Šī diena izrādīsies produktīva dažādām iepriekš pārdomātām un izskaitļotām darbībām. Godīgas un apdomīgas rīcības novedīs pie rezultāta, uz ko cerēji. Ne visiem šī solās būt bez ierobežojuma veiksmes laiks, taču ar piepūli un labām domām būs iespējams sasniegt ļoti daudz! Ko vēl zvaigznes sola Līgo dienai un vakaram?

 

auns-mil-horAuns

Šī diena solās būt notikumiem bagāta un līdz ar to arī, iespējams, diezgan stresa piepildīta. Ģimenes lietām un pienākumiem varētu kļūt aizvien lielāka nozīme. Visas dienas garumā diezgan augsta būs strīdu, pat konfliktu iespējamība. Var gadīties arī šķēršļi, kas ietekmē juridiska rakstura jautājumu risināšanu, taču tie nebūs ilgspēlējoši.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien būs praktiski pilnīgi neiespējami koncentrēties tikai uz savām personīgajām lietām un vadīties tikai pēc savas personīgās izvēles. Nebrīnies, ja šodien vislielāko daļu tava laika aizņems tavas ģimenes lietas vai radinieku vajadzību kārtošana. Iespējams, nāksies darīt daudz vairāk nekā sākotnēji plānoji.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien pacenties nedaudz vairāk padomāt par to, kam un kā tu tērē savu naudu. Vajadzētu vairāk pievērsties savu finanšu plānošanai. Uzmanība būs daudz vairāk vērta nekā risks un pārlieku liela drosme. Ja neuzmanīsies, var tikt apdraudēta ne vien tava labsajūta, bet arī nākotne lietās, kas attiecas vai kaut kādā mērā ir saistītas ar naudu.

 

 

vezis-mil-horVēzis 

Tavas personīgās vajadzības virzīsies uz priekšu. Ja esi dzimis jūnijā, visticamāk, šobrīd tev nenāksies iespringt uz dažādu būtisku, steidzamu jautājumu risināšanu. Var gadīties, ka no šīs dienas lēmumiem būs atkarīga tava karjera un profesionālā reputācija.

 

 

lauva-mil-horLauva

Par spīti faktam, ka tu tiešām esi debesu laimes luteklis un visi faktori sakrīt tev par labu, šodien mēģini būt pēc iespējas pieticīgs. Protams, pabeidz iesākto, tomēr necenties par katru cenu izcelties un būt priekšplānā. Būsi jūtīgs, viegli ievainojams emocionāli.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām laiks domāt par nākotni. Attiecībās ar draugiem un tuviniekiem šis varbūt nav pats vieglākais posms, bet jebkurā gadījumā ir jārunā, daudz jārunā. Aktīva diskusija un kopsaucēju meklēšana dos cerēto rezultātu.

 

 

svari-mil-horSvari 

Izvēloties savu nākamo mērķi, tu lieliski jutīsi, ka neesi viens savā ceļā. Radīsies pat sajūta, ka mērķis izvēlas tevi. Lēmumi, kuri raisa emocijas, jāpieņem ātri. Šodien īpaša vērība jāpiegriež drošības pasākumiem.

 

 
skorpions-mil-horSkorpions

Mēģinot izvērsties, tu, iespējams, sajutīsi, ka kāds mēģina tevi ierobežot. Tomēr tas vienalga nespēs sabojāt pēdējā laikā tik optimisma pilno noskaņojumu. Jutīsies iekšēji stabils un šķēršļus pārvarēsi vienu pēc otra.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pašreizējais finansiālais stāvoklis var tevi kavēt realizēt savas radošās ieceres un intereses. Gan atpūtā, gan darbā vari saskarties ar ierobežojumiem. Steidzami, ar bērniem, ģimeni vai kādu citu tuvinieku saistīti izdevumi.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Neļauj emocijām valdīt pār sevi, neriskē ar savām attiecībām. Ja neesi pārliecināts par sevi un otru pusīti, ievēro nelielu distanci, lai sakārtotu domas. Tava diplomātija un rūpes var netikt pienācīgi novērtētas.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Palutini sevi ar mierīgu dienu un veselīgām nodarbēm, bez nevajadzīgas pārslodzes. Šodien būsi īpaši jūtīgs, kas var likt ķerties pie kāda veca, jau sen atmesta ieraduma.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tava emocionālā stabilitāte var tikt pārbaudīta vai visas dienas garumā. Ja iespējams, visas svarīgās lietas labāk pārcel uz citu datumu. Iespēja konfliktiem un sadzīves negadījumiem, nesaskaņām krasi pieaugs.

 

Līgo!

 

Iepriekšējais rakstsSinoptiķi pirms Jāņiem atklāj, kad gaidāms pirmais karstuma vilnis
Nākamais rakstsJaunas ziņas par traģēdiju uz Vidzemes šosejas, kas prasīja mediķes dzīvību – VIDEO