Planētu stāvokļa dēļ palielināsies enerģijas krājumi, taču reizē kļūsim emocionālāki, būs grūti savaldīt jūtas. Un varbūt to nemaz arī nevajag darīt… Nost ar pasivitāti – tas ir šīs dienas moto!

 

 

auns-mil-horAuns

Aktīva kontaktu dibināšanas un iepazīšanās diena, turklāt nemaz nežēlosiet tam veltīto laiku. Var rasties pēkšņa vēlme flirtēt vai iejaukties citu mīlas lietās. Lielu interesi radīs partnera, ja tāds ir, protams,  viedoklis un izturēšanās.

 

 

versis-mil-horVērsis

Jo aktīvākas un daudzveidīgākas ir jūsu personības šķautnes, jo labākas izredzes sasniegt lielisku materiālo stāvokli. Lieciet lietā savu sabiedriskumu, lai “bīdītu” lietas tā, kā jums nepieciešams.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Jau tā labās komunikācijas spējas kļūs izcilas. Enerģijai un kreativitātei pa vidu iesprauksies arī viegla aizkaitināmība, bet kā nu bez tā, ja citi jaucas ar saviem padomiem. Šodien daudz būs atkarīgs no jūsu dzīves uztveres, principiem, neatkarības.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Daudzu Vēžu finansiālās veiksmes un neveiksmes aizvien pilnībā atkarīgas no līdzcilvēkiem, tomēr šodien noteicējs vairāk būsiet jūs. Īstais laiks uzspiest īstajās vietās, lai panāktu savu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Iespējama pilnīgi negaidīta tikšanās. Vai var iemīlēties draugā, ar kuru nekad pat flirtējuši neesat, un pat domas saiet kopā nav bijis? Viss ir iespējams. Strauji pieaugs vajadzība pēc informācijas, sarunām.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien īpaši svarīgi būs jūsu mērķi un to realizācija, īpaši tie, kas saistīti ar karjeru. Jāatceras, ka vienatnē lieliskus rezultātus sasniegt ir grūti. Kā gaiss ir nepieciešami vajadzīgie cilvēki, paziņas, kas palīdzēs. Pasaule gaida no jums, bet nekautrējieties jautāt padomu.

 

 

svari-mil-horSvari

Ideāls brīdis, lai uzsāktu kā jauna apguvi vai vienkārši paceļotu. Lieliska diena mijiedarbībai ar cilvēkiem no tālienes – nav pat būtiski, vai tas notiek klātienē vai ar kādu sakaru līdzekļu starpniecību.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Īpaša interese par otru dzimumu, un jums šodien izdosies būt pievilcīgai/-am. Ļoti svarīga attiecībās ir kontaktu/sapratnes uzturēšana un veidošana, mazsvarīgs fakts nav arī finansiālās attiecības pāra starpā.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Nemēģiniet ar savu autoritāti piespiest citus pakļauties, pat ja jūtaties to jau sen pelnījis. Ja vēlaties, lai cilvēki izbauda jūsu kompāniju, pieejiet citiem ar vieglumu, elastīgumu, zināšanām, atsaucību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Izbaudīsiet ikdienas darbus, īpaši tos, kas saistīti ar sarunām, komunikāciju, informācijas nodošanu, rakstīšanu. Dienas otrajā pusē neaizmirstiet veltīt mirkli arī savām vajadzībām un to apmierināšanai.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja esat dzimis janvārī, īpašu interesi raisīs tas, ko par jums domā un runā citi, ļoti interesēs mīļotā cilvēka uzvedība un domas. Neuztraucieties – citu vērtējums par jums nemaz nevar būt negatīvs, vai ne?

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivis var iztērēt lielu daudzumu resursu un pielikt lielas pūles, lai paveiktu mazu darbiņu mājās. Veltiet laiku ģimenei. Pārdomājiet pēdējā laikā notikumus – vai esat godprātīgi paveikuši visu, kas bija atkarīgs no jums?

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsAr Covid-19 saslimuši vairāki pazīstami politiķi; pieaug spiediens par lokdauna ieviešanu Latvijā
Nākamais rakstsLatvijā izplatās ziņas par kādām Covid-19 zālēm – cilvēki tās meklē pat pie vetārstiem