Pirmajā dienas pusē var gadīties nekontrolēti emociju uzliesmojumi. Iespējams, tas kavēs visa veida attiecību attīstību. Šī diena var izrādīties arī daudzu negaidītu pārsteigumu un neparedzētu notikumu piepildīta.

 

 

auns-mil-horAuns

Rīta stundas šodien būs īpaši piemērotas pētījumiem, studijām, īsiem izbraucieniem un komunikācijai. Otrajā dienas pusē kopumā vari vairāk pievērsties lietišķām aktivitātēm un procesiem. Tomēr būs salīdzinoši grūti atbrīvoties no spēcīgām emocijām.

 

 

versis-mil-horVērsis

Pirmā dienas puse būs vispiemērotākā komunikācijai ar paziņām – ar kuriem tev ir kopīgas intereses. Mēģini svarīgākās sarunas un darbus atlikt uz agru pēcpusdienu, nevis visu sasteigt jau no paša rīta. Izvairies no pārlieku nopietnu un, iespējams, pat nedaudz aizvainojošu jautājumu uzdošanas.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Rīta stundas šodien lieliski piemērotas tam, lai pabeigtu iesākto un atbrīvotos no bezjēdzīgām ilūzijām. Ja atbrīvošanās no kaut kā vai atvadīšanās no kāda šodien ir tavā dienas kārtībā, labāk to paveikt no rīta, tas palīdzēs vieglāk visu nokārtot. Pēcpusdienā koncentrē uzmanību uz dažādām svarīgām lietām, īpaši, ja runa ir par kādām augstākām instancēm.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena tev solās būt emocionāla stresa piepildīta, galvenokārt, kāda cilvēka, kurš dzimis jūnijā, dēļ. Ieteicams rīta pusē būt enerģiskam un aktīvam, padarīt vairāk savus pienākumus. Dienas otrajā pusē var rasties spriedze attiecībās ar mīļoto cilvēku.

 

 

lauva-mil-horLauva

Pirmā dienas puse izrādīsies tev ērtāka un psiholoģiski labvēlīgāka. Ja esi dzimis ap 20. augustu, tev īpaši labi veiksies sarunās un būsi pārpilns ar radošām idejām. Otrajā dienas pusē varēsi koncentrēt savu uzmanību uz ģimeni un attiecībām.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena varētu iesākties ar sapņainību un vēlmi pavadīt laisku dienu mājās, vientulībā. Šodien ir piemērots laiks, lai pabeigtu iesāktos darbus. Otrajā dienas pusē tev vajadzētu vairāk pievērsties dažādiem svarīgiem darbiem savā profesionālajā dzīvē. Iespējams, vajadzētu pamainīt savu domāšanu.

 

 

svari-mil-horSvari

Līdz pēcpusdienai vari atļauties nesteigties un neizdarīt nekādas svarīgas izvēles. Tu vari veltīt laiku pārdomām un radošo ideju apsmadzeņošanai kopā ar draugiem un paziņām. Vēlākā pēcpusdienā visu šo bezrūpīgo dienu liec pie malas un pievērsies kam svarīgākam.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nav piemērotākais laiks, lai pieņemtu kādus svarīgus lēmumus, iesniegtu vai parakstītu dokumentus. Tomēr tava vēlme paplašināt savu redzesloku saglabās tavu spēju un vēlmi rīkoties. Otrā dienas puse būs vairāk piemērota oficiālai saziņai, bet rīta puse solās būt labvēlīgāka neformālai komunikācijai.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tava aktivitāte un komunikablitāte var izrādīties ideāls šī rīta notikumu katalizators. Ja tava dzimšanas diena ir tuvāk 20. decembrim, tev būs lielāka ietekme pār citu cilvēku viedokļiem. Tiesa – nevajag ar to pārcensties.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Pirmā dienas puse piemērotāka tādām lietām, kā izglītība, pašizglītošanās, konfidenciālu jautājumu risināšana, finansiālu problēmu risināšana un radošo ideju, problēmu risināšana. Tuvāk vakaram vairāk varēsi pievērsties lietām, kas tev sagādā prieku un patīkamas izjūtas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien dažādi dialogi spēj izrādīties visai emocionāli. Daudz kas būs atkarīgs tieši no tevis dienas pirmajā pusē. Draudzīgums un optimisms ļaus tev būt žēlsirdīgam un dāsnam pret savu sarunu biedru pat tad, ja vēl neizjutīsi pilnīgu atvērtību un sirsnību.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena uzsvērs emocionalitāti – domā par to, ko un kam saki, domā par savām izjūtām un iespaidiem. Pirmajā dienas pusē mēģini padarīt svarīgākos darbus un iesaistīties aktīvā komunikācijā ar cilvēkiem. Otro dienas pusi velti mīlestībai, radošumam un jutekliskumam.

 

 

Lai tev izdevusies un smaidu piepildīta šī diena!

Iepriekšējais rakstsSinoptiķim Bricim jaunas ziņas par to, kāds laiks mūs sagaida turpmāk – VIDEO
Nākamais raksts“Rīgas satiksmē” un citviet daudz aizdomīgu slimības lapu, “Latvijas dzelzceļš” atlaidīs 684 darbiniekus – VIDEO