Labvēlīga diena ārējā izskata uzlabojumiem, veselības sakārtošanai un produktīvam darbam.

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šodien vajadzētu censties turēt grožos pašiem sevi. Tu mēdz būt gluži kā apmāts par dažādām lietām un it īpaši uz sev uzticēto pienākumu veikšanu, kas nereti rezultējas ar lielu izklaidību un nozīmīgu detaļu neievērošanu.

 

 

versisVērsis

Vēršiem ieteicams izmantot zvaigznes savas pašapziņas celšanai. Bieži vien tu esi pārstrādājies, ik dienas monotoni veicot vienus un tos pašus uzdevumus un galu galā jūties tā, it kā tev pāri būtu pārbraucis vilciens. Ienes devu optimisma savā dzīvē.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem vajadzētu izmantot zvaigznes produktivitātes palielināšanai. Nereti tu esi bezatbildīgs un pavadi pārāk daudz laika tērzēšanai ar kolēģiem, kā rezultātā darbs stāv uz vietas. Smelies motivāciju, nezaudē fokusu un, ja iespējams, pabeidz iesāktos un atliktos darbus.
 

 

vezisVēzis

Vēžiem, iespējams, neizdosies šodien palielināt savu produktivitāti, taču savu pašapziņu gan. Tu esi mērķtiecīgs un strādīgs cilvēks, taču ne vienmēr strādā ar baudu un ne vienmēr izjūti gandarījumu ar paveikto. Atrodi kaut ko, kas tevi motivē.

 

 
lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams saglabāt entuziasmu, taču ierobežot savu skaļo balsi. Tu patiesi izbaudi līdera lomu un tavu pozīciju pozitīvi uztvers arī apkārtējie, ja nebūsi pārāk uzstājīgs, ārišķīgs un valdonīgs.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām ieteicams šodien primāri pabeigt nepabeigtos darbus. Bieži vien tieši tev tiek uzticēti īpaši sarežģīti un detalizēti uzdevumi un ir tikai normāli, ka reizi pa reizei pat tev nākas krietni papūlēties, lai ar tiem tiktu galā. Zvaigznes tev dos gana daudz spara, lai spētu tos paveikt.
 

 

 
svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem gaidāma visai mierīga diena, taču, neskatoties uz to, jātur acis un ausis vaļā, jo pastāv liels risks dažādiem konfliktiem apkārtējo cilvēku starpā. Sevišķu uzmanību pievērs Skorpioniem un Ūdensvīriem. Visticamāk, lielāko daļu dienas vēlēsies pavadīt, pildot pats savus darba pienākumus.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams fokusēties uz lietām, kas aizrauj viņus pašus, nevis apkārtējos. Kad cilvēki ir ļoti sajūsmināti par kaut ko, viņi mēdz pateikt neīstos vārdus neīstajā vietā. Koncentrējies uz to, ko tu pats patiesi domā, nevis to, ko dzirdi apkārtējos sakām.
 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams šodien pavadīt mājās nedaudz vairāk laika kā ierasts. Tu mīli pasteigties, kā rezultātā šad tad gadās kļūt paviršam un pieļaut kļūdas. Pārbaudi divreiz paveikto, pirms sper soli ārpus mājas.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams atrast veidus kā pacelt savu pašapziņu un sevi uzmundrināt. Tu esi ambiciozs cilvēks, kurš lieliski tiek galā ar saviem darba pienākumiem, taču tevi mēdz piemeklēt sajūta, ka tas, ko dari, ir ļoti maznozīmīgi un tas savukārt pamatīgi iedragā pārliecību pār sevi un saviem sasniegumiem.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams likt lietā entuziasmu savā darbā, nevis sociālo un politisko jautājumu risināšanā. Bieži vien tu uzbāzīgi runā ar citiem par sev nozīmīgām lietām, tādejādi viņus vairāk vai mazāk traucējot. Šī diena lielākajai daļai būs īpaši produktīva un būtu bezatbildīgi no tavas puses lieku reizi iztraucēt citus viņu aizņemtajā darba ritumā.
 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem vajadzētu pamatīgi pieķerties darāmajiem darbiem. Koncentrēšanās un laika plānošana ir tavi lielākie klupšanas akmeņi. Motivē sevi, domājot par to, cik tev uzticētais darbs ir nozīmīgs un atbildīgs.

 

 

Iepriekšējais rakstsIzskan nepatīkama ziņa par Eirovīzijas uzvarētāju
Nākamais rakstsSamanta pēc neveiksmes Eirovīzijā izplūst asarās: Pamēģiniet jūs visam šitam iziet cauri!