Šodien daudziem cilvēkiem būs tendence strauji virzīties uz priekšu, iespējams, pat neapzinoties, ka viss notiek pareizajā virzienā, tiesa – tas viss notiks tikai tad, ja tu saglabāsi piesardzību. Ieteicams izvairīties no impulsivitātes, bet pievērsties loģikai.

 

Auns

Ticams, ka šodien tu pievērsīsies lielā mērā tikai vienam cilvēkam. Tā teikt – iedosi mazo pirkstiņu, bet viņš paņems visu roku. Tā rezultātā nāksies atlikt daudzus šodien ieplānotos darbus maliņā. Var gadīties, ka šādā veidā palaidīsi garām nozīmīgus jaunumus kāda tev labi zināma cilvēka dzīvē.

 

 

Vērsis

Šodien esi īpaši piesardzīgs, uzturoties  brīvā dabā, jo īpaši – saulē. Ja esi laukā, rūpīgi uzmani, lai tu būtu ēnā, lai tiktu lietots saules aizsargkrēms un galvassega. Šodien ārkārtīgi būtiski tev šos ieteikumus ņemt vērā. Visādi citādi – jūties brīvi sazināties ar cilvēkiem. Nebaudies tuvoties tiem, kuri tev šķiet simpātiski.

 

 

Dvīņi

Šodien tevi mocīs dažādas nepilnības un sajūta, ka viss tomēr nav līdz galam izdevies. Ja tava profesija ir saistīta ar intelektuālo darbu, šodien, visticamāk, nevarēsi pilnībā izmantot un likt lietā savu potenciālu. Vērtīgs padoms – neprasi no sevis pārlieku daudz, labāk dari lietas, uz ko šodien esi spējīgs koncentrēties. Vakarā ļaujies atpūtai, atbrīvojot prātu un ķermeni no uzkrātā stresa. Vislabāk tam palīdzēs fiziskās aktivitātes.

 

 

Vēzis

Šodien tevi raksturos slinkums visspilgtākajā tā izpausmē. Var gadīties, ka viss, ko tu dari, tev šķitīs kaitinošs un radīs tevī stresu. Iespējams, ir pienācis laiks, lai tu atļautu sev kaut stundiņu atiet no darāmajiem darbiem, padomātu par lietām, kas tev patiesi patīk, un tikai pēc tam atgrieztos pie darbiem. Centies nomierināties!

 

 

Lauva

Šodien tev nevajadzētu ļauties spontānām idejām, vislabāk dari to, kas jau iepriekš bijis ieplānots. Iespējams, tu un tavi ģimenes locekļi beidzot izlemsiet, ka ir pienācis laiks meklēt plašāku dzīvesvietu. Ja tā, galvenais ir šai lietai pievērsties pietiekami nopietni, jo dzīvesvietas maiņa ir liels un atbildīgs solis.

 

 

Jaunava

Šodien, iespējams, dzīve tev piespēlēs kādu ļoti svarīgu, pat varbūt skarbu mācību. Ticams, ka tev būs nepieciešama tieši tās personas palīdzība, kuru reiz esi ļoti aizvainojis. Tu, protams, atvainosies un tikai tad izteiksi savu lūgumu pēc palīdzības. Visticamāk, šis cilvēks teiks, ka ir tev piedevis, taču neplāno ar tevi komunicēt, it īpaši, lai palīdzētu tev. Tev būs steigā jāmeklē citi veidi un iespējas, kā atrisināt radušās problēmas.

 

 

Svari

Šodien tu tiksies ar kādu ļoti pārsteidzošu cilvēku. Šis cilvēks radīs tavā dvēselē teju emocionālu vētru. Ticams, ka pēc šīs tikšanās tu pārstāsi pat ēst, nevarēsi iemigt, jo vienīgais, ko spēsi – domāt par šo cilvēku. Viņš būs radījis tevī sen nebijušas jūtas, kaisli, taču, visticamāk, viņam jau ir attiecības. Rūpīgi apdomā vai patiesi vēlies būt viņa rotaļlieta.

 

 

Skorpions

Iespējams, šodien tu nespēsi izprast ne sevi, ne to, kas notiek apkārt. Var gadīties, ka persona, kuru kaislīgi mīlēji vai mīli aizvien, uzsākusi attiecības ar kādu citu. Tev neatliks nekas cits, kā apzināties savas kļūdas un jāsaprot, ka pienācis laiks kaut ko mainīt savā attieksmē. Tev jācenšas šis cilvēks izraut no sava prāta un sirds.

 

 

Strēlnieks

Šī diena tev paies visai gludi. Tu varēsi parādīt labus rezultātus kā oficiālos, tā privātas dabas jautājumos. Dienas gaitā pabeigsi savus pienākumus darba jomā un vakarā varēsi apmeklēt kādu savu draugu. Iespējams, ka tur ieraudzīsi kādu jaunu un modernu elektrisko ierīci, ko draugs nesen iegādājies. Tu nolemsi, ka arī tev tāda lieta nepieciešama, tāpēc draugs palīdzēs tev un dos padomus. Ticams, ka vēlāk kopīgi dosieties to iegādāties.

 

 

Mežāzis

Ticams, ka šodien tevī būs klusuma protests pret savu otro pusīti. Tu būsi aizkaitināts un vīlies, ka šis cilvēks atļāvies izšķērdēt lielu naudu sev, jo tā ir nauda, ko krājāt lielākam pirkumam. Klusums, ko ievērosi attiecībā pret šo cilvēku, darīs savu visticamāk, vakarā saņemsi mīļu un sirsnīgu atvainošanos un paskaidrojumus, kāpēc viņš rīkojies tieši tā.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien izmēģināsi kādu jaunu metodi, ierīci vai tamlīdzīgi. tas būs oriģināls paņēmiens, ko izmantosi, balstoties uz savām zināšanām un pieredzi. Pārliecinoties par to, ka tava ideja patiešām darbojas, tu nolemsi to piedāvāt augstākstāvošiem cilvēkiem. Tā netiks novērtēta uzreiz, taču tev pašam būs skaidrs, ka esi izdomājis ko patiesi ģeniālu, kas var ātri papildināt tavus un tava uzņēmuma ienākumus.

 

 

Zivis

Šodien gūsi ievērojamus panākumus komunikācijā ar cilvēkiem. Tiksi pamanīts, saņemsi komplimentus un citus uzmanības apliecinājumus. Tiesa, tu domāsi par to, kāpēc gan klusē cilvēks, no kura visvairāk vēlies ko tādu dzirdēt. Ticams, ka tev nāksies saskarties ar klaju vienaldzību. Pacenties noskaidrot vai tādas ir šī cilvēka patiesās emocijas, vai varbūt viņš gaida kādu rīcību no tevis.

 

 

Lai lieliska tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsUkrainiete Irina pieņēmusi drosmīgu lēmumu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 18.-24. jūlijs