Auns

Šodien izrādīsi lielāku entuziasmu pildīt savus profesionālos pienākumus. Viss noritēs vēl raitāk, ja pasauksi talkā kādu kolēģi, kuram vairākkārt pats esi palīdzējis. Vakarā būsi noguris pēc šis saspringtās dienas, tādēļ neaizmirsti atalgot sevi ar pienācīgu atpūtu. Ja iespējams, ieplāno saunas vai baseina apmeklējumu.

 

 

Vērsis

Šodien noņemsi noslēpumu plīvuru no kāda nozīmīga jautājuma. Tev neizdosies to līdz galam atrisināt, taču gūt lielāku skaidrību gan. Vakarā aizmirsti par visiem noslēpumiem, mistērijām un pavadi laiku kopā ar savu otro pusīti. Kopā pavadītais laiks būs gluži kā jauna nodaļa tavā dzīves grāmatā, jo, ļoti iespējams, ka tieši šovakar lemsiet par labu laulībām vai ģimenes pieaugumam.

 

 

 

Dvīņi

Šodien ieteicams necensties apturēt mutuļojošās domas savā galvā. Katra no tām būs kaut kādā ziņā vērtīga – dažas no idejām var nākotnē ievērojami uzlabot tavus dzīves apstākļus vai padarīt biezāku tavu naudas maku. Lai nu kā, nesteidzies dalīties šajās idejās ar citiem. Pieraksti tās, lai pēc ilgāka vai ne tik ilga laika, kad apstākļi to realizēšanai būs labvēlīgāki, varētu pie tām atgriezties.

 

 

Vēzis

Šodien tevi satrauks kāda saspringta biznesa tikšanās. Tās rezultāts būs atkarīgs ne tikai no tevis, bet arī no otras personas noskaņojuma. Paturi prātā, ka šoreiz tev neizdosies uzpirkt šo cilvēku ar komplimentiem. Rīkojies gudri un atbildīgi. Sarunas gaitā neuzbāzīgi izsaki uzslavu par viņa līdzšinējiem sasniegumiem un laiku pa laikam, caur puķēm, liec manīt, ka uzskati viņu kā autoritāti.

 

 

 

Lauva

Šī diena tev atmiņā paliekošus notikumus neatnesīs. Tā noritēs visai ikdienišķi, taču tev ir visas iespējas iekrāsot šo šķietami pelēko ikdienu. Visvienkāršāk to varēsi izdarīt, ja, atgriežoties mājās no darba, sāksi lasīt kādu aizraujošu populāra autora romānu. Tāpat vari apsēsties, paņemt rokās pildspalvu un pats kļūt par ievērojama literārā darba autoru.

 

 

Jaunava

Šodien uzzināsi nepatīkamus jaunumus par kādu savu skolas biedru. Uzreiz sāksi analizēt savus dzīves līkločus, lai saprastu, vai arī tev pastāv risks saskarties ar līdzīgām problēmām. Šīs raizes būs nolasāmas arī tavā sejā, līdz ar to apkārtējie tevi burtiski apbērs ar jautājumiem. Kad kārtējo reizi kāds apjautāsies par tavu pašsajūtu, centies savaldīt savas emocijas un neeksplodēt dusmās. Šīs bailes jau pavisam drīz pāries un cilvēks, ar kuru notiekošo pārrunāsi, tevi pārliecinās, ka esi sacēlis viltus trauksmi.

 

 

 

Svari

Šodien ieteicams savu brīvo laiku iespējami daudz veltīt gados jaunākajiem ģimenes locekļiem. Tas nozīmē ne tikai sekošanu līdzi skolas lietām un apjautāšanos par bērna attiecībām ar klasesbiedriem. Roc dziļāk. Piemēram, pajautā bērnam, ko viņam vislabāk patīk darīt ārpus skolas, kādi ir viņa lielie nākotnes sapņi un plāni kopumā. Sevišķi jauki būs, ja izrādīsi interesi par viņa mīļāko hobiju.

 

 

Skorpions

Tev priekšā ir satraucoša un atbildīga diena. Kas to lai zin, kurp tā tevi aizvedīs! Neviens! Protams, ka, izņemot tevi, neviens! Apkārt klejos vairāki jautājumi, uz kuriem līdzcilvēki, paceltām rokām, atzīs padošanos un nespēju sniegt atbildi. Viss būs tikai un vienīgi tavās rokās!

 

 

 

Strēlnieks

Šodien ieteicams apkārtējos neapbērt ar pārlieku daudz jautājumiem. Ja ignorēsi šo ieteikumu, citu cilvēku acīs kļūsi skaļš un uzmācīgs. Atceries, ka ziņkārība ir tavs vājais punkts. Nereti tā ņem virsroku pār veselo saprātu un tu sāc bāzt savu degunu tur, kur to nevajadzētu bāzt. Labāk pievērsies pats sev un savu domu sakārtošanai. Iespējams, ir pienācis laiks pieņemt kādu svarīgu lēmumu saistībā ar savu romantisko attiecību nākotni.

 

 

Mežāzis

Šodien sapratīsi, ka dzīvošana nemitīgās konfrontācijās ir īpaši bīstama jebkura cilvēka nervu sistēmai. Dzirdēsi jaunumus, ka tavs oponents ir plūcis uzvaras laurus vairākās lielās cīņās un jau neilgi pēc tam īsta vētra sāks plosīties tavā dvēselē. Baidīsies stāties pretī šim cilvēkam un vēl pirms viss būs sācies, iedomāsies, kā jūsu kopīgie paziņas svin viņa panākumus, saucot tevi par zaudētāju un nīkuli. Šīs domas tevi var iznīcināt, tādēļ pēc iespējas ātrāk atbrīvojies no tām!

 

 

Ūdensvīrs

Šodien parūpēsies par savu labsajūtu. Pēc ilgāka pārtraukuma, dosies uz vizīti pie ārsta, lai viņš varētu objektīvi novērtēt tavu veselības stāvokli. Mediķis sniegs tev vienu, taču striktu ieteikumu, kuru tev vajadzētu apzinīgi ievērot. Visticamāk, pirmais solis uz pašsajūtas uzlabošanu būs pienācīga atpūta. Jau ar šodienu samazini savu dzīves ritmu un savā dienas kārtībā iekļauj brīdi relaksācijai.

 

 

Zivis

Šodien ieteicams neiesaistīties kolēģu uzsāktajos nemieros. Visa drāma sāksies ar milzu dusmām, kurām drīz vien sekos bērnišķīga uzvedība. Tu no notiekošā necietīsi, ja vien turēsies labi tālu no tā, taču centies nekļūt par nodevēju, izstāstot par situāciju, piemēram, savai priekšniecībai. Pastāv risks, ka tādejādi var krietni saasināties attiecības ar darba biedriem.

 

Skaistu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. aprīlis
Nākamais rakstsMagones dzīve pilnībā mainīsies – ja vien viņa pieņems šo piedāvājumu