Pirmā dienas puse nesolās būt pārāk pozitīva. Emocijas ietekmēs tavu attieksmi, bet tu nedrīksti padoties, pretējā gadījumā – vēlāk nožēlosi savu rīcību. Otrajā dienas daļa, visticamāk, nesīs atpūtu.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes norāda, ka tev šodien ir jāparāda sava izcilā gaume. Tomēr  tev ir jārēķinās ne tikai ar savu personīgo viedokli un pieņēmumiem par skaistumu, bet arī ar apkārtējo vidi. Vai tavs izvēlētais apģērbs nav pārāk provokatīvs vai neatbilstošs vispārpieņemtajām normām?

 

versis-mil-horVērsis
Planētu stāvoklis uzsver, ka tev jāņem stingrāk savās rokās profesionālās jomas norises, bet neaizmirsti, ka vari uzticēties saviem draugiem. Kāds no viņiem var kļūt par labu partneri tavam biznesam. Neaizmirsti pateikties partneriem par lieliskajām, noderīgajām idejām un sadarbību, kā arī saviem darbiniekiem – par viņu smago darbu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Kāds stirpā dzimuma pārstāvis var palīdzēt sasniegt tavus šīs dienas mērķus. Šodien tu vari gūt panākumus biznesā, kas saistīti ar medicīnu, pakalpojumiem un dzīvniekiem. Pat grūtības var pārvērsties priekā, vien pie nosacījuma, ja tu patiešām mīl savu darbu, un neesi nolaidīgs pret kādām niecīgām detaļām tajā.

 

vezis-mil-horVēzis

Šīs dienas atmosfēra nodrošina tev, jo īpaši, ja esi stiprā dzimuma šīs zvaigznāja pārstāvis – devu papildu enerģijas. Izmanto šo augšupejošo periodu, lai normalizētu spriedzi un veiktu dažas sen nepieciešamas izmaiņas. Tev īpaši veiksies, ja šie jautājumi būs saistīti ar centieniem atrisināt kādu jautājumu vai konfliktu ģimenes lokā vai, ja  tie būs centieni nodibināt attiecības ar ārzemju partneriem vai klientiem.

 

lauva-mil-horLauva

Daudzi šajā zvaigznājā dzimušie šodien spēs saredzēt kaut ko jauku savā darbā. Iespējams, tā būs kāda nianse, kas citiem, savukārt, var izraisīt naidīgumu un noraidošu attieksmi. Zvaigznes norāda, ka tu šajā dienā, pildot savus pienākumus, nedrīksti  pakļauties emocijām.

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes norāda, ka šis ir ideāls laiks, lai padziļinātu savas zināšanas attiecību jomā, izmanto šim nolūkam savu laipnību, atvērto sirdi un vēlmi pēc saskaņas. Kāda situācija šajā dienā var atmodināt tevī diplomātiskas prasmes, kas padarīs tavas attiecības daudz stiprākas.

 

svari-mil-horSvari

Izmaiņas, ko tu sagaidi vai, no  kā pat savā ziņā baidies, notiks vakarā. Iespējami strauji, nozīmīgi pagriezieni tavās attiecībās. Pēcpusdienā situācija var šķist miegaina un neinteresanta. Ja šobrīd ar kādu nesaproties pārāk labi,  šis cilvēks var negaidīti pārsteigt tevi ar kādu soli, cenšoties uzlabot attiecības starp jums abiem.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka dienas pirmo daļu  ir labāk veltīt atpūtai. Tāpat brīdina tevi, ka tev šajā dienā nevajadzētu uzsākt kaut ko jaunu un sarežģītu. Vakars var radīt dažas neparedzētas komplikācijas, kas saistītas ar veselību vai pienākumu veikšanu. Nav izslēgta arī kāda sadursme ikdienas vidē.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šis periods Strēlnieka dzīvē solās būt spilgts un piesātināts. Dienasgaismas stundas nesola svarīgas ziņas, kā arī, visticamāk, neveicinās izmaiņas kādās situācijās. Ja esi ļoti zinātkārs vai mokies nepacietībā par kādu lietu, sagaidi vakaru, tas var nest ilgi gaidīto atbildi. Iespējams, tevi uzaicinās kaut kur, piemēram, pastaigāties vai uz romantisku tikšanos.
 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Neparedzētas izmaiņas tavos plānos un asas sadursmes ar mājiniekiem šodien nav izslēgtas. Jo īpaši nelabvēlīgi tas būs stiprā dzimuma šī zvaigznāja pārstāvjiem, kuriem būs divtik grūti savaldīt savu spontāno reakciju. Cilvēki apkārt priecēs tevi ar centieniem radīt mierīgu un rāmu vidi.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Planētu stāvoklis šodien sniegs brīnišķīgu iespēju parādīt visiem savu asprātību un erudīciju. Gatavojis dienas beigām, kad būs pienācis laiks sazināties ar kādu, par kuru tu jau sen domā. Visticamāk, šis cilvēks atgādinās tev par sevi pats.  Arī kāda no senākajām vai nesen iegūtajām paziņām var lūgt pēc tava padoma.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes norāda, ka tu šodien, visticamāk, būsi apmierināts ar sevi, citiem un dzīvi kopumā. No rīta un pēcpusdienā tu, iespējams, negribēsi neko mainīt. Mierpilnais dienas ritms tiks aizstāts ar jaunām, spilgtām domām un idejām vakarā.

 

 

Lielisku tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsNo TV3 atlaistā diktore Arta Skuja jau atradusi citu darbu
Nākamais rakstsSinoptiķim Bricim neiepriecinoša prognoze tuvākajām dienām, bet ir arī laba ziņa