Zvaigznes norāda, ka šajā dienā sagaidāma fiziskas un seksuālas saiknes pastiprināšanās starp cilvēkiem. Tomēr vairumā gadījumu tas var novest pie diezgan neadekvātas rīcības. Nekontrolētu kaislību šodien būs vairāk, kas kaitēs īstām jūtām un attiecībām kopumā. Tieši tāpēc vajadzētu pretoties kārdinājumiem.

 

auns-mil-horAuns

Labvēlīgi apstākļi šodien turpinās attīstīt un uzlabot personiskās saites un laulāto attiecības. Biznesa kontakti, pamatojoties uz aktīvu sadarbību un savstarpēju atbalstu, var būt ļoti veiksmīgi. Vari sasniegt labus panākumus pateicoties savām personīgajām pūlēm un radošajām spējām.

 

versis-mil-horVērsis

Tev nevajadzētu izmantot pavēlniecisku toni brīdī, kad strādā kopā ar tiem, kuri ir vienā laivā ar tevi. Delikāts uzaicinājums vai konfidenciāla saruna būs daudz piemērotāka. Šādā gadījumā cilvēki būs ļoti atsaucīgi un gatavi darīt tavā labā daudz laba.

 

dvini-mil-horDvīņi
Diena ir labvēlīga dažādām aktivitātēm un enerģiskai kontaktu un informācijas meklēšanai. Pateicoties tavam strādīgumam un radošajam talantam, vari sasniegt labus rezultātus uzņēmējdarbībā. Zvaigznes norāda, ka veiksme šodien būs tavā pusē, īpaši, kad ļausies kādai spēlei, izbaudīsi nesteidzīgas darbības vai darbosies kā starpnieks.
 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī ir laba diena, kad satikt jaunus cilvēkus un veidot kontaktus ar tiem, kuru sabiedrība tev ir tīkama. Tavi vecāki un citi radinieki, kā arī dzīvesbiedrs var izrādīties vispatīkamākie sarunu biedri. Šodien tev, visticamāk, īpaši svarīgi būs ģimenes rituāli.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu, visticamāk, būsi īpaši aktīvs un tendēts uz līderību un sadarbību. Tajā pašā laikā vari būt diezgan izvēlīgs un kaprīzs,  cenšoties sameklēt ideālu partneri. Ļoti iespējams, ka dzīve dos tev šādu iespēju. Šādā gadījumā tev būs ļoti cieši jātur ciet sava laime.

 

jaunava-mil-horJaunava

Planētas norāda, ka šodien jāstiprina un jāattīsta kontaktus, kas nodrošina tev finansiālo labklājību. Enerģiska, vienlīdzīga līdzdalība kopīga mērķa sasniegšanā ir vislabāk piemērota šim uzdevumam. Komunikācija, kompliments vai kāda piekrišana šodien jāpavada ar noteiktām, konkrētām darbībām; pretējā gadījumā – tā nebūs tik efektīvs kā tu to vēlējies.

 

svari-mil-horSvari
Šodien tev būs nosliece uz racionālismu un ideālismu vienlaicīgi. Šī ir laba diena biznesa sadarbībai konkrētā virzienā un radošām pūlēm, kas nenosaka visai skarbus noteikumus vai stingrus termiņus.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī nav laba diena pilnīgai vientulībai. Pat, ja apjautīsi, ka esi izolēts no ārpasaules, tev vajadzētu saglabāt saikni ar kādu, būt pieejamam. Visticamāk, šodien vari atrast sabiedroto savai radošajai darbībai. Tas būs cilvēks, kurš dalīs ar tevi biznesa principus, radošas idejas un vēlmi virzīties uz noteiktu mērķi.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka tev šodien ir ieteicams doties ceļojumā vai sākt noteiktu lietu, taču tikai kompānijā ar kādu, kurš domā līdzīgi tev. Tavs draugs, dzīvesbiedrs vai darījumu partneris kļūs par papildus atbalsta bāzi, un, ja nepieciešams, varēs ātri un aktīvi virzīt tevi uz kādu jaunu, unikālu darbību.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Planētas norāda, ka šodien tavos spēkos būs atrast izeju no teju jebkādām grūtībām un nepatīkamām situācijām. Pozitīvs noskaņojums var sekmēt profesionālo vai cita veida saikni. Zvaigznes uzsver, ka tev, visticamāk, nebūs nepieciešams plašs paziņu loks. Būs pietiekami, ja labprāt sadarbosies ar kādu noteiktu personu, kurai ir laba reputācija pareizajās aprindās.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Visas dienas garumā tu, visticamāk, jutīsies brīvi un atviegloti. Kāds noslēpums, romantisks notikums, neliela intriga vai neskaidrība var padarīt savstarpējās attiecības ļoti pievilcīgas. Šī iemesla dēļ kontakti ar personām no tālākām valstīm, cilvēkiem, kuri dzīvo tālu no tevis vai partneri, kurš pašlaik ir komandējumā – var kļūt daudz interesantāki nekā cieša mijiedarbība ar regulāro, ierasto paziņu loku.

 

zivis-mil-horZivis

Šodien vari būt tendēts uz ziņkārību, intrigām un attiecību risināšanu paaugstinātos toņos. Ja tev pašlaik ir daudz darāmā, un tam visam ir noteikts mērķis, tev vajadzētu uzlikt noteiktus ierobežojumus savām slāpēm pēc romantikas. Savs laiks darbam, savs mīlestībai.

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsŽorža Siksnas koncerts par baltu velti – kur šovakar to varēs apmeklēt?
Nākamais rakstsIedzēruša jaunieša “pilotēts” BMW Rīgā piedzīvo traku avāriju ar smagām sekām – VIDEO