Šo dienu ieteicams pavadīt spilgtā un pozitīvā veidā. Atceries kādu savu senāku draugu, kuru sen neesi apmeklējis un piezvani viņam vai dodies viņu apciemot. Tas neko tev nemainīs, ja veltīsi pāris stundas sava laika draugam vai radiniekam.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev vajadzētu koncentrēties uz lietām, kam tu nevari ļaut aizkavēties. Iespējams, tas būs saistīts ar taviem pienākumiem vai idejām mājas dzīvē. Aizmirsti par slinkumu un tavs mājoklis kļūs vēl patīkamāks un vide tajā krietni harmoniskāka.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev vajadzētu padomāt par to, kur varētu atrast jaunus ienākumu avotus. Iespējams, tu dosies apmeklēt draugu, kurš ir daudz sasniedzis, un viņš varēs sniegt tev dažādus padomus. Iespējams, izklāstot viņam savas problēmas, tu pat lūgsi viņam darbu, tiesa uzreiz viņš nespēs sniegt konkrētu atbildi, taču viens būs skaidrs – šī saruna daudz ko mainīs uz labu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi     

Šodien nevajadzētu ne vienam, ne ar kādu kopā kalt kaut kādus slepenus plānus. Tiklīdz tu pieminēsi savus sapņus, tos kļūs neiespējami realizēt. Tu, visticamāk, vēlies darīt daudz tā labā, lai īstenotu savas ieceres, taču šobrīd pavisam noteikti nevajag pārsteigties – rīkojies lēni un ar apdomu.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tu burtiski piedzīvosi nepieciešamību pēc garīgās “barības”. Iespējams, tu dosies apmeklēt tuvāko baznīcu vai uzsāksi lasīt reliģiska satura literatūru. Vakaru pavadīsi, tiekot skaidrībā ar dažādām grūtībām. Tev izdosies to izdarīt, tāpēc rezultātā izjutīsi milzīgu atvieglojumu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu, iespējams, demonstrēsi racionālu pieeju savām finanšu lietām. Nolemsi, ka būtu neprātīgi tērēt naudu par dārgām luksusa lietām. Būsi priecīgs, ja varēsi kaut ko nopirkt, ietaupot naudu, turklāt iegūstot nebūt ne sliktāku lietu, kā biji iecerējis.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tu pieļausi kādu neuzmanības kļūdu. Iespējams, tu sapratīsi, ka uzticies cilvēkam, kurš patiesībā jau ilgāku laiku ir tev kā ienaidnieks, bet tu visu laiku esi viņam emocionāli atvēries. Uzmanies no tā, lai neaizvainotu viņu, jo viņš par tevi pārāk daudz zina, līdz ar to var rīkoties nelietīgi pret tevi un tavām interesēm.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien vairāk materiālā ziņā un veidā tu sāksi pievērsties savai romantiskajai dzīvei. Pirms uzsāc attiecības, tev vajadzētu pēc iespējas vairāk kaut ko uzzināt par šo personu, un, ja iespējams, pārbaudīt, cik viņš ir patiess un atklāts. Nebaidies, tas nenozīmē, ka tu okšķerēt, tas nozīmē, ka vēlies būt drošs par sevi.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šo dienu tu pavadīsi garlaicīgi monotonā ritmā. Dienas pirmajā pusē pievērsies vajadzīgajiem mājas darbiem un pēcpusdienā/vakarā varēsi mierīgi atpūsties, izklaidēties kopā ar saviem mīļajiem cilvēkiem. labāk pavadi laiku kopā ar ģimeni nevis dodies ballēties ar draugiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tevi pārņems steiga, lai pabeigtu dažādus mājsaimniecības darbus. Iespējams, kaut ko nebūsi izdarījis iepriekš, vai arī nebūsi izdarījis kā ierasts, kas varētu kļūt par uzjautrinājuma iemeslu. Var gadīties, ka šodien nāksies strādāt līdz vēlai naktij, lai pabeigtu iecerēto.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien, iespējams, tevi ļoti ieinteresēs kāda nepazīstama persona. Tu viņu sastapsi sabiedriskā vietā un tava sirds nekavējoties sāks pukstēt straujāk. Ja esi viens, visticamāk, šī sajūta izvērtīsies abpusēja. Nebrīnies, ja šovakar jau kopā dosieties romantiskās vakariņās.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev būs nepieciešama palīdzība no vecākiem vai citiem radiniekiem. Ja vēlies iegādāties kaut ko, par ko jau ilgu laiku esi sapņojis, iespējams, sapratīsi, ka tomēr arī šis nebūs piemērotākais laiks pirkumam naudas trūkuma dēļ. Iespējams, tu vēlēsies aizņemties, bet nevarēsi to izdarīt. Tieši vecāki vai citi radinieki būs tie, kuri tev palīdzēs tikt pie kārotā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien varēsi izmantot savu popularitāti apkārtējo cilvēku vidū. Tu saņemsi daudz uzmanības un, iespējams, nolemsi, ka vari uzsākt flirtu, pat gadījumos, ja tev jau ir attiecības. Esi uzmanīgs un nedari lietas, ko tev vēlāk varētu nākties krietni vien nožēlot.

 

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsKurusova ģeniālā veidā pārmācījusi neuzticībā pieķertu mīļoto
Nākamais rakstsIzplata nopietnu brīdinājumu par laiku vakarā un naktī