Visu horoskopa zīmju pārstāvjiem šodien ieteicams ne vien pievērsties darbam, bet arī veltīt laiku sev un iepazīt ko jaunu brīvajā laikā.

 

 

auns-mil-horAuns

Auni šodien ir interesantā pozīcijā. Tev ir tendence ar lielu sparu mesties iekšā dažādos projektos un darbu ātri godam izpildīt. Apvienojot šīs prasmes šodien spēsi padarīt ļoti daudz. Tiesa gan, steigā darīt darbus var būt riskanti, tādēļ pārliecinies, lai darītu tos ne vien ātri, bet arī precīzi.

 

versis-mil-horVērsis

Visiem skaidrs, ka vērši ir cītīgi un pagalam uzticami strādātāji. Bet zvaigznēm arī zināms tas, ka tiem ir laba gaume un ķēriens mākslas, sevišķi mūzikas lietās. Šī vēršiem būtu piemērota diena lai baudītu un radītu mākslu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņiem nekādas nepatikšanas šodien nedraud. Dvīņi ir asprātīgi cilvēki un, ja arī nāksies šajā dienā iekulties nepatikšanās, no tām ātri un viegli tiks ārā, liekot lietā savu aso prātu un labo humora izjūtu.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem jāmetas dēkās un ārpus komforta zonas. Ne jau lai audzinātu raksturu, bet gan lai baudītu piedzīvojumus. Zvaigznes sola, ka viss izdosies kā no rokas. Tikai neejiet tālu no mājām, lai var paspēt laikus atgriezties.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām kopumā gaidāma veiksmīga diena, kuru ieteicams pavadīt labā kompānijā. Apsver iespēju pievērsties kādam komandu sporta veidam vai citām aktivitātēm ar draugiem, kolēģiem vai ģimenes locekļiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Izmanto savu apņēmību un uzmanību, lai šodien veiktu kādus izpētes darbus. Tu šodien jutīsies teju izslāpis pēc jaunas informācijas.

 

 

svari-mil-horSvari
Svariem šodien kreņķi mazi. Zvaigznes problēmas nesola un apkārtējie vairāk raizēsies par savām lietām, nevis ķersies citiem pie rīkles. Pat, ja atgadās situācija, kura tevi neiepriecina, bet ar kuru jāsamierinās, tava harizmātiskā runa un izveicīgā asprātība, dos tev priekšroku jebkurās domstarpībās.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni šodien būs efektīvāki runātāji, nekā darītāji. Zvaigznes liks tev citiem asi dzelt, kad būsi ievainots. Tā kā šāda saskarsme tev  šķitīs ļoti produktīva un baudāma, visticamāk, sākot no šodienas to izmantosi savā labā biežāk.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Daļa apkārtējo šodien varētu būt kāri izmēģināt ko jaunu savā dzīvē un būtu lieliski, ja tu varētu iepazīstināt viņus ar kaut ko tev labi pārzināmu. Tas būs jauka rīcība no tavas puses, kuru pats izbaudīsi un par kuru saņemsi atzinību.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem vajadzētu apsvērt iespēju veltīt šo dienu problēmu risināšanai. Lai gan tu parasti mīli atrisināt dažādus jautājumus uzreiz, iespējams, ir kādas sarežģītākas problēmas, kas ilgāku laiku gulst uz taviem pleciem. Izmanto šo dienu, lai tiktu ar tām skaidrībā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Piemērota diena dažādām diskusijām. Liec lietā apķērību un esošo zvaigžņu stāvokli izmanto savā labā. Tā kā šodien neviens nebūs noskaņots uz konfliktiem, tevis izteiktais viedoklis tiks uzklausīts un ņemts vērā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivis šobrīd atrodas labā pozīcijā, lai spētu pildīt vairākus uzdevumus vai koncentrēties uz vairākām lietām vienlaicīgi. Parasti tev īpaši nepatīk ilgstoši strādāt pie viena konkrēta projekta, taču šodien viss ies kā no rokas un varēsi padarīt ieplānoto diezgan ātri. Pareizi saplānojot laiku, pagūsi paveikt atliktus darbus vai iesākt kādus tuvākajā nākotnē ieplānotus.

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl piektdiena sākusies ar ziņu par lielu nelaimi
Nākamais rakstsVidzemniece sākumā pat nepamana milzu laimestu, kas nu mainīs visu dzīvi