīcā nonāca viņa kundze
Nākamais rakstsDiemžēl trešdiena pienākusi ar traģiskām ziņām