Pirmā dienas puse tev ir jāizmanto pēc iespējas aktīvāk. Uzņemies iniciatīvu un izmanto savu pašpārliecinātību. Esi tiešs un atklāts, izsaki savas vēlmes un emocijas, bet neaizmirsti par citiem. Neesi rupjš. Šis ir labs laiks dažādām āra aktivitātēm un sportam. Vakarā rīkojies patstāvīgi.

 

Auns

Šodien tava mierīgā attieksme mīsies ar dažiem pārrāvumiem, kad uzplaiksnīs dusmas, greizsirdība, agresija un pat izmisums. Zvaigznes mudina, lai izvēlies citu laiku, kad ļauties šādām emocijām, jo daudzi tevi uztver kā cilvēku,  kurš dod priekšroku draudzīgām, miermīlīgām attiecībām. Tomēr centies kaut kā samazināt savu spriedzi.

 

Vērsis
Šodien būs pavisam viegli piedzīvot kāda dusmu un naida uzliesmojumu. Arī tava paša negatīvā attieksme pret dažiem cilvēkiem var pastiprināties vēl vairāk. Centies izvairīties no kāda,  kurš liek tev iekvēloties un  aizsvilties.  Nepadodies citu cilvēku manipulācijām un centieniem tevi izvest no pacietības. 

 

Dvīņi

Zvaigznes norāda, ka šodien tev ir visas iespējas kļūt par līderi, bet ir jāpanāk citu piekrišanu šim faktam, kas nebūt nebūs tik viegli. Šī diena nesīs kā priekus, tā sarūgtinājumus, īpaši mainīga tā būs, ja tu darbojies kādā komandā, piemēram, spēlē kādu sporta spēli. Šajā dienā var būt dažas būtiskas atšķirības, kas kavēs savstarpēju gandarījumu un saskaņotību.
 

Vēzis

Zvaigzne norāda, ka tev šodien par katru cenu vajadzētu saglabāt savu interešu līdzsvaru. Visticamāk, tavs mērķis tiks sasniegts ar lielu piepūli un, iespējams, arī kādu zaudējumu. iespējams, ka tavā tuvumā ir cilvēks, kurš ir gatavs izprovocēt uz atklātu konfliktu. Ļoti ticams, ka šis cilvēks ir tev ļoti labi pazīstams, tai skaitā – laulātais partneris, kāds no ģimenes locekļiem vai kāds no pagātnes draugiem.
 

Lauva

Apzināti un brīvprātīgi kompromisi būs  burvju atslēga, lai atrisinātu visas problēmas jau šodien. Kādi apstākļi šajās dienās var pamodināt ne tās labākās tavas īpašības. Zvaigznes norāda, ka šī nav diena, kad tev vajadzētu meklēt jaunus palīgus, uzspiest savu atbalstu vai arī cieši sadarboties ar citiem. Ja kādās tev nozīmīgās attiecībās ir bijusi plaisa, mēģini to kaut kā aizpildīt, nevis rīko skandālu.
 

Jaunava

Zvaigznes iezīmē, lai šodien nenoniecini kāda šķietami neatbilstošu uzvedību, labāk neļaujies šai ietekmei, lai tas nenotiek arī ar tevi. Šodienas notikumi solās būt patiesi pārbaudījumi tavam taisnīgumam. Centies būt patiess ne tikai pret apkārtējiem, bet arī pret sevi. 

 

Svari
Viegls aizkaitinājums būs raksturīgs šai dieni daudziem šī zvaigznāja pārstāvjiem, kas, visticamāk, būs saistīts ar garastāvokļa svārstībām vai nogurumu. Planētu stāvoklis norāda, ka maz ticamas kādas spilgtas pārmaiņas. Uzlūko šo kā dienu atelpai vai līdzsvara atgūšanai. Tev var būt nepieciešams tikties ar kādu klientu, apmeklēt ārstu vai advokātu.

 

Skorpions

Zvaigznes iezīmē, ka tev šodien trūks spējas pieņemt kādus lēmumus,  un apstākļi visnotaļ nebūs tavā labā. Labāk šodien neķeries pie sarežģītiem uzdevumiem.  Diena ir ideāli piemērota mieram, lai atjaunotu saikni attiecībās vai noviltu daudz stigrākas robežas kādam cilvēkam no tavas pagātnes.

 

Strēlnieks

Absolūta savas dzīves pieņemšana palīdzēs tev aizmirst nepatīkamus brīžus un koncentrēties uz pozitīvām norisēm tajā. Ja esi tipisks šī zvaigznāja pārstāvim, tev būs lielisks garastāvoklis un ātri aizmirsīsi dažādas nesaskaņas. Iespējams, ka visa diena tiks pavadīta, kavējoties dažādās atmiņās par nesenajiem notikumiem un viedokļa apmaiņā ar kādu citu.
 

 

Mežāzis

Visticamāk, tev ir nepieciešams atpūsties pirms risini nākamos uzdevumus, plāno jaunu karjeras posmu. Daži šī zvaigznāja pārstāvji, kuri ir īpaši emocionāli,  dzīvos vakardienas notikumu skurbulī, ļaujot vaļu savai iztēlei. Domas virziens, kādu tu izmantoji vēl nesen, pakāpeniski izzudīs šīs dienās laikā.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, kurš nesen ieguva jaunu draugu, apjautīs, ka ir izdarījis pareizo izvēli. Komunikācija ar apkārt esošajiem šodien, norisināsies mierīgā un harmoniskā veidā. Ja esi nolēmis uz brīdi vai pavisam pārtraukt attiecības, dari to, cik vien laipni un draudzīgi tas ir iespējams.

 

Zivis

Skaistumam un harmonijai būs nomierinoša iedarbība uz tevi šodien. Ja tev ir depresīvs noskaņojums, nopērc nelielu dāvanu personai, kura tev patīk vai vienkārši palutini sevi pats. Neatkarīgi no dzimuma, vecuma un nodarbošanās, visi šajā zvaigznājā dzimušie pievērsīs uzmanību estētiskajām savas dzīves  detaļām.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl trešdienas rīts sācies ar skumju vēsti
Nākamais rakstsMagone draudzenēm atklāj skarbas detaļas par tuvību ar Žani