Šodien negatīvisms nav pieņemams pat vismazākajās tā izteiksmēs. Dari visu tā, lai smaids un optimisms būtu teju kā tava vizītkarte. Pozitīva attieksme šodien palīdzēs vieglāk pārvarēt jebkurus šķēršļus, kas stāsies tavā ceļā.

 

Auns

Ticams, ka šodien sapratīsi to, ka tev vajadzētu veikt kādas izmaiņas draudzīgo attiecību jomā. Konkrētāk tas nozīmē to, ka tev vajadzētu izvērtēt, kuri cilvēki patiešām ir tavi draugi, kuri ir drauga vārda cienīgi, bet kuri ir vienkārši paziņas. Ticams, ka šodien arī skaidrāk izkristalizēsies, kuri nesen iepazītie cilvēki patiesībā tev ir kas daudz vairāk par nejauši satiktiem svešiniekiem.

 

 

Vērsis

Vēršiem šodien būs pa spēkam atrisināt daudz sarežģītu uzdevumu, kas saistīti ar darbu un attiecībām. Ticams, ka nāksies pielikt vairāk pūļu pie dažādu uzdevumu veikšanas un arī kompromisu rašanā ar apkārtējiem cilvēkiem. Taču, ja zini, ka tev ir taisnība par kaut ko, centies to pierādīt. Sagatavo konkrētus un spēcīgus argumentus, jo tādos būs tik liels spēks, ka tu uzvarēsi bez papildu grūtībām.

 

 

Dvīņi

Šodien tu spēlēsi diezgan mazu lomu gan darbā, gan mājās. Ticams, ka šodien vairāk būsi un jutīsies kā citu cilvēku ēna, nebūsi gluži savā ādā. Lai nu kā – nemēģini to šodien mainīt, tev tas nav vajadzīgs. Ļauj citiem darīt to, ko viņi vēlas. Esi pacietīgs un gaidi, jo ļoti ticams, ka apkārtējie ātri vien sapratīs, ka tomēr visu nav iespējams izdarīt bez tavas palīdzības.

 

 

Vēzis

Šodien tev būs nepieciešams rūpīgi ieklausīties kādā garā un sarežģītā monologā. Ticams, ka šo monologu veiks persona, ar kuru tu kopā dzīvo, jo viņš centīsies attaisnot savu uzvedību. Tu skaidri sapratīsi, ka dzirdētais ir meli, taču tava sirds piekritīs attaisnojumu pieņemt. Tu nolemsi pievērt acis uz šo nepatīkamo patiesību, ka jau vairākkārt esi maldināts. Bet nopietni apdomā vai tas tiešām ir tā vērts!

 

 

Lauva

Šodien vairāk laika velti tam, lai apzinātos savas vēlmes. Tev būs nepieciešams laiks, lai sapratu sevi, taču nebaidies no tā. Ja netiec pats galā, palūdz kāda cilvēka palīdzību. tāda, kurš tevi labi pazīst un palīdzēs tev uz sevi paskatīties, tā teikt, no malas. Ticams, ka šodien sapratīsi, ka tavu uzmanību piesaistījis kāds, kurš, iespējams, jau ilgu laiku tev bijis blakus. Un ārējā pievilcība būs mazsvarīgs faktors, svarīgākas būs labās sajūtas.

 

 

Jaunava

Kopumā tu šo dienu pavadīsi visai ērti, , tikai reizēm pieķersi sevi pie domas, ka rutīna jau ir kļuvusi pārāk garlaicīga. Ja tev drīzumā nav paredzēts atvaļinājums, tev vajadzēs padomāt par to, kā dažādot savu ikdienu, paspilgtinot emocijas. Plāno savu atpūtu pēc darba dienas beigām. Tev nevajadzētu palikt tikai mājās, jo tas tavu kopējo garastāvokli neuzlabos. Dodies uz kādu izklaides iestādi, pastaigājies parkā vai dari ko citu, kas tev sagādā prieku.

 

 

Svari

Ticams, ka tu sev šajā dienā būsi izvirzījis ļoti sarežģītu mērķi. Iespējams, ka tas būs saistīts ar tavu mīlas dzīvi, jo nolemsi, ka tu vari un tev vajag izšķirt kādu pāri, jo tev būs ieinteresējis viens no viņiem. Tu cerēsi, ka šādi varēsi gūt savu laimi. Vispirms tev vajadzētu tomēr noskaidrot patiesību, jo, visticamāk, tavs noraudzītais potenciālais partneris ir laimīgs pašreizējās attiecībās.

 

 

Skorpions

Šodien tev vajadzētu strādāt pie svarīgajām lietām bez jebkādas steigas. Pirmkārt, ņem vērā, ka steigā tu noteikti kaut ko palaidīsi garām vai izlaidīsi kādu svarīgu detaļu, kas radīs nopietnu kļūdu. Otrkārt, neatkarīgi no tā, cik ļoti tu centīsies, pēc šī projekta pabeigšanas tu nesaņemsi materiālas un pat ne mutiskas pateicības. Priekšniecība un/vai citi apkārtējie tevis paveikto vienkārši uzskatīs par pašsaprotamu.

 

 

Strēlnieks

Šodien tu, iespējams, atklāsi jaunu talantu. Ticams, ka tas notiks pēc tam, kad izmēģināsi iesācēju līmenī mākslinieka, mūziķa vai dejotāja praksi. Izrādīsies, ka meistarīgi spēsi manevrēt dažādās jaunapgūtās lietās un vēlreiz pārliecināsies, ka no malas komentēt vienmēr ir daudz vieglāk. Nekritizē visu pārāk, tajā skaitā arī sevi un savus pirmos soļus, iespējams, jaunā hobijā vai pat darbā.

 

 

Mežāzis

Šodien tev nevajadzētu pievērst uzmanību tam, kā kaut ko dara tavi kolēģi. Ļauj viņiem darīt to, ko viņi grib, netraucē un nemēģini viņus disciplinēt. Daudz labāk būs, ja tu koncentrēsies uz saviem pienākumiem. Parūpējies par to, lai savu darāmo tu paveiktu pēc iespējas labāk, izdari to, ko no tevis gaida, lai priekšniecība vēlreiz var pārliecināties par to, cik labs darbinieks tu esi.

 

 

Ūdensvīrs

Ticams, ka šodien tevi ārkārtīgi pārsteigs kādas tev tuvas personas rīcība. Tu uzzināsi, ka šis cilvēks ir pārskaitījis lielu naudas summu uz kādas labdarības organizācijas bankas kontu. Tu nesekosi šim piemēram, aizbildinoties, ka tev nav naudas. Tā tu varēsi apmānīt visus, izņemot sevi pašu. Taču nevajag pārdzīvot, labdarība nenozīmē to, ka tev kādam jādod lielas summas, pietiek arī ar mazumiņu.

 

 

Zivis

Ticams, ka šo dienu tu pavadīsi aizkaitinātā noskaņojumā. Par laimi tu būsi tik gudrs, ka neļausi no tā ciest citiem. Tomēr ilgstoša dusmu ierobežošana ir kaitīga tavai nervu sistēmai. Atrodi veidu, kā izlādēt negatīvo, nenodarot kaitējumu nevienam citam. Labākais veids šādai izlādei ir bokss vai cīņas māksla. Šādi ne vien izlādēsi negatīvās emocijas, bet iemācīsies arī ko jaunu. Iespējams, šis sporta veids kļūs par tavu jauno hobiju.

 

 

Skaistu dienu!

Iepriekšējais rakstsIedzīvotājiem tik sarežģītajā laikā uzradušies zemiski krāpnieki
Nākamais rakstsMagone atzīstas – kas notiek pa īstam, bet kas ir šovs?