Šī var izrādīties diezgan labvēlīga diena jebkāda veida mijiedarbībai ar cilvēkiem. Tomēr var būt diezgan grūti izteikt savas domas un nodomus. Tas ir iemesls, kāpēc  iepriekš vajadzētu vienoties par kopīgām aktivitātēm. Šodien jācenšas īstenot iepriekš izveidotais plāns.

 

auns-mil-horAuns

Centieniem uzcītīgi un mērķtiecīgi veikt savus pienākumus, būs milzīga nozīme šodien. Esi gatavs pacietīgam, rūpīgam un precīzam darbam. Ieklausies kāda dotajos norādījumos. Tavu palīgu vai draugu padoms šajā dienā var būt ļoti noderīgs. Tomēr rēķinies, ka ne viss būs pilnīgā kārtībā.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien var būt dažas nesaskaņas starp tevi un bērniem, radiem, kolēģiem vai laulāto draugu. Sentimentalitāte, veltīgs uztraukums un nervozitāte var kavēt normālu komunikāciju, īpaši dienas pirmajā pusē. Kādai nenozīmīgai detaļai var izrādīties daudz lielāka jēga nekā domāji.

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes iesaka kādu svarīgu dokumentu vai biznesa plānu uzlūkot ar daudz lielāku atbildību. Tev vajadzētu būt praktiskākam, precīzākam un uzmanīgākam pret detaļām, īpaši strādājot pie jebkādiem aprēķiniem. Iespējamas dažas neskaidrības un problēmas mājās. Ticams, ka šodien attīstīsies domstarpības arī ar vecākiem.

 

vezis-mil-horVēzis

Mēģini šodien pareizi pārvaldīt savu laiku un komunikāciju. Cilvēkiem ap tevi var trūkt uzmanības, atbildības sajūtas un pat garīgās stabilitātes. Dienas laikā var būt grūti iegūt objektīvu, stabilu spriedumu par kaut ko vai saņemt patiesu, pārbaudāmu informāciju. Visticamāk, būs nedaudz problemātiski arī sistematizēt kādus datus.

 

lauva-mil-horLauva

Šī nav piemērota diena, lai stabilizētu savus nākotnes plānus. Var būt problemātiski izvēlēties draugu, ceļabiedru vai konsultantu. Tomēr zvaigznes uzsver, lai šajā dienā nepaļaujies vienīgi uz savu domubiedru teikto, kādām tev norādītām prognozēm.


jaunava-mil-horJaunava

Šodien būsi pilns enerģijas, bet var būt grūti to izmantot pareizajā virzienā. Koncentrējies, lai izvairītos no nevēlamiem strīdiem un nepareizas rīcības. Tādas nianses kā viegla aizkaitināmība, nervozitāte un uzbudināmība ir ļoti iespējamas šodien, taču tajā pašā laikā – ļoti nevēlamas.

 

svari-mil-horSvari 

Nebaidies no vientulības. Esot izolācijā no citiem, spēsi pabeigt būtiskas sava plāna detaļas. Šī ir diena intensīvam darbam un pārdomām. Praktiski plāni un konkrētas ziņas par procesu būs arī temats pārdomām, diskusijām un kādai sarakstei.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Kontakti ar taviem draugiem, kolēģiem un radiniekiem var kļūt intensīvāki. Ja jūs strādājat pie vienas un tās pašas problēmas vai līdzīgiem plāniem tālākā nākotnē, tev, visticamāk, nebūs pamata uztraukumiem.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien var būt grūti panākt pilnīgu izpratni ar partneriem, konsultantiem, uzraugiem vai kādu vidutāju. Tavs mēģinājums rast patiesību galu galā var novest pie savstarpējas atsvešināšanās, nevis izpratnes.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tevi sagaida mijiedarbība ar cilvēkiem no tālienes, ar personām, kurām ir dažādas tradīcijas, profesijas un zināšanu bagāža. Šis ir piemērots laiks, lai mēģinātu paplašināt savu redzesloku, kas nozīmē –  iepazīties ar citu cilvēku darba metodēm, apgūt dažas noderīgas prasmes, kā arī mācīties no kāda pieredzes un dalīties ar informāciju.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ja tavā ikdienas grafikā ietilpst došanās uz kādu oficiālu iestādi, īpašuma apdrošināšana, nodokļu vai zaudējumu apmaksa, kā arī ir doma parakstīt kādu biznesa dokumentu, tev vajadzētu būt īpaši pacietīgam. Neesi pārsteigts, ja šajā dienā rodas komunikācijas vai attiecību problēmas. Vari iekļūt satiksmes sastrēgumā vai pazaudēt kādu svarīgu dokumentu.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes tev nesola vieglu dienu. Cilvēkiem ap tevi var būt visi trumpji. Iespējams, šīs personas kļūs īpaši piekasīgas un, visticamāk, pārņems iniciatīvu no tevis. Ir ieteicams rīkoties saskaņā ar saviem plāniem un vēlmēm. Mēģini saglabāt mieru un rīkojies soli pa solim, neskatoties tālu priekšā.

 

 

Iepriekšējais rakstsEksperts: 20 gadu laikā varēs sākt apdzīvot Marsu
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 19.-25. septembris