Lieliski piemērota diena, lai sazinātos ar ietekmīgām personām. Šodien, iespējams, arī nāksies pārbaudīt savu pacietību, rakstura stingrību un izturību.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien vajadzētu atturēties un izvairīties no jebkāda veida finansiāliem darījumiem, tajā skaitā – samaksāt par mācību procesu un iegādāties biļetes ceļojumam. Pirmajā dienas pusē vispār nav ieteicams veikt nekādus pirkumus, pat vissīkākos ne. Dienas beigās attiecības ar partneri vai laulāto draugu varētu kļūt grūtākas.

 

 

versis-mil-horVērsis

Tev vajadzētu nedaudz piebremzēt un palūkoties uz to, ko un kā dari. Pēcpusdienā ieteicams veltīt kādu laika sprīdi, lai novērtētu savu darbību vai eksperimentu rezultātus un noteiktu, vai esi ieguvis kaut ko no tiem, vai tomēr zaudējis.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Pirmajā dienas pusē nebūs iemeslu lieliem uztraukumiem, agresijai vai zaudējumiem, taču tev vajadzētu padomāt par to, ka savas antipātijas nevajadzētu pārāk uzkrītoši izrādīt. Nevajag spekulēt uz citu cilvēku domām un vēlmēm – tādējādi tu tikai sev iegriezīsi, tā teikt.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šīs dienas gaitā tev vairāk uzmanības vajadzētu pievērst mājsaimniecības lietām, paaugstināt komforta līmeni un  gūt baudījumu tieši sev, izvairoties no emocionālām pārmērībām. Iespējams, viss, kas notiks apkārt, tevi šodien īpaši neuztrauks, jo vēlēsies beidzot pievērsties tikai sev. Nevajadzētu uzsākt nekādus jaunus projektus, jo īpaši laika posmā līdz plkst. 15:00.

 

 

lauva-mil-horLauva

Līdz plkst. 15:00 pēcpusdienā tev visu savu uzmanību vajadzētu veltīt dažādiem nelieliem uzdevumiem, jūtu izpausmēm un iesāktā pabeigšanai. Iespējams, nāksies rūpīgāk padomāt par attiecībām, jo var gadīties, ka nejauši sāksies kas tāds, kam iepriekš nebūsi gatavojies, taču sapratīsi, ka tieši to esi gaidījis teju visu dzīvi.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena solās sniegt tev pietiekami daudz iedvesmas, lai tu kļūtu pārliecinātāks par savām spējām. Vajadzētu atturēties no pārlieku ambicioziem plāniem un neuzņemties pārāk daudz atbildības. Centies šodien dzīvot pēc iespējas mierīgāk un piezemētāk.

 

 

svari-mil-horSvari

Šī diena, diemžēl, sola tev dažādu nepatīkamu un eksperimentālu situāciju pārpilnību. No rīta un dienas pirmajā pusē notikumiem būs samērā viegls raksturs. Taču vēlāk daudzas nesaskaņas, nepatikšanas un domstarpības varētu kļūt grūti nolīdzināt pat ar diplomātiju un piekāpšanos.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas laikā tava tiekšanās pēc materiāla ieguvuma var izrādīties bezjēdzīga, un tavas darbības rezultāti var tevi pievilt, nenesot cerēto. Nav piemērots brīdis jauniem centieniem finanšu jomā. Nevajadzētu pārsteigties ar lieliem tēriņiem, bet vairāk pievērs uzmanību saviem reālajiem resursiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tev vajadzētu saprast, ka pārsvarā gadījumu liela daļa no visu panākumu atslēgas ir pievilcība (vairāk šoreiz – spēja būt jaukam) un laipnība. Dienas laikā tev vajadzētu veiksmīgi praktizēt labi apgūtās diplomātiskās metodes un censties būt tik pieklājīgam, mīļam un laipnam, cik vien iespējams. Tiesa, nevajadzētu akli pārspīlēt, citādi tas varētu sagādāt pretēju efektu vēlamajam.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Var gadīties, ka šodien nāksies pakavēties neveiksmīgās romantiskās atmiņās vai ieslīgt cita veida emocijās, kas novirzīs domas no darāmā. Neļaujies pārlieku lielai bezdarbībai, nekrīti izmisumā par to, kas iepriekš nav izdevies, jo pagātni mainīt nespēj neviens. Vienīgais, ko vari – mācīties no savām kļūdām  un dzīvot tālāk, turpmāk tās neatkārtojot.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Dienas gaitā tava komunikācija ar domubiedriem garantēs spilgtus iespaidus. Ir iespējamas finansiāla rakstura problēmas. Kāds var izmantot tavu neuzmanību, uzticību, ideālismu vai mirkļa vājumu egoistiskos nolūkos. Lai nu kā, visā visumā centies saglabāt vēsu prātu un nezaudēt spēju spriest loģiski.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tev noteikti vajadzētu pievērst uzmanību atpūtai. Jo īpaši laikā līdz iestājas tumsa. Tu varētu izrādīt lielāku interesi par lietām, kas tev sagādā prieku, neaizbildinoties ar mūžīgo aizņemtību. Mēģini savaldīties situācijās, kad jūti, ka kļūsti par kaut ko nikns, ievēro mērenību it visā.

 

Lai tev lieliska un izdevusies šī diena!

Iepriekšējais raksts“Britu variants” jau pusē Covid-19 gadījumu Latvijā; Lieldienas aicina svinēt distancēti – VIDEO
Nākamais rakstsPolicija nāk klajā ar jaunām ziņām par jaunieša traģisko nāvi Dobelē