Šodien tev nevajadzētu paļauties vien uz citu palīdzību. Viņi var paveikt mazumiņu, bet lielākā daļa tāpat būs jāpaveic tev pašam. Šī būs nogurdinoša diena, tādēļ jau laicīgi apdomā, kā vakarā atpūtīsies. Ko vēl zvaigznes šodien sola katrai horoskopa zīmei?

 

auns-mil-horAuns

Būs jātiek galā ar svarīgiem organizatoriskiem jautājumiem. Liels notikums gaidāms kāda kolēģa dzīvē, tādēļ visam kolektīvam kopā radīsies labs plāns pārsteigumam. Esi taisnīgs un proti atzīt sakāvi viedokļu sadursmē.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien Vēršiem nav ieteicams līdz galam izrādīt visas emocijas un teikt visu, kas uz mēles. Lai gūtu panākumus karjerā, nereti jāsavaldās, jo lieki vārdi un darbības tam var nākt tikai par sliktu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Nostiprināsi savu autoritāti darbā. Pat ja parādīsies kāds jauns darbinieks, kurš to uzdrošināsies apšaubīt, tu ātri parādīsi, kurš ir profesionālāks, prasmīgāks un pieredzes bagātāks.

 

vezis-mil-horVēzis

Gaidāma saziņa ar ārvalstīm. Problēma nebūs valodas barjera, bet gan atšķirīgās mentalitātes. Saruna neizvērtīsies īpaši produktīva. Vakarā palutini sevi ar mirkli miera un klusuma.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien veiksi praktisku pirkumu internetā, turklāt piegāde tiek solīta fantastiski ātri. Vakarā gaida vēl viens pārsteigums – negaidīta tikšanās. Tas varētu būt kāds, kuru redzējis neesi jau sen.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tev raksturīgas lielas ambīcijas. Tu nekādi nespēsi pārdzīvot, ja neiegūsi pašu svarīgāko un atbildīgāko darbu. Tiesa, lai to paveiktu, vispirms tev vadībai kārtējo reizi jāpierāda sava profesionalitāte. Vispirms darbi, tad runas.

 

svari-mil-horSvari 

Šodien saņemsi pašaizliedzīgu palīdzību no svešinieka. Ar šādu situāciju tu tiksi galā vien pateicoties viņam vai viņai. Šis cilvēks nepieņems materiālu pateicību, jo darīs to no tīras sirds. Iespējams, šādi dzims jauna un skaista draudzība.

 

strelnieks-mil-horSkorpions

Šodien īpaši veiksies finanšu jomā. Izdari gudru gājienu un tavi ienākumi tikai pieaugs. Neriskē. Šodien tev nebūs lielu uzvaru mīlas frontē, tomēr veiksies gana labi arī tāpat.


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ievērojami pieaugs tavas vēlmes un vajadzības. Viss nonāks tik tālu, ka tu pat būsi ar mieru ieguldīt daļu savu iekrājumu daudzsološā projektā, kuru vada tev pazīstams cilvēks. Jācer, ka tas bija pareizais solis…

 

mezazis-mil-horMežāzis

Nebūs īstā diena eksperimentiem, dari un izmanto tikai pazīstamas lietas, priekšmetus, iekārtas. Būsi radošā procesā un tas nevarēs neietekmēt tavu saziņu ar apkārtējiem. Personīgajā dzīvē gan labi nostrādās oriģināla pieeja lietām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Nāksies pārvarēt saaukstēšanās sekas, tas var ietekmēt arī galvu un locītavas. Viss var novest līdz ārsta apmeklējumam un kaudzei nebūt ne lētu medikamentu, kas var izrādīties tīrā naudas izšķiešana.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien izdosies rast kompromisu ar kādu, kurš jau labu laiku ar tevi nerunā un sadarboties nevēlas. Tu liksi lietā visu savu diplomātijas un retorikas arsenālu, un tā būs uzvara. Tiesa, šīs veiksmes neattieksies uz tavu personīgo dzīvi. Ja tur ir problēmas, tas nāksies risināt citādā veidā.

 

Veiksmīgu dienu!

 

 

Iepriekšējais rakstsPēc ilgāka pārtraukuma jaunas ziņas par kādreiz tik populāro dziedātāju Lindu Leen
Nākamais rakstsPēc Kiviču apciemojuma Rīgā liksta piemeklē pašu Magoni