Auns

Šodien būsi pārlieku runīgs. Ja tev tuvumā pagadīsies kāds „spiegs”, viņam pavisam noteikti izdosies savākt gana daudz kompromitējošas informācijas ar tevi, taviem tuviniekiem un pat darba kolēģiem. Lai izvairītos no veselas problēmu jūras, apslāpē savu pļāpīgumu un centies būt neitrāls savos izteikumos. Reizēm tas ir pat vieglāk, nekā vari iedomāties.

 

 

Vērsis

Šodien nespēsi nepadalīties ar apkārtējiem par kāda sava tuvinieka sasniegumiem. Tie būs patiesi ievērības cienīgi, līdz ar to, iespējams, publicēsi tos arī savā profilā sociālajos tīklos. Ieteicams gan neaizmirst arī par savu privāto dzīvi. Šajā dienā daudz uzmanības saņemsi no kāda, kuru sapņo saukt par savu laulāto draugu. Ieklausies uzmanīgi viņa sniegtajos padomos. 

 

Dvīņi

Šajā dienā tevi saniknos tik viens vienīgs sīkums – interesanta kompanjona trūkums. Lai kurp tu dotos, tev apkārt būs garlaicīgi cilvēki ar šauru redzējumu. Sarunās ar viņiem necenties pierādīt savu taisnību – tavi pūliņi būs veltīgi. Tā vietā neiespringsti uz veiksmīga dialoga veidošanu un pavadi šo dienu iespējami mierpilni.

 

Vēzis

Šodien ieteicams nevērt vaļā savu maku spontānu pirkumu veikšanai. Pirmkārt, vēlāk izrādīsies, ka konkrētajai precei ir pārlieku augsts uzcenojums, otrkārt – tev tā it nemaz nav nepieciešama. Lai izvairītos no šī muļķīgā soļa speršanas, padomā par lietām, kuras vari saukt par savām prioritātēm. Ja krāj naudu jaunai automašīnai, padomā, cik ilgu laiku prasīs zaudēto iekrājumu atjaunošana.

 

 

Lauva

Šodien nepieciešams būt pēc iespējas taktiskākam, gatavojoties sarunai ar savu otro pusīti. Viņš nepiekritīs kādam tavam piedāvājumam, kamēr nesaskatīs tajā kādu labumu arī sev. Tavs uzdevums ir atrast veidu, kā viņu motivēt. Tas nebūs viegli, taču, ja liksi lietā savas dabas dotās pārliecināšanas prasmes, tev izdosies.

 

 

Jaunava

Šodien saņemsi jauku dāvanu no savas otrās pusītes. To atverot, sapratīsi, ka zem dāvanu papīra slēpjas kas tāds, ko jau ilgāku laiku ļoti vēlējies iegūt savā īpašumā. Pēc mirkļa gan sapratīsi, ka iegādātajai lietai ir arī kāds defekts vai tā ir viltojums. Ieteicams gan noklusēt šo nepatīkamo faktu un pateikt partnerim paldies par viņa centieniem tevi iepriecināt.

 

 

Svari

Šī diena tev atnesīs gan nelielas skumjas, gan aizkaitinājumu. Noraudzīsies uz to, kā tavs labākais draugs veiksmīgi veido attiecības ar cilvēku, ar kuru tu viņu pavisam nesen iepazīstināji. Šajā brīdī teju ģībsi no vientulības. Skaudība var pamatīgi iedragāt tavu emocionālo noskaņojumu, tādēļ pēc iespējas ātrāk atbrīvojies no šīm negatīvajām emocijām. Priecājies līdzi savam labākajam draugam un vēli visu to labāko jaunizveidotajās attiecībās.

 

 

Skorpions

Šo dienu aizvadīsi, darot visai netīrus darbus, piemēram, iekārtojot un kopjot dārzu kāda gados vecāka tuvinieka mājās. Kad kaplis, grābeklis un citi darbarīki sāk dzīt tevi izmisumā, centies kaut uz brīdi atslēgties no veicamajiem uzdevumiem un dodies uz kādu dārza preču veikalu, kur varēsi iegādāties ierīci, ar kuras palīdzību darbs uz priekšu ritēs daudz ātrāk un vieglāk.

 

 

Strēlnieks

Šo dienu pavadīsi kādā sev neierastā vietā. Būsi spiests kopā ar gados vecāku ģimenes locekli apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Jūsu lielās vecuma atšķirības dēļ, būsi pamatīgi garlaikots, kamēr tavs tuvinieks patīkami pavadīs laiku. Ja tev šis cilvēks ir patiesi tuvs un mīļš, centies slēpt savu diskomfortu un izrādi patiku par kopā pavadīto laiku.

 

 

Mežāzis

Šo dienu aizvadīsi labojot un remontējot. Viss iesāksies pavisam nejauši, kad nolemsi pārvietot uz citu vietu kādu lietu, kas jau ilgstoši krāj putekļus. Būsi pārsteigs, cik ļoti to pabojājis laika zobs, kā rezultātā ieguldīsi daudz darba un enerģijas tās atjaunošanai. Tā var ieilgt pat vairāku nedēļu garumā, ja laikus neatradīsi uzticamu un zinošu palīgu.  

 

 

Ūdensvīrs

Šajā dienā loģika nebūs tava stiprākā puse. Vispirms, atteiksies no navigācijas izmantošanas kādā ģimenes izbraucienā, kā rezultātā nogriezīsies uz nepareizā ceļa. Vakarā palīdzēsi izpildīt skolā uzdotos mājasdarbus savam bērnam, taču galu galā viss, ko izdarīsi – samulsināsi viņu vēl vairāk. Tavs šīs dienas trumpis būs dabas dotais šarms, pateicoties kuram apkārtējie tev nevilcinoties piedos iepriekš minētos starpgadījumus.

 

 

Zivis

Šodien iepazīsies ar savu jauno kaimiņu. Šis pievilcīgais pretējā dzimuma pārstāvis ļausies sarunām ar tevi un tevi fascinēs viņa dabas dotā harizma. Nedaudz vēlāk gan izrādīsies, ka viņš nav tik jauks, kā izskatās. Redzot, ka tev par viņu ir radusies interese, viņš bezkaunīgi turpinās pie tevis negaidīti ierasties ciemos piecas vai pat vairākas reizes dienā.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsVai vispār sagaidīsim kārtīgu vasaru? Stāsta sinoptiķis Toms Bricis!
Nākamais rakstsPiektdienas rīts sācies ar skumju ziņu