Auns

Šodien aizmirsīsi par kādu senāk dotu solījumu saviem gados vecākajiem tuviniekiem. Nekas briesmīgs nenotiks, taču tavi vecāki šo starpgadījumu var uztvert kā paties traģēdiju. Necenties neko paskaidrot – viņi neklausīsies tavos vārdos. Dod viņiem laiku nomierināties un tikai tad uzsāc sarunu. Starp citu, pirms tam būtu vēlams pārliecināties par to, ka vecākiem viss ir kārtībā ar asinsspiedienu.

 

 

Vērsis

Šodien ieteicams izvairīties no komunikācijas ar savu tiešo priekšnieku. Pastāv risks, ka jūsu abu ne visai vieglie raksturi piedzīvos pamatīgu sadursmi. Meklē iemeslus, lai izvairītos no sarunām ar viņu. Ja tomēr komunikācija ir neizbēgama, dari visu, lai kontrolētu sevi un savu noskaņojumu. Nebaidies piekrist viņam mazāk nozīmīgos jautājumos, jo, ja ignorēsi viņu, tie var pāraugt ievērojamos karjeras iznīcinātājos.

 

 

Dvīņi

Šodien jārēķinās ar neplānotiem izdevumiem. Visticamāk, būs nepieciešams veikt remontdarbus kādai mājās noderīgai ierīcei vai automašīnai. Lai nu kā, nāksies atlikt uz vēlāku laiku kārotās izklaides un pirkumus. Smelies prieku sīkumos. Iespējams, šodien nejauši satiksi kādu savu bērnības draugu, kuru nebiji sastapis gadiem ilgi.

 

 

 

Vēzis

Šo dienu pavadīsi pie auto stūres. Radīsies steidzama nepieciešamība darba jautājumos izbraukt ārpus darba vietas. Kolēģos būs vērojama greizsirdība par tev uzticētajiem pienākumiem, līdz ar to varēsi atviegloti nopūsties, atrodoties drošā attālumā no viņiem. Dienas noslēgumā būsi diezgan noguris. Vislabāk relaksēties palīdzēs grāmatu lasīšana un rotaļāšanās ar bērnu.

 

 

Lauva

Šodien nespēsi atrast kompromisu starp savām ambīcijām un reālajām iespējām. Centīsies sasniegt savus mērķus, konstanti pārkāpjot dažādus šķēršļus. Lai nu kā, pastāv risks, ka pēdējā brīdī, kad būsi tikpat kā sasniedzis iecerēto, tavas enerģijas rezerves būs izsmeltas. Ja konkrētais uzdevums tev ir ļoti nozīmīgs, piesaisti sev papildspēkus – uzticamus cilvēkus, kuri nepieciešamības gadījumā var tev palīdzēt.

 

 

Jaunava

Šodien nebūsi īsti savā ādā, taču neviens no apkārtējiem pat nemanīs, ka tevis uzsāktās sarunas un dialogi patiesībā ir centieni aizbēgt no paša domām. Tās nemitīgi sekos tev ik uz soļa, gluži tāpat kā atmiņas par neseno konfliktu ar mīļoto cilvēku. Par laimi, viņš sazināsies ar tevi, lai pārrunātu notikušo un tajā brīdī spriedze pazudīs.

 

 

 

Svari

Šodien spēsi gūt panākumus dažādos ar darbu saistītos jautājumos. Ja nesen esi uzsācis darbu pie kāda sarežģīta projekta, šodien, visticamāk, to pabeigsi. Pašam priekš sevis tā būs neliela uzvara, kuru vēlēsies nosvinēt. Uzaicinot draugus uz šīm mazajām svinībām, atstāj sarunas par darbu otrajā plānā. Cilvēki, kuri pie tevis atnākuši, nevēlēsies runāt par darbu, kas nozīmē, ka pretējā gadījumā pastāv risks izgāzties sākotnēji brīnišķīgajam vakaram.

 

 

Skorpions

Šodien ieteicams rūpīgi pārdomāt savu ārējo tēlu. Dodies prom no mājas tikai tad, kad spogulī redzamo vari nosaukt par teju perfektu. Esi gatavs brīdim, kad liktenis tev var piespēlēt satikšanos ar savu idēlo otro pusīti. Šis cilvēks tevi uzreiz pamanīs pūļa vidū un, tiklīdz jūsu acu skatieni sastapsies, jums abiem būs skaidrs, ka esat viens otru atraduši.

 

 

Strēlnieks

Šodien nebūtu vēlams kavēties ar savu pienākumu pildīšanu. Sev uzticētu, svarīgu projektu atlikšana padarīs tevi neprofesionālu priekšniecības acīs. Atbildīgi attiecies pret savu laiku un parūpējies par to, lai neviens un nekas nespētu tevi iztraucēt. Izslēdz mobīlo telefonu un neieslīgsti pārlieku garās sarunās ar kolēģiem.

 

 

Mežāzis

Šodien saņemsi kādu ļoti jauku dāvanu no kāda gados jaunāka tuvinieka. Piever acis uz trūkumiem viņa pasniegtajā lietā un atceries, ka viņš pielicis daudz pūļu, lai savām rokām uztaisītu tev šo pārsteigumu. Novieto saņemto dāvanu kādā zīmīgā vietā mājās vai darbā. Ik reiz, kad uz to paskatīsies, atcerēsies par dāvinātāju un viņa beznosacījumu mīlestību pret tevi.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien būsi ne pārāk produktīvs pienākumu veicējs. Ar lielām grūtībām sevi piespiedīsi apsēsties un darīt to, kas jādara, jo domās lidināsies kaut kur pavisam citur. Atkal un atkal atcerēsies par kādu sarunu ar savu mīļoto cilvēku. Gaidīsi un cerēsi, ka viņa vakardien izteiktā ideja pavadīt kādu laiku šķirti ir tikai mirklīgs lēmums un tā nenozīmē šķiršanos. Diemžēl, telefons visu dienu klusēs un zvanu, kurš nestu tev mierinājumu, tā arī nesaņemsi.

 

 

Zivis

Šodien jutīsies galvastiesu pārāks par apkārtējiem. Pastāv risks, ka tava augstprātība pārkāps jebkādas robežas un kļūsi pārlieku uzpūtīgs. Diez vai līdzcilvēku vidū atradīsies kāds, kurš spēs nolikt tevi pie vietas. Tas būs jādara tev pašam, tādēļ palūkojies sev apkārt un pajautā sev, vai tiešām cilvēki, kuri tev pagātnē vairākkārt ir palīdzējuši, ir pelnījuši šādu attieksmi.

 

Skaistu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām MAIJS būs īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 25. aprīlis