Šī diena solās paiet uz pozitīvas nots. Tiks pabeigti pēdējie svētku darbi, lai varētu atpūsties. Pielūko – lai nu kā, centies šovakar visus darbus atlikt malā. Ja kas darāms – padari to pa dienu. Pietaupi enerģiju arī svinībām un saviem mīļajiem cilvēkiem.

 

Auns

Šodien spēsi piesaistīt cilvēku uzmanību. Iespējams, tu iesaistīties flirtā, kas ļaus tev justies gluži kā septītajās debesīs. Tevi apturēs vienīgi apziņa, ka, ja ne tu pats, tad otrs flirtā iesaistītais cilvēks ir jau  aizņemts. Tu sapratīsi pats un paskaidrosi otram, ka nevēlies būt trešais. Tā rezultātā var nākties izšķirties par kādu ļoti nozīmīgu soli.

 

 

Vērsis

Iespējams, šodien piedzīvosi pagrieziena punktu savās ģimeniskajās attiecībās. Visticamāk, tas būs tādēļ, ka tavs partneris beidzot sapratīs, ka tev par kaut ko ir pilnīga taisnība, neraugoties uz to, ko tev teicis iepriekšējās dienās. Līdz ar konflikta atrisināšanos mājās uzvirmos patiesi harmoniska un romantiska atmosfēra. Pārsteigumu var sagādāt kāda drauga neparedzēts apciemojums.

 

 

Dvīņi

Var gadīties, ka šodien sastapsies ar negodprātīgu vai paviršu attieksmi, taču taisnību nevajadzētu meklēt dusmu uzplūdā. Būs nepieciešama pacietība un izturība, paskaidrojot situāciju un mēģinot nokļūt līdz galvenajam palīdzības sniedzējam, situācijas risinātājam. Palīdzēt var brīdinājums internetā, kas palīdzēs arī citiem cilvēkiem uzzināt, no kā vajadzētu uzmanīties .

 

 

Vēzis

Tev vajadzētu nopietni parūpēties par savu veselību. Ja nesāksi stiprināt savu imunitāti, nevarēsi pretoties gada aukstākajam laikam un riebīgajiem vīrusiem. Ģērbies atbilstoši laikapstākļiem un uzturā lieto papildu vitamīnus. Rodi veidos, kā vairot enerģiju. Centies iet gulēt agrāk nekā ierasts, jo tevi gaida aizņemta nedēļa.

 

 

Lauva

Šodien varēsi izpildīt kādu morālu pienākumu pret kādu no saviem radiniekiem. Tu aizmirsīsi par saviem šīs dienas plāniem un pilnībā ļausies, lai izbaudītu šīs personas sabiedrību. Vakarā saņemsi patīkamu pārsteigumu no citiem cilvēkiem. Viņi būs patiešām pamanījuši to, kas tev ir nepieciešams, ko tu vēlies. Neaizmirsti pateikties par vērību un sirsnīgo žestu!

 

 

Jaunava

Šodien vari atbrīvoties no vecām lietām. Daļu no tām pat, iespējams, nav vajadzības izmest, bet gan pārvietot uz kādu citu vietu, piemēram, pagrabu, garāžu u.tml. Pēc šīs revīzijas tu jutīsies lieliski, it kā būtu arī iztīrījis savu prātu. Lai nu kā, centies visus darbus paveikt tā, lai vari laicīgi doties pie miera, tas palīdzēs vairot enerģiju rītdienai!

 

 

Svari

Šodien tev vajadzētu atturēties no savas dzīves apcerēšanas un domām par to, kāds ir tavs vēstījums uz šīs pasaules. Šīs domas šodien tevi var novest pie dažādiem nepareiziem secinājumiem. Atliec visas šīs pārdomas uz vēlāku laiku un pievērsies kaut kam patīkamākam. Laba diena, lai komunicētu ar cilvēkiem.

 

 

Skorpions

Iespējams, šodien tu dosies braucienā, kam paredzēts ļoti sarežģīts maršruts. Būtu labi, ja būtu kāds, kurš varētu pārņemt automašīnas vadību, pretējā gadījumā, tev šis ceļš kļūs par personīgu izaicinājumu. Taču, kad beidzot tiks sasniegts galamērķis, nogurums un nepatīkamās domas attālināsies un izgaisīs. Tu gūsi lielu prieku no tikšanās ar cilvēkiem, ko satiksi.

 

 

Strēlnieks

Šodien tev vajadzēs mācīties savaldīties un neizpaust agresiju pret cilvēkiem. Iespējams, kāds no apkārtējiem centīsies teju nepārtraukti izvest no pacietības, bet neļaujies tam! Ja nespēj citādi, tad pamet kopīgo telpu vai dodies laukā, galvenais – neiesaisties strīdos. Uzlabo savu garastāvokli un saki cilvēkiem pozitīvas lietas – tas iedvesmos ne tikai viņus, bet arī tevi pašu.

 

 

Mežāzis

Šodien tev kādu laiku vajadzētu atlicināt arī sava skapja satura pārskatīšanai. Piemērots laiks, lai atbrīvotos no drēbēm, kas tev vairs neder vai vienkārši ir novecojušas. Padari šo vērtīgo darbu un tad iepriecini sevi ar kādu jaunu un skaistu apģērbu. Gatavojoties svētkiem, neaizmirsti ieklausīties tajā, ko “saka” tava sirdsbalss.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tu nevarēsi izvairīties no nelielas spriedzes. Iespējams, šo stresu izraisīs tavs bērns, jo teju visu dienu pavadīsi tā, kā vēlēsies viņš, nepagūstot izdarīt kaut ko, ko pats biji ieplānojis. Vakarpusē gan tas viss aizmirsīsies, jo kopā ar mīļajiem varēsi pavadīt patiesi lieliskus mirkļus. Pievērs uzmanību tam, lai būtu pēc iespējas vairāk situācijas, kas liktu cilvēku sejās parādīties smaidiem.

 

 

Zivis

Iespējams, šodien saņemsi palīdzību no vīrieša, kuru līdz šim biji uzskatījis par savu pretinieku. Šī perona palīdzēs no laba prāta, neprasot un pat negaidot atlīdzību. No šī brīža līdz ar to sāksies jauns attiecību posms. Jūs abi sapratīsiet, ka iepriekš viņš nepamatoti izturējies pret tevi netaisni. Iespējams, jūs izlemsies kopā pavadīt jau nākamās brīvdienas.

 

 

Lai brīnišķīga tev šī diena un mierpilns Ziemassvētku vakars!

Iepriekšējais rakstsŠausmīgās elektrības un apkures cenas: Daļa iedzīvotāju saņems īpašus pabalstus
Nākamais rakstsDiemžēl svētku priekšvakarā saņemtas ārkārtīgi skumjas ziņas