Šodien vairums cilvēku zaudēs savu spēju loģiski domāt. Ja jūti, ka esi viens no viņiem, atliec darāmos darbus uz vēlāku laiku. Šodien labāk koncentrēties uz ierastām lietām, kas neliek daudz domāt un koncentrēties.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien, iespējams, tev izdosies izkļūt no kāda konflikta, kas tev ilgi nav licis mieru. Tevi un tavu veco pretinieku, iespējams, saistīs jauns projekts, kas liks aizmirst par iepriekšējām nesaskaņām. Darbs, ko kopā uzsāksiet, būs interesants un drīz jutīsiet, ka kļūstat par labiem draugiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien var nākties risināt dažādus grūtus uzdevumus, kas jauks tev galvu. Iespējams, uzzināsi par iespēju atjaunot attiecības ar bijušo draugu vai mīļoto. Kāds tev solīsies palīdzēt, taču uzmanies, viņa nodomi varētu nebūt tīri. Tas var visu nevis uzlabot, bet sagraut.

 

 

dvini-mil-horDvīņi     

Šodien tev lemts piedzīvot romantisku vilšanos. Varētu gadīties, ka persona, ar kuru nesen esi uzsācis attiecības, pēkšņi nolems tās izbeigt, pilnībā atsakoties paskaidrot, kāpēc. Drīz gan arī tev pašam  iemesli kļūs skaidri un, visticamāk, pie vainas būs kādas baumas, ko šis cilvēks būs dzirdējis par tevi. 

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev vajadzēs izvēlēties intensīvāku darba ritmu. Ja vēlies pabeigt iesākto, cik ātri vien iespējams, tev nāksies veltīt visu uzmanību tikai tam. Ja pietiekami koncentrēsies uz darāmo darbu, pabeigsi to ātrāk un pat labāk, nekā iepriekš biji iecerējis.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tevi pārņems pilnīgi nepamatots pesimisms. Taču pacenties saprast to, ka ne vienmēr viss var ritēt kā pa diedziņu un ir jāiemācās arī pašam sevi iepriecināt. Turi galvu augšā, lai kādas arī būtu sajūtas. Vakarā varēsi pilnībā aizmirst par savām rūpēm, jo, visticamāk, pavadīsi jauku vakaru kopā ar mīļu cilvēku.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena tev, visticamāk, šķitīs ļoti gara un vienmuļa. Darbā nāksies darīt ierasto un vienveidīgo, klausoties un uzklausot vienādos stāstus no kolēģiem. Iespējams, pēc šādas dienas vakarā tu vēlēsies izklaidēties, lai gūtu pozitīvākas emocijas, taču var gadīties, ka nebūs cilvēku, kuri vēlēsies tev pievienoties.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien var nākties komunicēt ar ļoti augstprātīgiem cilvēkiem. Ja tu jūti, ka nespēj iesaistīties šajās sarunās, tu zini, ka šādiem eksemplāriem, lai cik arī tas varbūt nebūtu nepatīkami, var piekļūt ar glaimiem un komplimentiem. Aizmirsti uz brīdi savu lepnumu. Tā tev izdosies iegūt nepieciešamo uzmanību un panākt vēlamo.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev būs raksturīga liela vispārējā aktivitāte. Savus darbus spēsi padarīt ātri un bez liekas piepūles, sarunāt nepieciešamo ar kolēģiem un tajā pašā laikā pagūt izdarīt vēl dažādas lietas. Galvenais – savā uzņemtajā ātrumā centies nepazaudēt uzmanību un kvalitāti.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien iespējamas problēmas ar gremošanas traktu. Iespējams, tas radīsies kāda pārtikas produkta dēļ, ar ko būsi eksperimentējis vai pārforsējis. Līdz vakaram tu varēsi atbrīvoties no šīs nepatīkamās sajūtas, taču nolemsi vairs šādi neeksperimentēt ar pārtiku.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tu izlemsi mainīt savu personīgo dzīves telpu. Iespējams, tu atteiksies izmantot kādus līdzšinējos pakalpojumus vai iespējas, līdz būsi pārliecināts par to, kas ir tas, ko patiešām vēlies un kā to vēlies. Iespējams, ātri vien atradīsi kaut ko sev ļoti piemērotu, galvenais – konkrēti noformulē pats sev savas vēlmes

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, iespējams, krietni pieaugs tava popularitāte citu cilvēku acīs. Var gadīties, ka aizmirsīsies pat tad, ja tev jau ir attiecības, jo šodien būs ļoti viegli iesaistīties flirtā. Šādu situāciju rezultātā, var gadīties, ka partneris pats sāk atgādināt par savu eksistenci, pieķerot tevi ne visai patīkamā mirklī.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien savā iztēlē tu vari aizklīst ļoti tālu. Iespējams, vilinoša šķitīs zvilnēšana pludmalē, tāpēc fantāzijas plašumi ļaus tev tur nokļūt. Taču centies pārlieku neaizrauties, jo tavs sapņainais izskats var tevi nodot arī priekšniecības acīs. Iespējams, viņš pat sāks interesēties, kas noticis. Sakot, ka tev nepieciešamas brīvdienas, visticamāk, tu tās arī saņemsi.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsIzskan svarīga ziņa pircējiem, kuri uz lielajiem veikaliem dodas ar auto
Nākamais rakstsĪSI UN SAPROTAMI: Kā 1918. gadā proklamēja Latviju?