Rīts var sagādāt pārsteigumus. Kādi tie būs – viss atkarīgs tikai un vienīgi no mums pašiem. Šodien jābūt gataviem negaidītiem notikumiem un jāsaglabā vēss prāts risinot šīs situācijas.

Auns

auns-zalaja-apli-ieksa-1

Šodien labāk pieturēties pie rūpīgi izdomāta plāna. Aizmirsti par kafijas, tējas vai pīppauzēm un liekām laipnībām ar kolēģiem. Ciešai mijiedarbībai ar draugiem un domubiedriem labāk laiku velti ārpus darba. Stingra disciplīna un nevainojama etiķete nodrošinās tavas priekšniecības žēlastību.

 

Vērsis

versis-zalaja-apli-ieksa-1

Šodien tu sapratīsies ar visiem, pat ar tiem, kuri pret tevi vienmēr bijuši auksti un nedraudzīgi. Šī ir brīnišķīga diena, lai sapostos un sakārtotu vidi arī ap sevi mājās, tāpat nokārtotu konfliktus vai kādas nesaskaņas ģimenē vai biznesa vidē, kā arī stabilizētu mīlas dzīvi. Tu ar radošu izdomu spēsi lieliski piesaistīt finansiālu atbalstu kādam projektam.

 

Dvīņi

dvini-zalaja-apli-ieksa-1

Tavas šaubas šodien tiks aizstātas ar pārliecību, tomēr tas nebūs pietiekami, lai darbs būtu efektīvs. Nav nozīmes, ko tu šodien darīsi, sāc plānot savu rīcību – radot zināmu kārtību. Atkarībā no situācijas, tavā mājsaimniecībā, biznesā, ikdienas biroja darbā, finanšu lietās vai ārstēšanās pasākumos – visā tavā ikdienā, iespējams, ir nepieciešama sistematizācija un noteikta uzskaite.

 

Vēzis

vezis-zalaja-apli-ieksa-1

Zvaigznes šodien sola tev uzmundrinošu tonusu un pašapziņu. Tu viegli atrisināsi visas radušās problēmas vai vienkārši neizdomāsies par tām. Zvaigznes norāda, ka daudzi šajā zīmē dzimušie šodien būs pilnībā aizsargāti un baudīs ietekmīgu cilvēku atbalstu.

 

Lauva

lauva-zalaja-apli-ieksa-1

Tava uzmanība šodien tiks vērsta uz materiālajām vai morālajām vērtībām. Ja tevi satrauks nauda vai īpašums, apsver – kas tev nodrošinātu drošību un aizsardzību, vai šādi jūties jau tagad? Neslēp savus ienākumus. Iespējams, šodien tev nāksies doties uz banku, atrisināt kādus jautājumus, kas saistīti ar apdrošināšanu un/vai nodokļiem.

 

Jaunava

jaunava-zalaja-apli-1

Šodienas atmosfēra veicinās nosvērtību un konsekvenci, iedvesīs pārliecību par sevi un viesīs saprātīgas cerības par labāku nākotni. Šīs kvalitātes palīdzēs bez problēmām atrisināt stratēģiski svarīgas problēmas, kas ļaus saglabāt iekšēju mieru un apmierināju ar dzīvi.

 

Svari

svari-zalaja-apli-ieksa-1

Kūsājošā enerģija tevī šodien īsti nevarēs atrast veidu, kā tieši realizēties. Tavs galvenais šīs dienas mērķis ir pilnībā nodrošināt mieru un sakārtotību pagātnē, jo bez tā nākotnes rīcības nebūs iespējamas. Dari visu, kas ir tavos spēkos, lai nodrošinātu to, ka tev reiz nebūs jātērē savs dārgais laiks šīm lietām.

 

Skorpions

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1

Zvaigznes iesaka noticēt sev, saglabāt savu pašlepnumu un paškontroli bez jebkādiem satraukumiem. Nedari mazsvarīgākus darbus pati, ja vari patiesībā tos deleģēt pieredzējušiem speciālistiem. Tā vietā, liec lietā savas lieliskās pārraudzītāja, administratora, padomdevēja un/vai aizbildņa funkcijas.

 

Strēlnieks

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1

 

Tev jādemonstrē sagatavotība un jāsekmē sava karjera. Neatsakies veikt dažādus ar vadību saistītus pienākumus un citas lietas, kam priekšroku dod autoritatīvi cilvēki. Neaizmirsti atgādināt pati sev par iepriekšējiem sasniegumiem! Šodien eksperimenti ir ieteicami tikai tad, ja tev ir skaidrs rīcības plāns.

 

Mežāzis

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1

Lai ko tu darītu šodien, paļaujies uz savu intuīciju, zināšanām un pieredzi. Šī zvaigznāja daiļā dzimuma pārstāves var ļauties sava fiziskā izskata spēkam, jo īpaši, ja saposīsies un piedomāsi pie sava tēla. Profesionalitāte ļaus palielināt tavu ietekmi plašākā mērogā.

 

Ūdensvīrs

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1
Pirms tu šodien sāc kaut ko darīt, apzinies savas prioritātes. Izmanto savu pamata plānu kā sākuma pozīciju, sākuma punktu un visas detaļas skaidri iezīmēsies vienā kopējā ainā. Tas ir ne tikai profesionālisms, kas palīdzēs tev karjeras izaugsmē, bet arī saprātīga domāšana un spēja atrast un novērst nelielas kļūdas.

 

Zivis

zivis-zalaja-apli-ieksa-1

Šī ir labvēlīga diena, lai radītu ilgtermiņa savienību. Tā var būt profesionāla sadarbība, biznesa sadarbošanās, miera izlīgums vai ekskluzīvas tiesības uz kādu pakalpojumu. Tās zivis, kuras ir iemīlējušās un saistītas attiecību tīklā, var sākt domāt par laulībām un pat veikt soļus šajā virzienā…

 

Lai šodien viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsĢimenes ar bērniem martā saņems vienreizēju atbalstu no valsts – cik liels tas būs un kam pienāksies?
Nākamais rakstsProfesors Dumpis: “Slimnīcās šobrīd ir klusums pirms vētras. Protams, ka situācija pasliktināsies”