Šajā dienā tev nevajadzētu uztraukties par pagātnes neveiksmēm. Atmosfēra pastāvīgi radīs vēlmi kavēties atmiņās,  tāpēc būs smagi jāstrādā, lai  pārvarētu drūmo noskaņojumu. Skaties uz priekšu un aizmirsti visu, kas noticis pirms ilgāka laika.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tevi var pārņemt un nomākt destruktīvas emocijas. Sliktākais tajā visā, ka tās pakļaus riskam arī tavas partnerattiecības. Visticamāk, nespēsi tām pretoties un galu galā pastāstīsi partnerim visu, ko biji glabājis uz sirds daudzu gadu garumā.

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena tev var paiet ļoti raiti. Atšķirībā nocitiem, tev nebūs jāuztraucas par savas karjeras nākotni. Tu atradīsi veidu, kā pasargāt sevi no turpmākajiem zaudējumiem. Mīļotajam cilvēkam pasniedz sirsnīgu dāvanu vai izsaki dažus komplimentus.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī būs diezgan intensīva diena. Visticamāk, tev ir kāds pamatīgs, degošs darba termiņš, pie kā smagi un ilgi būs jāstrādā. Tāpat var nebūt iespējas atpūsties arī tad, kad pārnāksi mājās, jo kāds no vecākajiem ģimenes locekļiem var lūgt sniegt palīdzību kādu problēmu atrisināšanā.

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā zvaigznes tev norāda, ka nevajadzētu apspriest savas personīgās dzīves problēmas ar citiem cilvēkiem. Persona, kura šķietami pieklājīgi ieklausīsies un piekritīs tevis sacītajam, var nekavējoties šo informāciju publiskot. Galu galā tu vienkārši nevarēsi apstādināt baumu izplatīšanos aiz savas muguras.

 

lauva-mil-horLauva

Tu, visticamāk, pavadīsi šo dienu tālu prom no mājām. Kāds var lūgt tavu palīdzību īpaši svarīgā un steidzamā pasākumā, Tev šis uzdevums var veikties lieliski, kas stiprinās tavu kā īstena profesionāļa reputāciju.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena tev var nest daudz pārsteigumu. No rīta vari saņemt tālruņa zvanu ar ziņu, ka drīz pie tevis ieradīsies kāds ļoti tuvs radinieks. Arī privātajā dzīvē vari sadzirdēt priecīgu vēsti – mīļotais cilvēks gatavo pārsteigumu.

 

svari-mil-horSvari 

Šajā dienā vari gūt daudz noderīgu kontaktu. Kamēr strādāsi ārpus kāda pašreiz risināma projekta, vari sastapties ar dažiem augsta līmeņa speciālistiem. Šie cilvēki var būt ļoti pateicīgi par tavu profesionalitāti un aicināt pievienoties viņu pārstāvošajai nozarei.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena, visticamāk, nenesīs īpašu pozitīvismu. No rīta vari ķerties pie darba visai negribīgi, kā arī, iespējams, piedzīvosi pamatīgas domstarpības ar tev nozīmīgiem cilvēkiem. Kad pārnāksi mājās, tavs partneris, visticamāk, turpinās ignorēt tevi, liekot pavadīt vakaru mokošā klusumā.

 


strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vari iegūt iespēju stiprināt savu reputāciju. Tu, visticamāk, lbez citu palīdzības tiksi galā ar jebkuru uzdevumu vai problēmu. Tas nenāksies viegli, bet rezultāts būs tā vērts.

 

mezazis-mil-horMežāzis 

Šajā dienā tev būs nepieciešams veikt fiziskus vingrinājumus. Faktiski, tas būs vienīgais veids, lai izvairītos no šīs dienas noguruma. Tava intelektuālā enerģija var būt visai zema, kas kavēs normālu pienākumu veikšanu. Vakarā vari izlemt doties uz sporta zāli, un, kad sajutīsi asinis pieplūdumu, būsi gatavs jauniem karjeras panākumiem.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Šodien tu, visticamāk, nevarēsi atrast kopīgu valodu ar apkārtējiem. Cilvēki, ar kuriem sarunāsies, vēlēsies, lai noliedz un atsakies no savām idejām un vārdiem, ko nebūt nevēlēsies. Galu galā tev neizdosies tikt galā ar kādu noteiktu, sarežģītu darba jautājumu un vakarā vari aizbēgt no šīm grūtībām, gremdējoties partnerattiecībās.

 

zivis-mil-horZivis
Šodien tu vari piedzīvot tendenci izrādīt galējības. Vari doties uz pilsētu tērpjoties šokējoši košā apģērbā, kā arī vakarā nolemt, ka vēlies ļauties kādām ekstravagantām izklaidēm. Drīz tomēr var kļūt skaidrs, ka tava tradicionālā izklaide un laika pavadīšanas veids ir ievērojami iespaidīgāks un tev saistošāks.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsLieli jaunumi Busuļa un Andrejevas dzīvēs
Nākamais rakstsAr paziņojumu klajā nācis populārais uzņēmums LIDO