Šodien nevajadzētu ļauties, lai dažādi sīkumi izraisa lielas nesaskaņas ar apkārtējiem cilvēkiem. Vajadzētu jau pašā saknē apkarot savas agresīvās izpausmes, ja tādas pēkšņi rodas. Lielākajai daļai cilvēku labākais veids, lai nomierinātos, būs smaids un humors.

 

Auns

Nedēļas pēdējo dienu pavadīsi lieliskā noskaņojumā. Pateicoties tam, darbi ies kā no rokas. Izdosies pabeigt ne vien savus projektus, bet arī palīdzēt citiem, par ko saņemsi milzu pateicību. Satiekoties ar saviem mājiniekiem, nevarēsi atturēties izteikt pāris indīgas piezīmes par viņu izklāstītajiem plāniem. Lai arī vēlāk nodomāsi, ka tie tomēr nav zemē metami, tajos ņemt dalību atteiksies.

 

 

Vērsis

Šodien tevi aplaimos kāda tuvinieka cēlsirdība. Tu būsi bezgala pateicīgs, taču šo iespēju neizmantosi. Tam par iemeslu kalpos cita tuvinieka neapmierinātība par šo pavērsienu.

 

Dvīņi

Šodien saņemsi apbrīnu par savu skaisto ārieni. Izvēlēsies īpašu apģērbu, kas maksimāli izcels tavu augumu un svara nomešanas rezultātus. Lielākais jautājums citu prātā būs, kāda ir tavu satriecošo panākumu atslēga. Diemžēl, vai par laimi, atbildi uz šo jautājumu tu atstāsi noslēpumā. Iespējams, pat apsvērsi domu patentēt konkrēto metodi, lai vēlāk ar to pelnītu naudu.

 

 

Vēzis

Šodien kārtējo reizi pierādīsi savu augsto prasmju un zināšanu līmeni. Kā īsts uzvarētājs tiksi galā pat ar vissarežģītāko projektu. Taču ko tālāk?

 

 

Lauva

Ja esi dzimis Lauvas zīmē, šo dienu nāksies pavadīt bez vērā ņemamām uzvarām. Vienīgais iemesls, lai ar sevi palepotos, atnāks vēlā vakarā. Darot mājas darbus kopā ar kādu no bērniem, tu sevi parādīsi kā ļoti gudru un iejūtīgu vecāku. Tava otrā pusīte to ievēros un izteiks komplimentu, pēc kura uzsāksiet sarunu, kuras laikā, iespējams, apsvērsiet domu par vēl vienu bērnu.

 

 

Jaunava

Jaunavām šodien ieteicams piesardzīgi atklāt savas patiesās emocijas. Lai saņemtu savas simpātijas atzinību par visu, ko viņa labā esi darījis, uzvedīsies ne tik ierasti. Pat sāksi flirtēt ar kādu citu, lai raisītu konkrētajā personā greizsirdību. Vakarā beidzot uzsāksiet ilgi gaidīto sarunu, par kuru sen jau sapņoji. Sarunas beigās nolemsiet apkārtējiem paziņot, ka esat uzsākuši attiecības.

 

 

Svari

Šodien netiksi iesaistīts svarīgos un nozīmīgos darba uzdevumos. Ja esi pilnībā pārliecināts par savām spējām, nebaidies pats izrādīt iniciatīvu konkrētajam darbam. Pajautā iespēju parādīt visu, uz ko esi spējīgs. Tad, kad būsi to saņēmis, dari visu, kas darāms, lai attaisnotu uz sevi liktās cerības.  

 

 

Skorpions

Šodien nāksies piepūlēties, lai dāvātu piedošanu kādam no saviem ilglaicīgajiem pāridarītājiem. Kaut arī piedosi, dziļi dvēselē aizvien pret šo personu izjutīsi naidu. Lai nu kā, vakarā viņš izdarīs ko tādu, kas pierādīs, ka nodarīto rūgti nožēlo un ir izdarījis visu, lai konkrēto situāciju vērstu par labu. Palīdzība, ko saņemsi no šī cilvēka, ļaus tev patiesi piedot. Tajā pašā laikā joprojām atturēsies ar viņu uzturēt draudzīgas attiecības.

 

 

Strēlnieks

Šodien par tevi interesi izrādīs kāds visai ietekmīgs cilvēks. Viņš uzaicinās tevi strādāt viņa komandā, izsakot komplimentus par tavu lielo profesionalitāti. No viņa puses tas būs visai viltīgs gājiens ar vēlmi gūt sev zināmu labumu. Tādēļ, ja tev ir uzticams partneris un nevēlies piedzīvot vilšanos, rīkojies cik vien taktiski iespējams un atbrīvojies no šī ietekmīgā pielūdzēja.

 

 

Mežāzis

Šodien tevi pilnībā atbruņos kāda cilvēka vienkāršība un naivums. Jau nedaudz vēlāk uzzināsi, ka šis cilvēks ir izcils profesionālis, kurš spēj viens tikt galā par ar sarežģītākajiem uzdevumiem. Tad tev prātā iešausies ideja – kādēļ neuzaicināt šo talantīgo cilvēku kļūt par partneri tavos personīgajos biznesa projektos? Lai nenobiedētu viņu ar šo piedāvājumu, izsaki šo piedāvājumu iespējami taktiski un netiešā veidā.  

 

 

Ūdensvīrs

Šī diena atnesīs tev ne mazums nepatikšanu. Viens no taviem tuvākajiem ģimenes locekļiem lūgs tev kādu pakalpojumu, kuram nevarēsi atteikt. Lai spētu solīto izpildīt, vakarā, pēc garās dienas, nāksies doties uz otru pilsētas pusi. Pateicoties tev, visas tuvinieka problēmas pagaisīs kā nebijušas un tu varēsi atgriezties pie sev tīkamām nodarbēm.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams nekautrēties no savas dvēseles, kad meklē atbildes uz sev nozīmīgiem dzīves jautājumiem. Esi atklāts pret sevi, jo no tā atkarīga tava nākotne. Iespējams, ir cilvēks tavā dzīvē, ar kuru esi kopā tikai savtīgu iemeslu dēļ. Ir pienācis laiks viņam atklāt, ka tu nekad viņu neesi patiesi mīlējis un nemīlēsi. Necenties izlikties, ka tev tas ir pārlieku emocionāli – agrāk vai vēlāk patiesība tāpat nāks gaismā.

 

 

Lai jauka tev šī diena!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 20.-26. marts
Nākamais raksts“Viņš pat nav mačo, puišelis!” Pārējie puiši nav sajūsmā par dziedošā policista Puzikova ierašanos šovā – VIDEO