Šī būs veiksmīga diena ambīciju realizēšanai. Ļauj sev sapņot lielas lietas, tikai tad spēsi sasniegt augstumus savā dzīvē. Šodien viss būs tavās rokās, tikai no tevis būs atkarīgs vai spēsi pielāgot buras pa vējam.

 

 

Auns

Šī solās būt enerģētiski spēcīga diena. Tomēr pastāv dažādu neveiksmju iespēja, kā rezultātā tu cietīsi zaudējumus. Ir iespējams, ka dažas izmaiņas skars tavu darba sfēru, bet tas būs atkarīgs tikai no tevis – tās vedīs uz augšu vai uz leju pa karjeras kāpnēm.

 

 

 

Vērsis
Nelabvēlīgais planētu stāvoklis mudina izrādīt apņēmību un spēju savākties. Smagi spriedumi var izraisīt ķilda, tavas verbālās bultas šodien var ļoti spēcīgi ievainot kādu. Īpaša piesardzība jāievēro komunikācijā ar daiļā dzimuma pārstāvēm.
 

 

 

Dvīņi

Šodien mēģini rīkoties daudz apzinīgāk! Strīdos neļauj emocijām gūt virsroku, bet gan saprātīgi pieej problēmām, liekot lietā loģisku argumentāciju. Tomēr ne viss ir tik drūmi, zvaigznes uzstāj, ka šķēršļi var atklāt tavus slēptos iekšējos resursus, atstājot aiz muguras jebkuras ķezas.

 

 

 

Vēzis

Šī solās būt veiksmīga diena idejām, kaislībām vai priekam. Dažas nenoteiktības un grūtības mudinās saņemt sevi rokās, ietekmējot kontaktus ar citiem cilvēkiem no rīta. Zvaigznes norāda, ka daiļā dzimuma šī zvaigznāja pārstāves var ciest no pārliekas vīriešu uzmanības. Nav izslēgts, ka šajā dienā uzsāksi kādu jaunu hobiju vai ļausies flirtam.
 

 

 

Lauva

Šodien iespējams kāds nozīmīgs notikums tavā personīgajā dzīvē. Ir ticams, ka nāksies veltīt laiku savam partnerim, ģimenei un mājas komforta uzlabošanai. Tomēr šī solās būt bīstama diena, jo var sarežģīties veselība. Negatīvi apstākļi vai neveiksmes vēl vairāk pastiprinās to.

 

 

Jaunava

Tava vitalitāte uzjundīs ar jaunu sparu, taču planētu negatīvā pozīcija traucēs īstenot idejas un kavēs savstarpējo sapratni komunikācijā. Tavs emocionālais jūtīgums var izraisīt strīdus ar tuviem cilvēkiem. Ķildas un savstarpēji aizvainojumu ar partneri var pilnībā salauzt esošās attiecības, tāpēc šobrīd labāk atturies no šādas rīcības vai arī izšķērdēsi laiku un enerģiju tukšām runām un bezjēdzīgiem strīdiem.

 

 

 
Svari

Šodien būs noderīga komunikācija komandas starpā, kā arī grupu aktivitātēs. Enerģija un vitalitāte stiprā dzimuma šī zvaigznāja pārstāvjus iedvesmos sniegt prieku un optimismu citiem. Tomēr pēcpusdienā iespējama veselības problēmu saasināšanās, iespējams, par sevi liks manīt kāda hroniska slimība, vari iedzīvoties traumā, ciesti nelaimes gadījumā vai pat saindēties. Zvaigznes neiesaka šodien lietot alkoholu. Pavadi vakaru mājās ciešā ģimenes lokā vai starp sev tuviem draugiem.

 

 

 
Skorpions
Attiecības ar ģimeni un draugiem šodien, visticamāk, nevedīsies pārāk labi. Iespējami maldi, kāds apmelojums vai pārpratums, kas novērsīs tevi no garīgās attīstības, kolektīvās rīcības vai radošuma. Iespējama tikšanās, ko iztraucēs ekscentriskas izdarības, un ir ļoti iespējams, ka tavs sagādās tev problēmas. Zvaigznes norāda, ka no sapnī redzētā ir jāuzmanās, kā arī, to, ko redzēji – ir jāpatur noslēpumā.

 

 

Strēlnieks

Zvaigznes iezīmē, ka šodien tava prioritāte būs atrast sabiedrotos vai gluži pretēji – atteikties no jebkuras palīdzību un justies brīvi, lai dotos uz vēlamo mērķi. Tomēr neatstāj savus tuviniekus bez uzmanības, slāpes pēc veiksmes var aizēnot visu citu tavā pasaulē.

 

 


Mežāzis

Vēlme iegūt citu atzinīgo novērtējumu un pierādīt, ka tu visu zini labāk nekā tas šķiet, var novest daiļā dzimuma šī zvaigznāja pārstāves pie teju nervu sabrukuma vai ķildām ar tuvu draugu. Negaidītas problēmas var sarežģīt vīriešu attiecības ar domubiedriem. Zvaigznes iesaka izturēties mērenāk nekā parasti.

 

 

 
Ūdensvīrs
Zvaigznes iesaka padomāt par savām romantiskajām attiecībām un vaļaspriekiem. Šajā dienā daiļā dzimuma šī zvaigznāja pārstāves varēs palielināt savas intelektuālās un garīgās spējas. Pie horizonta var parādīties kāda sena mīlestība. Liktenis parūpēsies par vientuļajiem šī zvaigznāja pārstāvjiem, nodrošinot romantiskas tikšanās.
 

 

 

 

Zivis

Labvēlīga diena, kad kārtot jautājumus varas vai kādā citā nozīmīga iestādē, tomēr zvaigznes mudina, lai tu paturi savus plānus pie sevi, citādi pēcpusdienā visas iniciatīvas var mainīties, tās kāds var pāršķērsot. Ļoti ticams, ka tavs sapnis realizēsies jau šajā pašā dienā.
 

 

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsPar smagu sērijveida noziegumu paveikšanu Latgalē aiztur savulaik Krievijā “sēdējušu” noziedznieku
Nākamais rakstsJaunai ģimenei Kandavas pusē milzīga nelaime; tautiešus ļoti lūdz palīdzēt