Dienas pirmā daļa ļaus tev rast skaidrāku, objektīvu priekšstatu par savām spējām un iespējām. Apzināsies savas vajadzības un vēlmes. Pieaugs pašapziņas līmenis. Mijiedarbība ar ģimeni un vistuvākajiem draugiem būs ļoti iepriecinoša.

 

Auns

Iespējamas pēkšņas izmaiņas tavās mājās.  Ja esi dzimis martā, pārmaiņas ikdienas dzīvē vai jebkurā citā tavas privātās dzīves aspektā var atstāt nozīmīgu ietekme uz tevi. Ir iespējami pat kādi traģiski notikumi. Zvaigznes norāda, ka paaugstinātā šīs dienas emocionalitāte var atstāt pat draudīgu ietekmi uz kādu norisi.  

 

Vērsis

Iespējamas skaidras izmaiņas kādos nosacījumos vai tavas ikdienas dzīves psiholoģiskajā klimatā. Tomēr labvēlīgas tendences darbosies tavā labā, tavu personīgo interešu īstenošanai. Zvaigznes norāda, lai esi gatavs risināt jautājumus, kas prasa lielu enerģijas lādiņu, piemēram, sarežģītus uzdevumus profesionālajā sfērā.

 

Dvīņi

Iespējamas pārmaiņas tavā ienākumu sistēmā. Ļoti ticams, ka atkārtoti izvērtēsi visas savas pieejas kādai konkrētai, tev vēlamai jomai. Tomēr ļoti ticams, ka šajā dienā notiks intensīvs konflikts vai vārdu apmaiņa par kādu ļoti svarīgu jautājumu. Tāds pienākums kā ienākumu nodrošināšana tavai ģimenei, sāks kļūt daudz sarežģītāks un  prasīgāks gan fiziski, gan garīgi.

 

Vēzis

Zvaigznes iesaka tev šodien būt piesardzīgam un tālredzīgam, cik vien tas ir iespējams, jo īpaši, ja esi dzimis jūnijā. Nopietnas izmaiņas, kas ietver tavu personīgo līdzdalību ir vienkārši neizbēgama tavā ģimenē. Tava pārliekā emocionalitāte mudinās pieņemt pārlieku drosmīgus, riskantus gājienus vai apstākļus, kas mudinās staigāt teju pa klints malu.

 

Lauva
Šodien zvaigznes tev var piespēlēt papildu ģimenes darbus. Tomēr neesi pārlieku steidzīgs, rūpīgi izvērtē un izanalizē visus  nosacījumus un noteikumus, kas saistīti ar tām niansēm, kas tev vēl īsti nav skaidri. Tavu tuvinieku emocionālā reakcija uz lietām tev visapkārt var izrādīties spēcīgāka, nekā tev pašam.
 

Jaunava

Karjera, tavs statuss sabiedrībā un materiālie mērķi var vai nu sasniegt jaunus apgriezienus vai – izrādīties cieši saistīti ar kādiem projektiem, kas orientēti uz tavas ģimenes labāku nākotni. Neraugoties uz neizbēgamām un pēkšņām izmaiņām tavā dzīvē, zvaigznes norāda, ka tev nevajadzētu veikt jebkādus priekšlaicīgus secinājumus vai sasteigt lēmumu pieņemšanu.
 

Svari

Krasas izmaiņas šodien iespējamas tavā biznesā, ģimenes vai laulību dzīvē. Tu vari visai skarbā veidā piedzīvot kādu notikumu, kas radīs sajūtu, ka tu nespēj pilnībā izprast pats sevi. Tev var nākties sastrādāties vai pat būs ļoti jāpiepūlas sadarbojoties ar kādu jaunu cilvēku, kuram ir tieksme uz emocionālām manipulācijām.

 

Skorpions

Zvaigznes norāda, ka šajā zvaigznājā dzimušie šodien var justies ļoti labi visai sakarsētā, elektrizētā atmosfērā. Tāpat kā putns vētrā, būsi pilnībā gatavs jaunām grūtībām, jauniem izaicinājumiem. Ja ne alksi pārlieku riskēt, tad vēlēsies ieviest izmaiņas savā dzīvē, kas palīdzēs pietuvoties savam mērķim.  
 

Strēlnieks
Zvaigznes norāda, ka tev šodien var atgādināt par parādiem. Esi piesardzīgs un pieklājīgs, un, kad vien iespējams, pārliecinies, ka spēj aizstāvēt savu pozīciju, pretējā gadījumā tu šodien riskē nonākt kādā  jaunā, bīstamā un nevēlamā situācijā.

 

Mežāzis

Šodien tava laulība var ieiet visai kritiskā fāzē, īpaši, ja esi dzimis decembrī. Zvaigznes norāda, ka tava dzīves partnera uzvedība var strauji mainīties: maigums un izpratne zudīs un tavā virzienā var tikt vērsta acīmredzama agresija un mēģinājumi manipulēt.

 

Ūdensvīrs 

Šī diena tev var piespēlēt daudz vairāk darba nekā biji cerējis. Ļoti iespējams, ka profesionālie apstākļi kļūs grūtāki un pat bīstamāki. Psiholoģiskais klimats šajā vidē šodien netiek solīts kā labvēlīgs. Zvaigznes norāda, ka veselības nosacījumi var kļūt sarežģītāki.

 

Zivis

Paaugstināta jutība pret kādu negatīvu situāciju var būt saistīta ar kādu personu. Centies saglabāt stingros grožos savas kaislības! Šajā dienā tava intīmā dzīve var kļūt pat pārāk aktīva. Zvaigznes norāda, ka ir pilnīgi iespējams, ka šajā zvaigznājā dzimušie, īpaši sievietes meklēs jaunu kaislību objektu vai sajutīs vēlmi pēc bērna no cilvēka, kuru patiesi mīl.

 

Lai tev šodien viss izdodas!

 

Iepriekšējais raksts“Viss mums jau ir, bet būs vieglāk pārdzīvot šos laikus” – Pierīgā laimēta milzīga naudas summa
Nākamais rakstsĀrstu konsīlijs Latvijā lemj atlikt vakcināciju tikai retos gadījumos