Šī solās būt pavisam parasta diena, kuras laikā nav paredzēts nekas neparasts vai ārkārtējs. Tavs enerģiskais potenciāls nebūs visai liels, tāpēc nevajadzētu  uzņemties nopietnu atbildību. Vakarā pacenties pievērsties mierīgākai atpūtai, lai varētu uzkrāt spēkus un sakārtot savas domas.

 

 

auns-mil-horAuns

Iespējams, šodien vēlēsies sevi pabarot intelektuālā veidā, kas nozīmē, ja ir laiks – pievērsies kādas grāmatas lasīšanai. Ļaujies atpūtai, ko jau sen esi pelnījis. Varbūt kāds tev ir ieteicis grāmatu, kam beidzot varēsi pievērsties. Katram ir vajadzīgs laiks sev pašam – arī tev!

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien varētu nākties vilties situācijā, kas saistīta ar tavām personīgajām finansēm. Iespējams, nesaņemsi kādu naudu, ar ko jau biji teju rēķinājies, tādēļ tev nāksies izdomāt kādu labu veidu, kā aizpildīt šo robu savā budžetā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Iespējams, šodien tu vēlēsies izcelties, piemēram, velkot spilgtāku apģērbu, vai kā citādi sevi izrādot. Tādā veidā saņemsi ļoti daudz cerētās uzmanības, taču uzmanies – citi to var arī uzskatīt par agresīvu izlekšanu. Pirms to dari, padomā vai tev patiešām tas ir nepieciešams.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien nevajadzētu pārāk daudz paļauties uz saviem tuviniekiem. Neviens no viņiem nespēs tevi pasargāt no neizdošanās vai neveiksmēm. Tev pašam vairāk uzmanības vajadzētu pievērst savam darbam un tam, lai tu nepieļautu kļūdas. Ja tomēr kāda gadās – velti laiku tam, lai to atrisinātu. Kāds, iespējams, speciāli centīsies darīt visu, lai tavas kļūdas būtu pēc iespējas lielākas un pamanāmākas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev samērā viegli izdosies tikt galā ar kādu sarežģītu situāciju. Var gadīties, ka kāds tevi teju apbērs ar jautājumiem, iespējams, pat diezgan nekaunīgiem. Šajā situācijā tev vajadzētu censties atbildēt ar izdomu, bet nekādā gadījumā neļauties emocijām un nesarunāt šim cilvēkam ko lieku.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien, iespējams, tev nāksies komunicēt ar ļoti uzmācīgām personām. Tas, ka tu centīsies skaidrot to, ka tev nav nepieciešams ne viņu pakalpojums, ne kāds cits piedāvājums, šķiet, uz viņiem neatstās nekādu iespaidu. Var gadīties, ka nāksies rīkoties sev neraksturīgi, lai tomēr atbrīvotos no šīs uzmācības.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien var gadīties, ka nāksies risināt dažādus ļoti sarežģītus jautājumus. Iespējams, kāds no taviem tuvākajiem radiniekiem saslims, taču būs problēmas ar dažādiem ārstniecības procesiem. Tu burtiski “izrakāsi” visu internetu, lai saprastu, ko un kā labāk darīt, meklēsi ārstus, kuri varētu palīdzēt, kā arī atsauksmes par viņu darbu. Var gadīties, ka tas viss būs bez panākumiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tev būs iespēja lepoties ar savu bērnu. Iespējams, viņš uzvarēs kādās sporta sacensībās vai dominēs intelektuālā cīņā. Līdz ar šo procesu būs arī apkārtējo apbrīna un uzslavas, kas liks tev justies ļoti pacilātā garastāvoklī, izraisot pat acīs prieka asaras.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tavā dienas kārtībā atkal nonāks sarežģītais jautājums par nekustamo īpašumu. Iespējams, ka atkal nāksies gatavoties kādām pārmaiņām, var gadīties, ka būs jāpārceļas uz citu vietu. Mēģini šīm lietām pieiet mierīgi un neko nesasteidz. Var gadīties, ka ar savu iniciatīvu varēsi iegūt vislabāko rezultātu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien spēsi sajust īpašu komfortu savos ikdienas apstākļos, personīgajā dzīves telpā. Nežēlosi naudu, iegādājoties kādu senlietu un interjera pielāgošanai šim šedevram. Vēlāk teju ikviens, kurš tevis paveikto redzēs, novērtēs tavu dizainera izsmalcinātību.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien kaut kā caurvīsies, varētu teikt, ciešanu un depresijas piesmeltas sajūtas. Iespējams, vairāk atcerēsies savas dzīves skumjos mirkļus, kas liks tev domāt par neizdošanos. Stāstot sev, ka tev neizdosies, ka nesanāks īstenot iecerēto, tu sevi izsmel un atņem pats sev vēlmi rīkoties. Uzmanies, jo to veikli var izmantot tavi konkurenti.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien vairāk uzmanības nāksies pievērst kam salīdzinoši jaunam un apdomāt, kādas jaunas stratēģijas tu varētu ievies savos ikdienas darbos. Galu galā viss tomēr izrādīsies tik pat ierasts un ikdienišķs. Ja tu ceri, ka kāds ko darīs tavā vietā, diemžēl, nāksies kārtējo reizi secināt – brīnumi šajā jomā nenotiek.

 

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsCarnikavietis iztērē 1 eiro par loterijas biļeti un nespēj noticēt tam, ko ierauga
Nākamais raksts“Credo” leģendas Veita dzīvoklī ir lieta, kuru citās mājās bieži neatrast