Kautrīgāku zīmju pārstāvjiem ieteicams šajā dienā uzdrošināties izmēģināt ko jaunu un ar neatlaidību tikt galā ar dažādām grūtībām, savukārt tiem, kuri jau ikdienā ir gana droši un pārliecināti, ieteicams būt uzmanīgiem un nezaudēt kontroli.

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem nav sveša milzu sajūsma, ko provocē pārāk liela aizrautība ar kādu savu ideju vai plānu. Lai gan tas nav tavā dabā, ieteicams saglabāt mieru un rūpīgi pārdomāt katru savu soli, vārdu un rīcību.

 

 

 

versisVērsis

Vēršiem ieteicams pasmelties drosmi no zvaigznēm, lai atbrīvoties no bailēm sasniegt jaunas virsotnes. Tevi nevarētu dēvēt par īpaši bailīgu vai kautrīgu cilvēku, tomēr nereti tu samierinies ar to, kas tev jau ir un ar to, ko esi jau sasniedzis. Izmanto iespējas, ko dzīve tev sniedz.  

 

 

dviniDvīņi

Dvīņi allaž atradīs iespējas, kur pārliecinoši izpaust savu viedokli, tomēr ieteicams pievērst vairāk uzmanības, kam un kā to izpaust. Tu esi ļoti komunikabls cilvēks un, lai arī to bieži neliec lietā, vari lepoties ar varen asu prātu. Nebaidies izmantot to biežāk, taču ņem vērā, ka daži tavus asprātīgos izteicienus var arī pārprast vai nesaprast.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams būt drosmīgākiem un piedzīvojumu kārākiem mīlas dzīvē. Tu citu acīs esi ģimenes cilvēks, taču tas nenozīmē, ka ģimene ir tikai tavi vecāki un bērni. Arī tava otrā pusīte ir daļa tavas ģimenes. Pavadi šo dienu, piedzīvojot aizraujošus mirkļus kopā ar savu otro pusīti.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem jābūt uzmanīgiem, lai neaizietu par tālu šajā dienā. Tev ir lielas ambīcijas un neizmērojami liela drosme, kas nozīmē, ka būsi tendēts virzīties uz priekšu pārāk ātri un pārāk spēcīgi.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām drosmi, ko šajā dienā sniegs zvaigznes, ieteicams izmantot komunikācijā ar citiem, savukārt attiecībā pret darbu un hobijiem no tās labāk būtu izvairīties. Tu bieži vien labprātāk pavadi laiku vienatnē, taču esi pārāk laipns, lai to darītu zināmu citiem. Dari to, kas nepieciešams, lai parūpētos par savu labsajūtu.

 

 

svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem ieteicams būt drosmīgākiem pašiem savā dzīvē. Nebaidies ieviest tajā jaunas vēsmas un piešķilt nelielu dzirksteli. Esi uzmanīgs, sniedzot padomus citiem – pastāv liels risks konfliktiem.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem jāuzmanās, lai no zvaigznēm smeltā drosme tiktu izmantota lietās un jomās, kas sirdij tuvas, nevis attieksmē pret citiem. Esi drosmīgāks savu mērķu un plānu sasniegšanā, ideju realizēšanā, taču, aizstāvot tās, esi nezaudē kontroli pār emocijām un saglabā laipnību.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams būt drosmīgiem, taču neiziet ārpus rāmjiem. Tev patīk pavadīt laiku ārpus mājas, dabā un lielākoties tu izvēlies to pavadīt sportojot. Lai gan drosme un adrenalīns ar sportu iet roku rokā, visam ir savas robežas un to pārkāpšana var izrādīties bīstama.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams būt drosmīgiem, bet ne pārlieku pašpārliecinātiem. Tu bieži vien esi nervozs un apšaubi pats sevi un savas spējas. Nenovērtē sevi pārāk zemu, taču saglabā piesardzību, kura palīdz un palīdzēs tev izvairīties no dažādu kļūdu pieļaušanas.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem jābūt drosmīgiem, bet ne agresīviem. Tu mēdz kļūt diezgan aizrautīgs, aizstāvot savas idejas un viedokli, taču to uzspiešana citiem pie pozitīva rezultāta tevi neaizvedīs. Saglabā diplomātisku attieksmi.

 

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem šodien ieteicams drošāk kā jebkad paļauties uz saviem instinktiem. Tu esi apveltīts ar apbrīnas vērtu intuīciju un sevis šaustīšana, tās apšaubīšana vai nepaļaušanās tai ir lielākā kļūda, ko šajā dienā vari pieļaut.

 

 

Lai viss jauki!

Iepriekšējais rakstsSamanta pēc neveiksmes Eirovīzijā izplūst asarās: Pamēģiniet jūs visam šitam iziet cauri!
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 24. – 30. maijs